Komentari

larchtreeparty.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • capt. Blackadder

    Hvala Kapetanu i posadi! Taman mi je krenula suza na oko, ali zbog djelovanja mnogih STD boleština šta su se nastanile u meni pao sam u komu zbog gubitka tekućine. Sada komuniciramprdeći Morseovu abecedu. O humanity!!!Svim onima koji se nisu sjetili: I know where you sleep pussies(sss)!

    avatar

    05.07.2006. (15:02)    -   -   -   -  

  • capt. Blackadder

    nema na čemu prijatelju, tvoj skrotum je nezamjenjiv na palubi. samo ti poživi još koju...

    avatar

    05.07.2006. (21:48)    -   -   -   -  

  • capt. Blackadder

    Evo me! Smestio sam se u matičnu luku Zagreb, gde ostajem Forever! Pozdrav Saletu, i svima... Kapetane može gss ovog tjedna?

    avatar

    06.07.2006. (13:10)    -   -   -   -  

  • capt. Blackadder

    @tomo: GSS će vjerojatno biti održan sutra poslijepodne. za točno vrijeme se još čujemo. nego, morat ćemo dan tvog ostanka i dobivanja osobne karte proglasiti danom Tomine Velike Hidžre iz NIša u Zagreb, i od (recimo) sutrašnjeg datuma računati povijesno vrijeme.

    avatar

    06.07.2006. (16:20)    -   -   -   -  

  • capt. Blackadder

    a propos prethodnog posta, znate li da su ovom najnovijem filmu o supermanu (koji će valjda uskoro igrati u kinima) digitalno smanjili muda dotičnom akcijskom junaku kako se ne bi napadno isticala u onim njegovim plavim tajicama... Mislim, na stranu pederske ikonografije u supermenu (muškarac koji ili spašava svijet tajicama i trikou, ili je teška pička u svakodnevnom životu), ovo je zadnji korak i, meni osobno, pokazatelj da svijet sasvim sigurno ide u kurac. JA ne trpim takva metropederska sranja, a ne bi trebali ni Vi!

    avatar

    06.07.2006. (22:27)    -   -   -   -  

  • capt. Blackadder

    @ Cpt. Blackadder Sve su to pederi kad nedaju čovjeku pokazat kol'ka jaja ima!! Komunjare!!

    avatar

    06.07.2006. (22:38)    -   -   -   -  

  • Salome

    šitni ga.....upravo se nadah perverznom dahtanju u zadnjem redu lokalnog kina.....samoubio si mi želju...jebeš ga (idem uništiti novokupljenu lutkicu ekšn mena...ni njemu nisu pojačali međunožje....uzalud kolekcija)

    avatar

    08.07.2006. (08:29)    -   -   -   -  

  • capt. Blackadder

    @salome: bilo bi bolje da su od svih tih akcijskih junaka jednostavno napravili muškarce, a ne cosmopičke s turbomegafantastičnim oružjem. nije ni čudo što muškarci danas gledaju nogomet umjesto da piju i pucaju iz topova i odlaze u luku po jeftinu zabavu... žalosno je to salome...žalosno

    avatar

    10.07.2006. (20:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...