Komentari

1971.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • vwolf

    lijepo:) i ja sam za TAKAV svijet ! a da li ti je palo na pamet da se za TAKAV svijet trebamo prestati otresati na prvu osobu do nas koja se ne ponaša onako kako mi to od nje očekujemo?! ( figurativno) da, mislim na onu donju situaciju. i ok. znam da se i ja znam neugodno ponašati do nekih osoba u nekim situacijama, ali ću uvijek (nekad prije , a nekada kasnije) shvatiti da sigurno i nisam dala baš najbolje od sebe kad sam sebi davala za pravo da drugima propisujem kako bi trebali živjeti. ok? pusa :)

    avatar

    06.07.2006. (19:22)    -   -   -   -  

  • P A N T E R A

    a nekako mislim da svi svijetovi koje smo poželjeli ne postoje. možda nam tek preostaje samo da malenim pokušajima nastojimo uljepšati ovaj sadašnji. i nakon mnogo razočaranja slijepo vjerujem da dolazi ono bolje sutra. možda je to put kojim svi moramo prijeći da bi prepoznali ono dobro. iako, moram priznati, i ne zamjeri, nekako mi se smjesti osmijeh na lice kad čitam te tvoje tokove misli i svijesti. vjerojatno zato jer sam o tebi imala neki drugačiju sliku...s manje osjećajnih nota. no mogu samo zahvaliti onoj koja me dovela do tebe jer sam "dotakla" još jedno biće koje ipak može napraviti razliku u ovome kaosu... i vidiš, zbog tebe moj virtualni svijet izgleda posebno i jedinstveno. kako onda ne bi vrijedilo? vrijedi... dok god te bude...

    avatar

    06.07.2006. (20:23)    -   -   -   -  

  • goga bjondina

    slazem se s tobom i to u potpunosti. i mislim da je moguce imati takvo sto. Meni zasad uspjeva, imam svoj mali sretni svijet, muskarca kakvog sam oduvijek htjela, posao koji mi je izazov i nesto para za osnovne stvari i sretna sam. Onako odistinski.
    Što se tice weekendlover ne obaziri se. ja sam joj takodjer napisala komentar u kojem sam joj napisala svoj stav o njenom ponasanju iz mog ugla. Naime, imala sam prije par godina jednu kratku epizodu s jednim mujskarcem za kojeg nisam znala da je ozenjen. jako me to pogodilo, kad sam saznala odmah sam ga ostavila i danas mi je mucno kad ga sretnem.A vidjam ga i uvijek je tako nametljivo sladak i ljubazan. Gadi mi se. Pa sam povukla neke paralele s doticnom blogericom. jer je i on pricao o veelikoj ljubafi prema meni.Odgovorila mi je vrijedjanjem, vrlo grubo i bez ikakvih argumenata. pa mi je postalo jasno zasto si joj posvetio post i zasto je jedan posjet njenom blogu, vise nego dovoljan. Ali njen komentar o meni govori vise o njoj nego o meni. Ja pak vjerujem u princip ravnoteze u svemiru i znam da ce joj se kao i svima nama sve to vratiti, dobro dobrim, zlo zlim. Ali to je samo njen problem.

    avatar

    06.07.2006. (22:18)    -   -   -   -  

  • beštijica

    Kad ti se zatvore jedna vrata, druga ti se otvore samo što ne vidimo uvijek ta druga vrata. Zato valja oči držat otvorenima, baš kao i srce. Idealan svijet je za mene onaj gdje ljudi ulaze otvorena srca i čistih misli, a za to je prethodno potrebno da svatko sebe očisti. No, kod čišćenja i jest najveći problem. Živim kako najbolje znam i mislim da je najbolje u datom trenutku. Imam neke svoje kriterije, znam što tražim i što mogu dati. U stvari, bez puno filozofije: ili klapa ili ne klapa. Ne valja komplicirat. ;)

    avatar

    06.07.2006. (23:18)    -   -   -   -  

  • asjaba

    ja sam za verziju: do it! jer, zašto ne bismo radili na ostvarenju snova, pogotovo ako iste imaju i drugi?

    avatar

    07.07.2006. (03:54)    -   -   -   -  

  • dishpet

    u potpunosti te razumijem. i ja sam takva. neki mi kažu da sam idealista, a ja se ne slažem s tim. jer meni su to najnormalnije stvari.

    avatar

    07.07.2006. (08:01)    -   -   -   -  

  • olive

    ako dovoljno čvrsto i iskreno vjeruješ da će se ostvriti tvoji snovi, ostvarit će se.. samo treba istinski vjerovati u snove.. i ostati vjeran im i kad su najgore prepreke na putu života..

    avatar

    07.07.2006. (09:34)    -   -   -   -  

  • lolina

    ajme , pa ti si miss ;-))

    avatar

    07.07.2006. (14:05)    -   -   -   -  

  • 1971

    lol, lolina. :)))))))))))

    avatar

    08.07.2006. (01:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...