Komentari

ovoono.blog.hr

Dodaj komentar (20)

Marketing


  • k.

    jos jedna od mnogobrojnih "nista nas ne smije iznenaditi" priprema je u toku....
    ...The US government has just announced it was exercising its option to buy 20,000 treatment courses of ABthrax (raxibacumab) from Human Genome Sciences. That's $8250 a pop
    This drug is for inhalational anthrax, a disease practically no one in the world ever gets. Its only use would be the consequence of a massive bioterrorism attack.
    In the unlikely event of an anthrax attack (weaponizing anthrax is difficult and few people know how to make it).....(amerikanci znaju kako ga napraviti) link1 i link2

    avatar

    07.07.2006. (09:54)    -   -   -   -  

  • ovajonaj

    hej k., long time no see :)
    dobro je znati. naculicemo usi; a zacepiti noseve i usta...

    avatar

    07.07.2006. (10:54)    -   -   -   -  

  • tVoJ pRobLem ovDje moze prestati :) ako ti to zeli

    heLLo! ja sam otvorila blog u kojem pomazem drugima, pa svrati, ostavi pokoji ton podrske!
    Pozdrav :)

    avatar

    07.07.2006. (12:09)    -   -   -   -  

  • Bakunjinov posmrtni prdac

    Oficijelne teorije nisu teorije zavjere jer predstavljaju savršeno uređeni scenarij za legalna izrabljivanja i ubojstva. Dapače, one su ZAKON. Slobodna volja građana. Veliki, topli zagrljaj u naručju oca, multimilijardera, koji u slobodno vrijeme, umjesto lova na voluharice, OSLOBAĐA Treći svijet od zločestih diktatora.
    :-((((

    avatar

    07.07.2006. (14:32)    -   -   -   -  

  • u.

    1. "ponovi laž stotinu puta i postat će istina"... uvijek bilo i bit će. uh.
    2. "stvarno moras biti zesci coincidence theorist. Ili krace, noj." - probati ću ovo ne shvatiti osobno... :)) al da je true.. true. slijep pored zdravih očiju.
    a ovo s amerima i antraksom - el to ona njihova paranoičnost i strah od "onih s istoka" (..pa onda vrijedi to: ništa nas ne smije iznenaditi) ili spremaju još jedan tipično bushovski preventivni rat, obzirom da znaju kako skemijati formulu za ubitačno oružje (što će reći: iznenadimo mi njih prije nego oni nas)?

    avatar

    07.07.2006. (14:46)    -   -   -   -  

  • k.

    noju u bemveu ( jel kabriolet? mislim zbog dugackog vrata i to...:)
    nemam pojma, antraks se pojavio u pismima samo poslije 11.9. nikad prije ni kasnije, ako se boje bioloskog rata onda je prvo sredstvo protiv antraksa gomilanje jeftinog antibiotika koji sluzi i drugim svrhama i moze ga biti dovoljno za cijelu naciju. ne, oni kupuju superskupi antitoksin (serum protiv toksina) i to 20 000 komada, za koga? reklo bi se samo za umijesane u rasparcavanje spora antraksa, bilo na teritoriju usa, bilo na teritoriju neke druge njima zanimljive zemlje. biolosko oruzje je vrlo neprakticno oruzje za teroriste i vrlo ga je tesko napraviti, u biti nis ne postizes s njim, bombe su efektnije, ak si terorist. nekoj bogatoj vladi (ili nekom bogatom vladi :)) je to vec puno zgodnije. pa si zamisljam neki novi "londonski napad" i odmah nakon toga antrax, express preporuceno postom za dovesti narod u red. ili kaj ti velis, iznenadimo mi njih.... bumo videli.

    avatar

    07.07.2006. (19:05)    -   -   -   -  

  • ovajonaj

    vidim ja i vjerojoatniji scenario: spikom o nabavljanju protuotrova plasis naciju (to se ionak radi po redovitom scheduleu, svakih desetak ili koliko dana, u skupu nabavku sakrijes i operes nesto para, napravis dil sa svojim frendovima u farmac. industriji (sto se dobro zna)... oni naplate dobru lovu, ti mozda isto nesto okrenes, nesto operes, a rat koji pritoom vodis nije neefikasni bioloski, nego puno efikasniji - psiholoski... onaj koji protiv svoje i "prijateljskih" nacija ionako vodis cijelo vrijeme, i koji ti je, osim osvajanja naftnih izvora, ionako glavni posao..... sto bi rekli, "win-win-win situation"...

    avatar

    07.07.2006. (20:21)    -   -   -   -  

  • k.

    aha, to mi se nije dalo pisati....:)...jer se podrazumijeva (kaj smo sad zamijenili strane nas dvoje :) pa sam ja paranoicna a ti prizemljen :)) ?

    avatar

    07.07.2006. (20:47)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    David Shayler, eh?

    avatar

    07.07.2006. (22:37)    -   -   -   -  

  • ovajonaj

    xiola: a, e!
    k.: ma zar i ti Brute, poput vecine ljudi, brkas moju natprosjecnu prizemljenost sa paranoicnoscu? ;) uostalom, nismo zamjenili uloge, bar ne prvi put: tko je paranoican a tko prizemljen glede p. gripe? ;)
    noj u membacu: dobra je strana vas nojeva sto kad jednom izvucete i dignete glavu, vidite daleko i preko glava vecine ostalih... :)
    Miss Betty: istina. da ne spominjemo to sto ce se kao posljedica voluharice, bez prirodnog neprijatelja, neprirodno namnoziti; poput djece branitelja na faksovima ;)

    avatar

    08.07.2006. (04:00)    -   -   -   -  

  • Analyse This

    Ma i meni je to sve od prvog momenta sumnjivo. Ali kako objasniti oprostajne video-e koje su ostavili bombasi (dvojica, cini mi se)?

