Komentari

ketcha.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • jelenko

    uvijek iskoristi sve što ti se nudi!!

    avatar

    04.07.2006. (13:13)    -   -   -   -  

  • tvrda bombona

    pa tvoj faks je poznat po muljazama..
    ipak cestitam na upadu iz drugog puta cula sam da ljudi pokusavaju godinama..
    i nevezano, u mom Jansonu pise da je Ćoserova vjerovatno jer je izdanje iz sedamdesetih pa eto hvala na prosvjeti iz hrvatskog..

    avatar

    04.07.2006. (13:39)    -   -   -   -  

  • mALa309

    Eh, Kate moja! I moj fax je poznat po muljažama... i onda upišu mulci koji nikad ne završe, a ja sam jedva upala... nekako se uspjela pomaknut crta dovoljno daleko... i eto me sad s jednom diplomom, ganjam drugu... Mah, ...nećem nish komentirat... mislim da određeni zaslužuju neke povlastice al ne pretjerivat, ne izmišljat neke direktne upise na fax i slične fore ;)
    Ali that's just moje mišljenje!

    avatar

    04.07.2006. (14:17)    -   -   -   -  

  • Život i životarenje

    Evo da ti kažem draga ja sam ti HRVI i isto se slažem sa tobom! Neka se upišu neka imaju prednost ali neka prođu prijemni! Pusa! By! :)

    avatar

    04.07.2006. (14:18)    -   -   -   -  

  • mad ketcha

    ma ne znam ti ja * tvrdabombononi hrvatski ni kako je pravilno ;-) svake godine piše drugačije..nego..samo da se zna..prije tjedan dana sam vidla kako se namješta prijemni na mom faxu! Nek me tuže za klevetu al ovo bi trebalo dat u novine! Kad nisam prvi put upala je bila muljaža isto..poništili mi prijemni iako je prelazio prag al moji su isuviše kulturni da bi se inatili tamo nekima i dokazivali..pričekala sam godinu..i eto sad sam tu i sad se mučim..a što reći za sve ovo skupa..jao! nastradat će oni koji ne trebaju ;-)

    avatar

    04.07.2006. (14:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...