Komentari

stjepanovblog.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • stjepanovke

    uf što volim kad smanjujem slike pa mi kvaliteta bude OVAKO dobra......oooooooooo kako to voooooooleeeem.....arrrggghhhhhhhhh

    avatar

    03.07.2006. (14:29)    -   -   -   -  

  • ANTIbole

    heeeeeeeeeeeejjjjjj juuuuu gaaaaajzzzzz!!!!!!evo mene ziva i zdrava javljam se iz velikog grada okruzenA red basovima i kosookima..aaaa svuda su!!!gdje god se okrenem!!i ta kulturica ovih Engleza ej de dobro je...npr ude starija zena a ono hop cijeli bus na noge da joj prepusti svoje mjesto(wtf!?)....skola je kul ima nas iz cijele evrope...Gabi zgodni spanjolci!!!aaaa!!tako da je sve kul samo nek se zna i da vaS sve do jedne pozdravim i onog majnd da gap gaja!!!i da samo znas kolko sam se naslusala majnd da gap i u podzemnoj i u vlaku govore to svakih 5 sekundi!!!pozdrav i onima koji su na moru i najvjerovatniije nemaju kompac al svejedno...nisam se mogla prije javiti...i da cula sam neki dan na tvu nidlz en pinz pa se sjetila tebe skembe i nosonje....aaahhh....BAJ BAJ GOTTA GO!!!!!!!...

    avatar

    04.07.2006. (17:59)    -   -   -   -  

  • ANTIbole

    = ))))))))) %)) =* =D => :)) :} ;)) :p :~) : ] !!!!!!!!!!!!!

    avatar

    04.07.2006. (18:10)    -   -   -   -  

  • stjepanovke

    ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo sva sam se raznježila.....
    daj ukradi te španolce i strpaj u torbu i ponesi sa sebom ćiku kako bi se Gabi nagledala (i tko zna još što)
    ajdeka ti meni lijepo telaj el imaš društvo?
    el izlaziš?
    el baba pedofil?
    el ima 156 mačaka?
    el te tjera da spremaš/ribaš/čistiš?
    el živiš u šupi?
    el imaš papuče?
    el ti se smiju zbog naglaska????
    EL IMA HRVATA?
    luuuuuuuuuv jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! :* o-/-

    avatar

    05.07.2006. (10:50)    -   -   -   -  

  • ANTIbole

    ej bome imam imam i svi su najss...i neki su nasli pab gdje mi malecki mozemo uci pa ce ma tudeka probati,i na kraju zena uopce nije baba nego zena znas zena....ima jednu kcer od 15 god...i danas su dosli jos i gren ma i pa...?!i tu su naravno 2 mala slatka psica(!?)...i ne tjera me nista i ne zivim u supi i zamisli nemam papuce i ne smiju mi se zbog naglaska jer ne znas koji virdovskih naglasaka ovdje ima......i ne NEMA hrvata zamisli....samo glupi slovenci...grrrrr....pozdrav svima...cula sam da uskoro krecete u metlice pa nemojte mi se slucajno umoriti....ajde sad BOOOOOOKKK!!luv ja ooool!!!! :)

    avatar

    05.07.2006. (14:48)    -   -   -   -  

  • stjepanovke

    jebem ti jebene glupe lance sreće!!!!!!!!!!
    aaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrgggggghhhhhhhhh
    ja tu mojoj prijateljici pišem duuuuugački komentar kadli ono meni kaže ZABRANJENO JE SLANJE LANACA SREĆE. VAŠ BLOG JE PRIJAVLJEN ADMINISTRATORU!!!!!!!!!!
    de WTF?!?!?!

    avatar

    06.07.2006. (14:49)    -   -   -   -  

  • stjepanovke

    e sad po drugi puta: Mi smo upravo došle iz metlica, tj. čupanja ZAPERAKA! I baš smo dobile onu lijepu bauštelsku boju. MASNO! A s nama su još i Đukoš i Ivana MILUŠIĆ. Onda znaš da nije dosadno. A tek psovke/kletve/IZJAVE našoh kolegaaaaaa.........PIH!!!
    I taaaako, ovdje ti je sve isto. Malo zarađujemo za kruv, treba tu djecu prehraniti (kako bi reko moj Zdenko,jel). Pa stalno sve više gladnih usta tuten.....
    malo nam nedostaješ i........eto.....to ti je to

    avatar

    06.07.2006. (14:53)    -   -   -   -  

  • stjepanovke

    a još nešto!!
    kako ti se zoveju prijatelji? odakle su? JESU BOLJI OD NAS????????????? kakav je taj pab? el cugaš vopi? jel taj pab kao onaj naš bivši? el ima trudnih tinejdžerica? a koliko? el imaš slika? ajd nam sendaj!? el gledaš ONE naše slike?? SELJAČINOOOOOO sigurno ih nisi ni ponijela..... koliko košta majica MAJND D GEP? Jel ti pesići skakuču po nogama? jel im slina curi? jel ti otvoren prozor? zatvori ga, prehladit ćeš se!! el rastu jabuke na drvetu? el ima kiše? EL TI FALIMO????????? ;))

    avatar

    06.07.2006. (14:59)    -   -   -   -  

  • ANTIbole

    heeeeeeeee eeeeeeeeej....jedan brzi i veliki hellou.......i da vam kazem da mi svi nedostajete i ne mogu vam poslati sloke no no...i nisam jos vidjela majnd da gap "maju"....kad vidim javim...
    cula sam da dukos pala il istina (prica se ovdje nesto...)....i tako....moram ici...samo se vi przite i crncite...ha ha...neka neka i treba tako kad te kod kuce cekaju gladna usta...da da...uzivajte!!!!!!baaaaaaaaj! : ) :} : ] !!!!!