    avatar

    10.07.2006. (15:07)    -   -   -   -  

  • ovajonaj

    jel se mogu gdje vidjeti? i kad su se pojavili? nije ni Bin Laden bio stvarno Bin Laden u svakom "njegovom" objavljenom videu....

    avatar

    11.07.2006. (00:53)    -   -   -   -  

  • Analyse This

    Jedan se pojavio par mjeseci nakon napada, a drugi prije nekoliko dana, bas pred godisnjicu. Nisam ih nasao na netu, nego sam ih vidio na TV (pretpostavljam da se mogu naci i na netu). Znam da Bin Laden nije uvijek bio on (video u kojem "preuzima odgovornost za 9-11" je smijesan), ali ova dvojica izgledaju autenticno. Nesto drugo: evo ti link na dokumentarac o nasem heroju Hugu Chavezu: http://www.informationclearinghouse.info/article13119.htm Enjoy :)

    avatar

    11.07.2006. (12:29)    -   -   -   -  

  • Vinci

    Americi je nakon nestanka SSSR-a nužno trebao novi neprijatelj da bi opravdali daljnje abnormalno trošenje novaca za razvoj vojne tehnologije i održanje trenutačnog broja svojih vojnih snaga diljem svijeta. a Muslimani su u svakom slučaju za to ili idealna žrtva, jer kao i "crvene" nekada, tako je i njih lako progutati američkoj javnosti kao ugroživače tog tzv. "američkog načina života". a za takvo stanje je najodgovorniji naravno najveći seronja među seronjama - Bush JR!

    avatar

    11.07.2006. (15:19)    -   -   -   -  

  • Analyse This

    Evo ovdje imas link na prilog o gorenavedenom. Jest da je u pitanju mrski CNN, ali imas i mena ipodatke, pa mozes traziti dalje.

    avatar

    11.07.2006. (16:38)    -   -   -   -  

  • Analyse This

    Kao sto rekoh, link :)))http://edition.cnn.com/2006/WORLD/europe/07/06/london.bombings.newvide o/index.html

    avatar

    11.07.2006. (16:39)    -   -   -   -  

  • ovajonaj

    Analyse thanx, proucicu! mada, moram priznat da je sumnjivo da se pojavljuju tek toliko kasnije (a narocito pred godisnjicu, koja se ionako iskoristava za daljnje naguravanje zeljene "istine" u rajino grlo... mislim, sjecam se jebemu kad sam bio mlad - kad bude teroristicki napad, u roku pola sata policiji ili vladi zvoni telefon i odgovorna organizacija kaze "mi smo to bili, ti-i-ti, zato-i-zato"... otkad je "terorizam" (odn. tzv rat protiv njega) postao glavna stavka u vanjskoj politici siledzija, nema toga... vecinom se nitko ni ne javi, pripise se Al Qaedi, i onda nakon 6 mjeseci ispliva neka tamo snimka di neko preuzima odgovornost...!? kakvog to smisla ima? oces jedan sasvim moguci razlog zasto se snimke i preuzimanja odgovornosti, kad ih ima, pojavljuju tako kasno? kad se cin desi, treba ih tek napraviti! a naajsporiji dio je vjerojatno nalazenje sto slicnijih dvojnika pokojnih "terorista".......

    Da Vinci tako je, s jednom ispravkom: nije Bush JR nizasta najodgovorniji, on je najobicniji lutak...

    avatar

    11.07.2006. (18:53)    -   -   -   -  

  • u.

    @ ovajonaj & k. : što će reći - drugim riječima -> care, samo pare, samo pare! pa još ako spomenutog bogatog Vladu i Co. dodamo, rekla bih da se on vodi po malo preformuliranoj staroj dobroj "(novac) svima a ne samo njima", koja ovdje onda zvuči - "malo svima, a ostalo njima". a u toj cijeloj predstavi, koliko shvatih, ratovi zapravo dođu kao vrlo dobar scenski paravan. do jaja.
    btw, autić (bemve isetta) zapravo nije cabrio. al ima onaj gore šiber. pa proturim vrat. dođe na isto. perje se viori. drago mi je. vaš noj. :D

    avatar

    11.07.2006. (20:12)    -   -   -   -  

  • Analyse This

    I meni je cijela ta prica sa vjezbom bas tog dana, te sa rupom "odozdo" u vlaku odmah izgledala jaaaako sumnjivo, ali su me prilicno zbunili oprostajni video-i. Kao sto rekoh, jedan se pojavio dosta brzo nakon napada, a drugi tek prije neki dan (btw, oba videa su snimljena sa identicnim backgroundom i u istom maniru). Hipoteza da se radi o dvojnicima mi je neplauzibilna jer se radi o ljudima koji su odrasli u UK - hocu reci, rodbina i prijatelji bi valjda primijetili da to nisu oni nego dvojnici. Dakle, jos nisam skontao/procitao objasnjenje koje bi me potpuno zadovoljilo. Jesi li pogledao Huga?

    avatar

    11.07.2006. (21:27)    -   -   -   -  

  • 63)^(1)(1 @ perfection

    ur making a difference.

    avatar

    13.07.2006. (13:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...