Komentari

anarhijaweekly.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • bedasta curica

    Samo da se osvrnem na onaj dio o Vojkoviću: savršeno mi je svejedno da li se ili kada žvalio sa budućom studenticom ili budućom nešto - nije mi to važno. Ali me apsolutno do bola iritira kada predsjednica liberala (!) raspravlja o tome na nekakvim odborima i traži njegovu ostavku. Što je da je, firmica mu posluje više nego dobro. Zar stvarno sve mora ići po ključu stranka dala, stranka uzela? On je kao naštetio ugledu HSLS-a. Aha... A Bože ugleda... Vidim rejting im raste, ratuju za vodeće pozicije u saboru, puno rade, manje pričaju... Aha... Apsolutno iritantno do bola.

    avatar

    03.07.2006. (18:41)    -   -   -   -  

  • lolina

    Mala stranka , malo kvota odnosno fotelja ,a ipak malo, ali vrijedno.hsls je oduvijek stranka karijerista maglovitog profila.Očito se uklapa u sve i bilo koje kombinacije. najvjerojatnije je mač visio nad Vojkovićevom glavom i prije ovog incidenta. Osobno mislim da bi ljudi iz politike i javnosti trebali pružati primjer odgovornog i odmjerenog ponašanja i snositi posljedice za suprotno ponašanje , ali ne isključivo samo onda kada to odgovara stranačkim prekrojavanjima.
    Croatia osiguranje posluje isključivo radi države i za državu kao servis tihih pozajmica.Privatizacija ili širenje ne odgovara trenutno nikome.Mutne vode.

    vijesnik i narodne novine još malo pa svršena priča , ukoliko stranački kadrovi još malo ne uspiju otegnuti agoniju.

    avatar

    03.07.2006. (20:45)    -   -   -   -  

  • Vinci

    ma HSLU-u ovaj slučaj s Vojkovićem ništa nije naškodio. njima jednostavno ništa ne može ni naškoditi, jer su na samom dnu kredibiliteta među biračima, a za to je najzaslužniji njihov bivši predsjednik Budiša koji ih je usmjerio na politiku saginjanja i skidanja hlača pred svim strankama koje dobiju izbore. samo da bi iskamčili pokoju foteljicu po raznoraznim povjerenstvima, odborima i sličinim sranjima.

    avatar

    03.07.2006. (21:13)    -   -   -   -  

  • BLOG ZA POREMEČENE

    .......@............@
    ......@.@.@.@..@..
    ....@........@..........@
    ...@............@....@@
    ...@..............@@..@
    ....@..............@...@
    ......@...........@..@
    .........@......@..@
    ..............@..@
    .From...........@
    ......Me..........@
    ............TO.....@
    ................You.@........@@@
    ......@@@@..@....@..........@
    ...@.............@@@......@@
    .......@@@.......@..@@
    .........................@
    .........................@
    .........................@
    .........................@
    .........................@
    ........................@
    .......................@

    avatar

    03.07.2006. (23:13)    -   -   -   -  

  • Cartmann

    Vojković uopce nije sudjelovao u "incidentu", već je njegov (bivsi) prijetelj koji je pod utjecajem alkohola (sto i nije za zacuditi, ipak je otvaranje hotela, nigdje ne voze, atmosfera,..) pokušavajući ispasti pametan napravio stetu svom dotadasnjem prijatelju. Da rezultat nije ovakav kakav jest bilo bi smijesno, ovako je tuzno po njih obojicu, jedan ce ni kriv ni duzan izgubiti jedno od najpozeljnijih pozicija u RH, drugi je izgubio prijatelja i "dobru poslovnu vezu". Jer da Srhoj nije napao novinara ne vjerujem da bi itko objavio te fotografije, ako iste uopce postoje, jer ih ja nisam vidio, a i mnogi drugi se pitaju "pa gdje su te sporne fotografije" sumnjajuci u njihovo postojanje, to su sigurno znali i urednici Slobodne Dalamacije pa mogu reci da sam siguran kako iste ne postoje, jer bi ih u protivnom sigurno objavili i time izbjegli prebacivanja kako su u korist nekog kome se svidjelo mjesto predsjednika uprave CO stvorili nepostojeci skandal. Čak i da postoje, sumnjam da bi se Slobodna Dalmacija spustila tako nisko da objavljuje fotografije iz privatnog zivota nekog poslovnjaka, ni Story nije na toj razini.

