Komentari

mikud.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Lakeisha

    mali ispravak- pretpostavka je da će se ove godine upisat 45 studenata. i molit ću lijepo zašto mene nema na onom popisu linkova mikudovaca blogera? grrr... :)))

    avatar

    04.07.2006. (13:44)    -   -   -   -  

  • Chiquita

    dragi postoji početni stupanj, pa ima mali test (o kojem NE ovisi da li će tko upasti ili ne) i po tom testu će se odlučiti dali će student biti u A, B ili C skupini.A- početnici, B-srednji stupanj, a C-napredni. Ima li kakvih pitanja slobodno se obratite, pa ja radim na upisima!

    avatar

    04.07.2006. (15:49)    -   -   -   -  

  • Kelner

    opa pa izgleda da smo tehnološki učinili još jedan korak naprijed. inicijativa i provedba na razini.lsvaka čast. stavljam se na dispoziciju.

    avatar

    04.07.2006. (19:00)    -   -   -   -  

  • Sky

    Khm,presidente,drago mi je vidjeti da i mrtve blogere poput mene držiš na okupu.Inicijativa je za svaku pohvalu,čak razmišljam o uskrsnuću svog bloga samo da budem na raspolaganju mikudu.Ali o tom potom.Bloga mi,ništa prije 9-10 mjeseca.Možda u navali zajedno sa našim nasljednicima, brucoši(ca)ma koleg(ic)ama bloger(ic)ama?Tko zna...

    avatar

    04.07.2006. (19:17)    -   -   -   -  

  • Mediji i kultura društva

    @Lakeisha - sorry, ispravljena greška @Chiquita - piše na webu slijedeće:"Od akademske godine 2006/07 nastava stranih jezika na Sveučilištu u Dubrovniku organizirat će se pri Sveučilišnom Centru za jezike. Zbog kvalitetnije organizacije nastave prije upisa na studijske programe održat će se pristupni testovi za jezike koji će se učiti od srednjeg (B) stupnja i više. Pristupni testovi nemaju oblik ispita već im je svrha provjera predznanja i neće se vrednovati u okviru razredbenog postupka. Svi studenti koji upišu prvu godinu studija na Sveučilištu u Dubrovniku obvezni su pristupiti testu poznavanja stranog jezika. Za one studente koji na pristupnom testu ne pokažu predznanje koje odgovara srednjem stupnju (B), tijekom akademske godine Sveučilišni Centar za jezike će omogućiti pohađanje dodatne nastave (uz plaćanje).@Alija - računam na sve kolege...red je da se organiziramo @Sky - vratit ćeš se ti u okrilje blog.hr-a, znam te...

    avatar

    05.07.2006. (11:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...