Komentari

minusiplus.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • brek

    Kad sam vidio bolna lica onih retardiranih njemaca (koje jedino mrzim više od žabara), sjetih se Kragujevca i kaj su oni nama radili i pomislih:evo vam, to je naše djedove. Briljantno. Angela uplakana, ljigavo tenirani Franz Beckenbauer uništen. Smrt fašizmu!!!

    avatar

    05.07.2006. (11:48)    -   -   -   -  

  • Domagoj

    Mislim, nije da mi je nesto stalo do Nijemaca, zapravo i meni bilo drago gledat Nijemce, narocito Angelu, kako place, ali (ako i zanemarimo neku suptilniju kritiku) grijesis visestruko. Prvo, Talijani i Nijemci bili saveznici u ratu. Drugo, ti kao slaven i ljevicar iz Istre zaista nemas razloga preferirati Talijane nasuprot Nijemcima (sjetimo se Labinske republike ;)). Trece, krajnje je neprikladno u slucaju utakmice u kojoj igraju Talijani i Nijemci i u kojoj si ti ocito na strani talijana zavrsiti sa "smrt fasizmu" - naime fasizam bijese upravo u Italiji, srodni drustveno-politicki poredak je u Njemackoj nosio drugo ime...

    avatar

    05.07.2006. (12:24)    -   -   -   -  

  • oksimoron

    britka analiza, dostojna jednog bivšeg studenskog funkcionara!

    avatar

    05.07.2006. (12:43)    -   -   -   -  

  • ka

    mrziti na nacionalnoj bazi je za jedan oveci minus!!!
    kakav si ti to ljevicar ako ne funkcioniras u duhu
    internacionale i ne volis sve narode i narodnosti?
    breku, razocarao si me.

    avatar

    05.07.2006. (13:34)    -   -   -   -  

  • ka

    izvrsnost je progovorila! u obranu od trampolinskih kritika (premda znam da obrana od kritike nije u skladu s našom filozofijom) moram reć da sam se pridržavao za zaštitnu ogradu dok su izvrsnici skakali. a kad je došla hitna skoro sam ja uskočil nutra. sjajnu graševinu su poga i stajp isfurali. baš sjajnu.
    inače ja sam na ovom prvenstvu učio volit nijemce i taman kad mi se počela sviđat njiova igra ulete franz, anđa i ponos. teško je navijat za domaćine

    avatar

    05.07.2006. (14:12)    -   -   -   -  

  • ka

    Uistinu mi nije jasno kako se u ovoj drzavi preferiraju Talijani nad Nijemcima; citav je Kic skakao od odusevljenja kad su Talijani zabili golove i to me, bogami, moram priznati, iznerviralo. Pa pobogu ljudi, koji su rat Talijani pobijedili? Kolko je Hitler morao vremena i resursi potrositi da smrdljivi Mussolini nije cijelo vrijeme stvari zajebavo? Ko je izbavio Mussolinija iz zatocenistva? Ko je u posljednji trenutak uvijek odjebo na strane Antante u zamjenu za Istru?

    avatar

    05.07.2006. (18:05)    -   -   -   -  

  • ka

    ovaj blog dugo ne vidje ovako loš set komentara!

    avatar

    06.07.2006. (09:41)    -   -   -   -  

  • ka

    Kakve su ovo budalištine !

    avatar

    06.07.2006. (13:28)    -   -   -   -  

  • brek

    Maligan i Ogi odjebite s ljigavin cinizmom kojeg sakrivate zabrinutošću, minus oboma. Al i jedan plus Ogiju jer na kraju pitanja stavlja uskličnik. Talijani su breki. A razlogi moje naklonosti njima su višestruki. Prvo, moj ih tata mrzi, pa svako ko zna malo Frojda, zna i zašto ih volim. Drugo, oni su lakodelci, neradnici, pizde i uvijek imaju effetto bagnato, čak i prljavi i smrdljivi reggae brijači, što je enormni plus. Nitko od njih uistinu nije bio za fašizam, to su im uveli retardirani filozofi izvana:Pound, Morras,Stewart-Chamberlain. Za fašizam treba rada i obrazovanja, dvije stvari koje na apeninskom poluotoku ima samo u analitičkoj metafizici i to kao counterfactuals. I Cane papane, a koji su to rat njemci dobili? Tridesetogodišnji? Boxerski? DA sažmem:štovati požrtvovnost, ponos, i rad,rad,rad i uz one ljigave Merkel i Bekija je nešto što ne doliči ni pripremnom članu MP kolektiva.

    Na stranu s tim, veliki plus danas ide Domagoju koji je požrtvovno branio svoje boje u raspravi u čast Nikole Tesle ekspertnom deduktivnom elaboracijom strujnog sistema na faksu. MAjstore, kapa dolje.

    avatar

    06.07.2006. (20:31)    -   -   -   -  

  • Domagoj

    Nisi niti ti bio loš. Naročito mi se svidjelo tvoje majstorsko korištenje anegdotalno-induktivne metode (argumentacija tipa: imao sam i ja neka iskustva/pizdarije s Elektroistrom). Predlažem inicijativu za uvođenje eksperimentalnog kolegija iz spekulativnog elektroinstalaterstva.

    avatar

    08.07.2006. (10:33)    -   -   -   -  

  • oksimoron

    sjajna ideja, nek ga vodi damir barbaric, a asistent mu moze bit dino koji je s nama upisao filozofiju nakon sto je zavrsio elektrotehnicku skolu!

    avatar

    09.07.2006. (18:03)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...