Komentari

malaizgrada.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • stereokemija

    Fotke su predivne! U Ferrari nisam bila, ali zahvaljujući tebi sada sam malo i o tom gradu naučila. A, mala curka je zakon i drago mi je da joj se svidio put.Koliko je njoj godina? I još jedno pitanjce: Što su ćerošpanje?pozdrav: )))

    avatar

    03.07.2006. (16:31)    -   -   -   -  

  • Mala iz Grada

    @stereokemija maloj je 9 g. a ćerošpanje je ovaj crveni cvijet kako ga vi zovete????

    avatar

    03.07.2006. (17:00)    -   -   -   -  

  • slatko grko

    Napokon,dva puta pokušavam ostavit komentar i ne mogu.
    Slike kao i tvoj post su me oduševile,bude želju za sve ovo poć viđet.Nasmijala sam se na cvijeće na Stradunu i već zamislila kako grasta leti kome u glavu,što bi to bilo veselo,zamisli za sv.Vlaha ili Ljetne igre kad je sve prepuno da jedna dolampa doli,šalim se naravno,ali eto to mi je bila prva asocijacija.
    A što se tiče otvaranja dobro si ono rekla za koje Ljetne igre,ali javit ću ti,sin kaže za dvadesetak dana,što ja čisto sumnjam.

    avatar

    03.07.2006. (19:33)    -   -   -   -  

  • Mala iz Grada

    @slatkogrko upravo sam o toj kulturi življenja govorila.

    avatar

    03.07.2006. (20:21)    -   -   -   -  

  • borut

    Malo sam "zaruzinavio" sa svime sta se tice blogova, pa tek sada vidim da djirate po Italiji! Nadam se da se morski vuk dobro snalazi na suhome i da se dobro provodite! Pusti sad reportaze, gustajte; to ces kad se opet otisne na more!

    avatar

    03.07.2006. (21:16)    -   -   -   -  

  • Mozgalice

    Znaš. gledam ove slike i mislim kako bi bilo lijepo tamo otići. Možda, da ste se jednom slikali tamo i jasno, ne mora u gro planu.

    avatar

    03.07.2006. (22:11)    -   -   -   -  

  • Mala iz Grada

    @Borut dragi je na moru mi smo bile same u đirati po Toskani, a pravo guštanje tek slijedi kad on dođe doma. Još se nisam olavija ni okupala sve mi nekako bezveze. Jedva čekam da dođe pa da hodimo i guštamo skupa.

    avatar

    03.07.2006. (23:05)    -   -   -   -  

  • Mala iz Grada

    @mozgalice slika ima ni manje ni više nego 530 a moje sinjorine ne vole kad stavim njihove slike, a ja poštivam njihove želje. Možda jedna malecka sličica, kažem možda !

    avatar

    03.07.2006. (23:08)    -   -   -   -  

  • stereokemija

    ćerošpanje su znači muškatle!:)))

    avatar

    04.07.2006. (05:13)    -   -   -   -  

  • M.H.Švabica

    Jutrić, draga Mala, i hvala na ovom malom izletu u meni nepoznati kraj. Impozantne su ove stare zgrade, od malena sam ih voljela... I kada pišeš o tom mostu koji se može podizati, mnametne mi se sve ove priče koje sam nekoć tako rado čitala o vitezima i tatama, o Robin hooda itd. I baš me raduje da Ti je mala princeza tako bistra, da je sve to zapamtila... Znaju nas doista (ugodno) iznenaditi svojoj sposobnosti zapamtiti svakakve stvari ili događaji... Divne su slike, a Tvoju želju glede cvijeća dobro razumijem, jer ne samo što sve ljepše izgleda, već i zrak je drugačiji i ljetos pun mirisa gdjegod nam cvijeće ima... Prijatan dan i justo srdačni Ti voooZdrić moj!

    avatar

    04.07.2006. (08:49)    -   -   -   -  

  • M.H.Švabica

    Draga Mala, a znaš li da studiram u Mannhajmu? Taman si me potaknula na ideju da Vam - ali tek na jesen - spremam mali izlet u Mannhajm - što misliš, bi li ga voljela onako virtualno opet jednom posjetiti? Još jedan justo srdačni voooZdrić Tebi!

    avatar

    04.07.2006. (09:49)    -   -   -   -  

  • Night

    Reportaza iz inozemstva, jaako dobro!

    avatar

    04.07.2006. (14:35)    -   -   -   -  

  • Mala iz Grada

    @night hvala! @švabice itekako bi voljela vidjeti taj lijepi grad ako me sjećanje služi tamo je proizveden prvi bicikl na svijetu ??'' a o Hajdelbergu da i ne pričam ostao mi je u takvom guštu sa onim prekrasnim dvorcem mostom na Nekru, onda onaj restoran iznad dvorca čiji je strop prekriven srednjovjekovnim štitovima a sa čije se tarace pruža nezaboravan pogled. Ma zavidim ti .....

    avatar

    04.07.2006. (14:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...