Komentari

bookaleta.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • gawrun

    vratio se s mora, privremeno. pao basarax2, nešto književne teorije, f. šovagović i još nešto, ne mogu se sjetit. svratit ću do piule u drugoj polovici mjeseca

    avatar

    03.07.2006. (22:19)    -   -   -   -  

  • freestyler

    na "malom" godišnjem, na moru, u lipnju sam pročitao lynne mctaggart - polje ... za "veliki" godišnji u kolovozu kao i svake godine unazad već ni sam neznam koliko godina spremna je za neznam koje već po redu čitanje philippe dijan - 37 sa dva u jutro (betty blue), možda sam lud ali volim tu knjigu .... uživaj ....:))))

    avatar

    03.07.2006. (22:56)    -   -   -   -  

  • sponzoruša

    Khm, da vidimo: ja živim na moru. Ja čitam horor. Na moru se čita horor. :=)

    avatar

    04.07.2006. (15:34)    -   -   -   -  

  • lucija9

    "Četrnaest palmi na otoku sreće" me čekaju i za tjedan dana eto mene kroz njihovu hladovinu s kuferom na kotače u kojem sam mislila ugurati: Igora Mandića-Nehotičnu autobiopgrafiju i od Jonathana Franzena - Korekcije i Kako biti sam. Kako vidim neće mi stati četvrte čarobne natikače i dva ansambla za neočekivani party i odustat ću od knjiga (Mandića ću progutati u ovaj preostali tjedan), a dolje ću se upisati u knjižnicu i isčitavat zadano na popisu. Već ga pišem.
    Kod Bauera glasam za "Biserje za Karolinu". Biser tema!Pozdrav!

    avatar

    04.07.2006. (21:57)    -   -   -   -  

  • kod odabiranja lokacije promocije blog priča ne vodite se suncem i morem nego praktičnošću. super bi bilo okupati se u moru ali zagreb je ipak na križanju svih auto, željezničkih i inih puteva a ljudi su zaposleni i možda im nije do zgubidanjenja.

    avatar

    05.07.2006. (11:45)    -   -   -   -  

  • kapa

    Čisto zavidim ovome koji prvo čita normalne knjige, a onda malo pogleda neke rukopise. I ima godišnji odmor :-?

    avatar

    05.07.2006. (13:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...