Komentari

leonella.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • Pupsy

    E sat ti je prekrasan!! Predivan,full mi se sviđa!!!
    Kasnije ti pošaljem mail..
    Ali ova pozadina...baš nije nešto..ali to si na brzinu,jel da?
    I bolje šta si uzela plavi nego rozi :)
    E puno sreće sa novim satom, čuvaj ga, baš je poseban :)) kao i ti...
    Ki$$!!

    avatar

    05.07.2006. (10:11)    -   -   -   -  

  • izgubljena

    ja imam ljepši...lalalalala.... :DDDDDDDD

    avatar

    05.07.2006. (10:46)    -   -   -   -  

  • mirisdunje

    ma nadjemo mi tebe i linkao te, ne brini...i nema to veze sa plavusama...i ja zapisem, hahahahah, mislis da mogu sve popamtiti...niti se ne trudim zamarati time...kad se sve lijp moze zapisati i tu je...dobro ti jutro i jos ljepsi dan ti zelim....

    avatar

    05.07.2006. (11:00)    -   -   -   -  

  • Ovo je moja luka ...

    imaš mail draga.. već radim oko dizajna.. :o)

    avatar

    05.07.2006. (11:05)    -   -   -   -  

  • jednostavan život za komplicirane

    Sviđa mi se sat i to baš s plavom podlogom. Meni je mužić kupio sat kad sam diplomirala. Isto sam sama izabrala, ali zanimljivo je to da je bio prilično jeftin, i onda me mužić nagovarao, daj uzmi neki skuplji da ne sipadne da ti nisam htio kupiti pravi sat. A meni se baš svidio taj "moj" sat, i uzeli smo ga na kraju. Nije bitna cijena (ukoliko je normalna, jel) bitan je ukus. Kad ti nešto sjedne, ono, to je to. E, draga i fala ti na lijepom komentaru mužiću ;-) Moram se sad priviknuti na ovaj tvoj blog...čuvaj lozinku, nemoj mi se izgubit. Pozdrav.

    avatar

    05.07.2006. (11:18)    -   -   -   -  

  • teuta

    Bok, draga. Sat je zaista prekrasan, iako ja bih više voljela s rozom podlogom. No, nema veze. Znaš želim ti šapnuti neku svoju taktiku za dobivanje onoga što želimo od naših dragim muškaraca. Slušaj pažljivo, ha ha.... odnosno, čitaj pažljivo. Dakle, prije nego što dam do znanja što želim kupiti, malkice se pravim ljuta i nađem neke sitnice zbog čega on dobije dojam da me mora oraspoložiti, naravno, te sitnice koje mi smetaju odnose se upravo na njega,na mog muža, ha ha. I tada...nastupam s prijedlogom da bih si trebala nešto kupiti. Naravno,nakon spominjanja njegovih nekih mana i moje ljutnje zbog toga, on će rado prihvatiti moj prijedlog, i odmah idemo kupiti ono što sam zamislila, ha ha. Vjeruj mi ta da taktika dosta dobro djeluje. Ali ima ih i više, no to sliedećeg puta. Pozdrav, srećo..cmokkkkk.

    avatar

    05.07.2006. (11:19)    -   -   -   -  

  • Samo moje priče

    Ej, pa koliko ces ti blogova mjenjat, pa identiteta... cak email ti je drugciji. ;)) Ali lijepo da si sretna vezi sata. Ja nekako mrzim nosit te stvari na ruci, vec godinama nemam vise sata. I to sa zaboravljanjem lozinka... to se i meni ponekad desi... tako sam u Skype-u jednom otvorio bar 5 korisnickih imena, sto sam konstantno zaboravljao lozinke. I sada sam zavrsio sa nekim koji se zove testing-testing, ha ha.

    avatar

    05.07.2006. (12:04)    -   -   -   -  

  • always_mine

    baš ti je prelip sat ;).,..i ja sam nedavno dobila jedan ...mmmm kako je dobar ;)

    avatar

    05.07.2006. (12:26)    -   -   -   -  

  • just-a-woman

    E draga moja, ja sam već navikla da kod tvog bloga uvijek neke preinake, ili ime ili čitava adresa, tako da me ne čudi ni sad ova nova izmjena :)))))))))))))))))
    A sat ti je lipi... lipi... lipi... :))

    avatar

    05.07.2006. (12:54)    -   -   -   -  

  • mala_sanja

    Ah, mislim, da si sve dobro napisala i korisnicko ime i lozinku... trebas kliknuti na "zapamti me" i onda ulazis u blogeditor. Ako ja ne kliknem na "zapamti me" takodjer ne mogu uci u blogeditor, a sve sam ispravno ispunila.
    Eh draga moja, sjecas se moga poklona za rodjendan? Trenutno nosim isti taj sat na ruci kao na sliki, jedino sto ja imam crni remen i nije svijetlo plavo tamo gdje je kazaljka, vec crno. Ja imam dva lijepa sata sa srebrnom narukvicom, pa mi je brat poklonio sada jedan sa koznim remenom. Ja imam te zirkonije i jos mi nije nije jedan ispao, sad sam se prestrasila. Pa imam dvije godine garaancije, kaj ne? Moram reci, da Ti je sat predivan (kao i meni moj), haha. Zbilja je lijep!
    Takodjer ne volim neispunjena obecanja. Ne volim. To je meni nesto kao laz. Nemoj obecati nesto, ako ne znas, da li ces ispuniti. Osjetljiva sam na to. Uzivaj mi!

    avatar

    05.07.2006. (15:01)    -   -   -   -  

  • O njemu

    hvala na cestitci... THANK YOU MALA:
    To za zaboravljanje lozinke i login imena, svakome se moze desiti... :) nista strasno.. Samo steta sto propadnu svi postovi koje je covijek pisao....
    A sat je prelijep. Nisam ja neki ljubitelj satova, ili ikakvog nakita po vratu ili rukama, ili moze sve samo da nije zlato ili srebro. To mi nesto nikako ne ide. Al sam nosila zarucni prsten, njega sam znas kako pazila....
    A mali mora da trosi pare, na koga ce ako nece na tebe, hehe neka ih malo, treba im... :) cmoka

    avatar

    05.07.2006. (15:44)    -   -   -   -  

  • otochanka

    Sat ti je super, bas takav s plavim. Ali i cirkoni mi se svidjaju. Sta se tice obecanja, ja mrzim kad neko ne ispunjeni obecanje. Ja svog muzica stalno gnjavim s "sta ces mi kupit?" ali za foru. Pa imamo i zajednicke bankovne racune, mogu kupit sta hocu, al pokloni su slatki. :) Mekar cvijece. Cokolada. Obozavam kad mi nesto kupi. Za rodjendan mi je kupio naocale, prada, koje sam duuuugo gledala. Ma divan mi je muzic.

    avatar

    05.07.2006. (18:57)    -   -   -   -  

  • See what I do with my Fucking life!!

    Super blog!
    visit me !
    POOOOZZZZ

    avatar

    06.07.2006. (08:00)    -   -   -   -  

  • navijac

    dosta ti je dobar blog ali pogledaj i moj http://navijaci.blog.hr pa komentiraj

    avatar

    08.07.2006. (21:58)    -   -   -   -  

  • navijac

    dosta ti je dobar blog ali pogledaj i moj http://navijaci.blog.hr pa komentiraj

    avatar

    08.07.2006. (22:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...