    avatar

    06.07.2006. (18:12)    -   -   -   -  

  • stjepanovke

    e curka pa baš mi je zakon što se javljaš!!! Đukoš JEST okinila i sad će ići s nama u smjenu. Ja izgledam ko rak (crvena) i u zapercima je zakon. Sutra dolazi i Rambo (Ana) na posao.....
    čak smo se sprijateljili s nekima i okej su.
    samo ti uživaj i javljaj novosti!!
    LUV JAAAAAA!!!!!!!!! :))

    avatar

    07.07.2006. (19:05)    -   -   -   -  

  • stjepanovke

    hoću pod hitno slike tih španjolaca.ne zanima me kako, ali nabavi ih!!!!!ah, španjolci...

    avatar

    09.07.2006. (14:22)    -   -   -   -  

  • ANTIbole

    oh suzi kako kako??!!heeelllllllooooo....evo mene opet....sta ima u hrvatskoj....ovdje ima svasta i to svasta....i znate da postoji slou mosnija osoba od slou mousn ali stvarno!!!!ej...nasa slou mousn je za ovu......uf....nista...pa tako nek se zna......malo sam skoknula ovaj vikend do stonehengea....haha....sve je kul....valjda je i vama zabavno mislim znam da je....ajde sad pozdravljam vas sve....uzivajte!!!!!!!

    avatar

    10.07.2006. (14:04)    -   -   -   -  

  • stjepanovke

    e curka. evo da te obavjestim malo o događajima ovdeka... =)
    sada smo Bluzica, Lisa, panstje, Tomo, MC Chayo, Mroje und ich došli sa bazena! u mikanovcima! e još mi je stomak u grlu od te manijakalne vožnje i prestizanja na apsolutno i potpuno nemogučim mjestima! uf! enivej, zakon nam je, svako malo curke kažeju da ćedu naići,ali naravno NE! (zato što im ja sve prepričam). i Nosonja ti je poslala jedan MASNI HELOOOOOOOOU!!!! VOC AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAP?!?!?!?!?!?!
    e de uslikaj tu slou moušn! ili ju snimi nekako pa da se i same uvjerimo....
    curka, misaš nam i misa nam tugedr druženje sa svima (i nosonjom isto) te stoga danas posjećujemo zgradu sa gitarom u cilju kulturnog podizanja.
    hev fan!! :))
    ....the girl from Ipanema goes walking......bla bla bla.....boooooooook!

    avatar

    11.07.2006. (19:02)    -   -   -   -  

  • marko-kralj

    heeey ...............vidim da vam je blogich baš doobar.........svratite nekad do mene...........pozzzzzzzzzzz

    avatar

    12.07.2006. (00:05)    -   -   -   -  

  • ANTIbole

    hey curke!!!!!sta ima?kako zivot?kako gladna usta?nismo se dugo culi.....e stvarno moram tu slou mousn uhvatit pa i meni i vama za ljubav......i da!u kuci mi se pridruzila curka iz latvije(18 god)....ej ne znate sta propustate...manikurica i gore i dolje...price poput moram do oxford street da si kupim sjenilo(!!?)...vruce hlacice i stiklice.....i nju nekako moram uhvatit....definitivno.....ajde de....da ste se i vi bucnile negdje dalje od lisinog dvorista....lijepo lijepo....ajde samo vi zaradujte za zivot ali i naravno hev fan!!!moram ici u nove radne pobjede...ajde sad boooooook!pozdrav svima i to apsolutno svima i onima koji su na moru!!!! : )) : }}

    avatar

    13.07.2006. (14:51)    -   -   -   -  

  • beatlesica

    jimek. kak je seksualan..aa.. ee ima da mi date sve što imate od floyda:)))))
    volim volim volim volim tebe i floyde:)
    pisss

    avatar

    14.07.2006. (13:17)    -   -   -   -  

  • stjepanovke

    etogac, da vam se javim prije nego odem put pod noge...valjda ćete vidjeti komentar, ako još netko uopće čita ovaj blog osim škembe i boleta...da ne kažete da vas nisam pozdravila...vidim da se bole dobro zabavlja...neka, neka...tako treba...kad se vrati hoću izvještaj o španjolcima...eto...budite mi dobre i nemojte raditi gluposti jer sve se čuje i dozna...i pamet u glavu!...hm, da! kissacha=)

    avatar

    14.07.2006. (22:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...