Komentari

travelfreak.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Made in Holland

    Ciao putnice,

    Primjecujem da si down. Razumljivo s obzirom da si se tek vratila iz prelijepog Meksika. Slike su ti stvarno fantasticne. Ne samo ostrina nego i nacin na koje su pravljene!

    Dobro se sjecam svojih perioda nezadovoljstva, nekakve letargije i tog "down" osjecaja. Ti su periodi nestali onog trenutka kada sam:
    - Poceo raditi posao koji volim, sto ce reci posao koji nije samo moj novcanik ispunjavao nego i moju dusu. Kada sam sve teze posao razlikovao od hobija. Posao koji radis sa pasijom. Sigurno i sama znas da trebas nesto drugi da sebi nadjes...pitanje je da li znas sta zelis(i obrnuto, sta ne zelis)? S obzirom da provodis mnogo vremena radeci, ovo je mozda i najvaznije od svega.
    - Kada sam uspio da uspostavim razvnotezu izmedju moje proslosti i sadasnjosti, izmedju zemlje i kulture u kojoj sam rodjen i u kojoj sam odrastao i ove nove zemlje. A svako ima svoj licni osjecaj ravnoteze. U praksi to znaci da imam dovoljno kontakata sa finim ljudima iz bivse nam zemlje kao i sa ljudima iz drugih zemalja...prakticiram muziku sa nasih prostora i trudim se da odrzim nivo "pismenosti". Sa druge strane ucestvujem aktivno i u ovome drustvu na razne nacine....

    Nadam se da te ne gnjavim sa ovim mojim opaskama. Primjetio sam kroz par tvojih postova da si zeljna pozitivnih promjena. Zelio sam samo da podijelim neka iskustva sa tobom jer sam i sam prolazio kroz slicne faze.

    Zelim ti ugodan vikend.

    avatar

    07.07.2006. (23:09)    -   -   -   -  

  • Ive

    Svaka cast, skitat okolo tj. putovat je nesto najbolje. Mi koji smo malo limitirani vremenom ili novcem putujemo, ne bas daleko, ali nam isto super!Fotke su ti odlicne.

    avatar

    08.07.2006. (21:03)    -   -   -   -  

  • necronomicon hr

    Mene ti zanima povijest i nadam se da ću za par dana upisati arheologiju na unizg-u, na ffzg-u. Imam ti puno slika, baš mojih, od zagorskih dvoraca i neke stvari iz rumunjske - brasov, sinaia, bistritsa. Za par dana oformim blog pa se onda cujemo, ak bude interesa. Inače, ovo mi je predobro. Idem u ukrajinu ovo ljeto vlakom preko mađarske, debrecen, sombor pa lvov i JEDVA ČEKAM. See you.

    avatar

    09.07.2006. (00:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...