Komentari

pipipiaf.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • maslina

    m. Uz sav obzir glede moje subjektivnost, ipak ostaje činjenica: sve si od toga. I jasni su mi tvoji razlozi, i jasno mi je kako otkrivaš (Crvić u meni viče: konačno!) orginalnost sebe same.
    Kakva skribomanija, kakvi jači zagrljaji, kakve priče i bakrači? Zagrlaj uvijek jači, znali za tvoja putešestvija kroz labirint ruskoga funkcioniranja svakodnevice, ili ne znali. A nema druge no držati glavu iznad površine, ili odustati = potonuti. Za izbor potonjega ipak bi trebala biti sazdana (i graditi sebe) od malo lošijega materijala i spremna u ogledalu vidjeti neke druge crte. A to nisi! Ne jednom sam vrisnula (Ali ne i napisala!): pakiraj kovčege i briši kući. Sad to i pišem, i nema dana da ne poželim da to učiniš (meni bi bilo lakše), a opet ali: znam da je to nemoguće jer si ti TI, a želim da budeš zadovoljna slikom u ogledalu. Osobno mislim da je najveća tajna i mudrost življenja moći uspostaviti mir sa samim sobom, ili: svak jutro treba pogledati sebi u oči.
    A široka "ruskaja" duša? Ima je, sigurna sam da ćeš je negdje pronaći, upravo zbog ljubavi i unutarnjega crva koji te tjera da skupljaš PRIKAZE i ZAKAZE, i ponovo, i ponovo ..., usprkos "odluci" MA NEĆE ONI MENE VIŠE ...
    Čeka tebe LIJEPA NAŠA, sve i svi u njoj, bit će vode, Kika će biti presretna, a druge da i ne spominjemo.A oni će ostati gdje jesu. Vrijeme će otupiti oštrice, iz gungule slika, riječi, doživljaja isplivat će neki cvjetovi, a želja da se mrdne guzica od 1. do 4. kata po žig možda opet pšroradi. Ako ne, sigurno će biti raskošno ući u NSB i doticati hrpte knjiga ...
    Dok mi nisu proradili sentimenti, hitam nastaviti peglanjem, pa u krpe ... Uvijek isto, za mene "48 uri kad bi traja dan", opet bi mi bio prekratak.
    Pošalji nam "baćuške" na Jadran pa ćemo im pokazati!
    Drži se, imama rezervni džep za tvoje ruske tuge i nezadovoljstva, potrpaj u njega koliko hoćeš, a ti mi budi i dalje budi tako lijepa i pametna uz jednu veliku pusu, sada svježu kao ova ljetna kiša,m.

    avatar

    04.07.2006. (00:52)    -   -   -   -  

  • Marija

    Mater je sve napisala sta je nekako i meni u glavi bilo, pa nemam potrebe nista dodati. I, ne, ne... Nije to upucavanje materi... ;)

    Prikaz, zakaz, hip, hop... Odo ja raditi...

    avatar

    06.07.2006. (12:28)    -   -   -   -  

  • Marija

    E da, sad sam se sjetila pitanja: Neces se valjda vratiti kao neka CRO-nacionalistica? ;)

    avatar

    06.07.2006. (12:28)    -   -   -   -  

  • Gagh

    Hm, očito nisi bila u sveučilišnoj biblioteci u Rijeci. Davno, dok sam tamo živio (u Rijeci, ne u biblioteci :) ) i bio njen član u dvije godine tog članstva nisam uspio podići niti jednu korisnu knjigu jer ju ili a) nisu imali ili b) ispalo je da željeni naslov podrazumijeva hrpu besmislica ili c) knjiga je toliko zastarjela da nema više nikakve veze s današnjim dostignućima u prihologiji.
    Što se ostalog tiće, drago mi je čitati te kako rasteš.
    Goran

    avatar

    11.07.2006. (10:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...