    avatar

    04.07.2006. (00:37)    -   -   -   -  

  • Cartmann

    Zaboravio sam komentirati spajanje Vjesnika i NN. Oni koji posluju s jednom ili obe spomenute tvrtke su jos prije par mjeseci mogli uociti da se nesto dogadja, nazalost ne pozitivno, jer npr. veleprodaji uredskog materijala Narodnih Novina sve cesce nedostaje robe, dio robe vise ne prodaju (navodno ne mogu podmiriti dobavljace), dio je poskupio, itd..polagan (zbog brand namea), ali siguran put u propast, jer se privatne firme i firmice na tom podrucju sve vise trude, isporucuju robu u 15min, asortiman im je opsirniji itd...Ipak, čak u novinama piše "za budućnost Narodnih Novina se ne treba brinuti jer ima zagarantiran posao s drzavom u iznosu od 23 milijuna kuna". Pa zar to nije cisto krsenje zakona o trzisnom natjecanju, zar drzava (javne sluzbe) ne moraju dati natjecaj na kojem npr. posao moze dobiti i privatna tvrtka (stamparija)? Pravno da, ali ne i u praksi, vec drzava na ocigled svih krsi vlastite zakone i zatire (malo) poduzetnistvo.

    avatar

    04.07.2006. (00:44)    -   -   -   -  

  • ledenaicy

    Obzirom da osobno poznam Đurđu, naravno iz politike, ali i obzirom da je gradonačelnica u gradu gdje živim, mogu reći nekoliko stvari:
    1. Ona je doista sposobna žena, vrla karijeristica, ne mogu joj osporiti određene poteze, što se tiče lokalne sredine;
    2. No, karijerizam je ono što ju održava na životu..svugdje gdje može promovirat će prvenstveno sebe i svoje poteze, ne stranku; to što Vojković ima takvu poziciju, pa je završio još i na naslovnicama, takvima kao što je ona može samo smetati. Ekonomija nije bitna, kao niti zasluge; a o liberalnosti liberala bi se doista dalo raspravljati

    avatar

    04.07.2006. (07:50)    -   -   -   -  

  • showdown2000

    Malo sam prošvrljao po blogu prema dolje. Prvo, stvarno dobro analiziraš stvari, malo pravih novinara bi ovo moglo napiasti (mnogi bi i znali ali ne smiju...zna se ko su veliki marketing klijenti). Ovo kažem jer mi se naročito svidio post o telekom. firmama kod nas i njihovim enormnim zaradama. Osobno mislim da su telekom kompanije NAJVEĆE prodavanje "ZRAKA" u povijesti ekonomije. Prije svega jer odnos uloženog (rada, resursa) i dobivenog (usluge -odnosno cijene te usluge) je toliko nesrazmjeran da bi trebao zapanjiti svakog ko sagleda te brojke. Umjesto da je jedna mlada država kao što je naša dala beneficije i maksimalno pojeftinila i učinila dostupnim telekomunikacije svima, i na taj način pridonjela razvoju poduzetništva (gdje je telekom. usluga neophodna)......ona je dala odriješene ruke stranom kapitalu, kao i domaćim moćnicima da crpe novac građanima. Naravno ubirući porez, i rasprodavajući malo po malo državnu telekom. tvrtku. Pogledaj sad samo ovu glupost sa 092 brojem. Dakle vipnet osniva novi broj gdje nudi ono što je davno trebao ponuditi u svojoj mreži.....e a zašto zato jer će opet zarađivat na onim koji će morati zvati ljude koji su u toj mreži......i naravno na službenim stranicama priznaje da je vlasnik ove mreže ali se ograđuje od nje, proglašavajući je nezavisnom....moš mislit. Kao što sam rekao, najveća pljačka u povijesti ekonomije...pisat će se knjige o tome jednog dana.

    avatar

    04.07.2006. (09:26)    -   -   -   -  

  • pozdrav

    I`m a monster

    avatar

    04.07.2006. (10:57)    -   -   -   -  

  • Elka

    I samo ako te zanima ne piše se anarhija nego sveta presveta Anarchy

    avatar

    04.07.2006. (12:09)    -   -   -   -  

  • divlja mačka

    ..a bar se 24sata ne spajaju s mJutarnjim listom!!!
    To bi bio preveliki apsurd- zapakirati žuti tisak i objektivne novine u jednu balegu!

    avatar

    04.07.2006. (15:40)    -   -   -   -  

  • jacab profesionalno

    Radim u firmi koja je u Hrvatsku došla iz Austrije i često razgovaram s kolegama od tama i čudimo se. Oni se čude kako to mi mislimo da politika ima veze sa gospodarstvom( misle na opnu nisku, pragmatičnu, svakodnevnu politiku) a mi se čudimo njihovoj naivnosti.......

    avatar

    05.07.2006. (19:09)    -   -   -   -  

  • m@rij@n@

    ja se slažem da ništa ne treba ostati u rukama države...

    avatar

    08.07.2006. (18:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...