Komentari

alex8.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Morgana Baudelaire

    kakav šarmantan razvoj događaja! za ime svijeta ovo s ayumi i bubatonsom će me ubiti! mislim 2 sata pokušavam strpati ayumi hamasaki u bubatonsku uniformu! grrr napokon sam odustala jer nema smisla, ajde bar sam se potrudila za ono s astrid! nema veze! nego taj mike je malo frikušast! mislim jel osoba sa zdravim mozgom može hodati s pansy?! odgovor: ne može! i uostalom pansy nije zgodna! nikako, ni pošto! pa mislim ja moram po cijele dane gledati njenu ružnu njušku! treba nju zdrobiti! ah.. na mom ljubavnom planu je sahara....čak više nemam volje ni u hpff-u imat dečka! mislim jedno je to kad ti se netko sviđa pa ono zamišljaš i stuff, ah nevermajnd! imam broj od dotičnog antea! prema larinom opisu trebao bi biti moj dečko snova!
    problem 1: Možda ne odgovara opisu!
    problem2: Možda mu se ne svidim!
    agh u što se ja upuštam....možda mi je ovo ruženje do jutra pomutilo razum...štoviše nemogu se ujutro dić prije 10 što izluđuje baku i dedu...ah...idem pajkiti... je vraga...idem čitati...patim od nesanice... laku noć!

    avatar

    06.07.2006. (01:11)    -   -   -   -  

  • Morgana Baudelaire

    to dakako nećeš moći jer si daleko a još nismo razvili mogučnost iskakanja iz monitora ili zvučnika! šteta! ovaj laptop bi trebalo ritnuti na smetlište stalno divlja, sad mi je i photoshop podivljao!!! strašno!!! ali pisat ću tromagijski!

    avatar

    06.07.2006. (10:12)    -   -   -   -  

  • Morgana Baudelaire

    e da jel ti došo poklon???

    avatar

    06.07.2006. (10:13)    -   -   -   -  

  • nymphadora

    nice vešta iz prvog dijela?
    ima li još šta takvog?
    i lipa je ova slija s lubanjom! svinja mi se!

    avatar

    10.09.2007. (13:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...