Komentari

zvoneradikal.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • stefica

    I meni je Brazil uvik bija drag, ali ovaj put me nicim nisu odusevili...Nego tila sam rec da sam ove godine prvi put pozelila da ne idu dalje..moj vec svim poznati sef je reka da ce nas oni dobit 7:0!! ni manje ni vise!! toliko arogantnosti ni mi nismo pokazali, a poznati smo po tome..jedva cekam da cujem sta ce rec na 1:0 sa Francuskom.

    avatar

    04.07.2006. (17:46)    -   -   -   -  

  • borgman

    ah tako ti je to sa "genijalcima"...ovaj svijet više ne priznaje talent, nego samo masivni rad...od nauke do mas-proizvodnje... zapravo talenat ti samo smeta, jer ga je teško uklopiti u zamišljene kompjuterski isprogramirane strukture... dakle tko želi uživati u nogometu treba mu ili vremeplov ili mnogo snimki utakmica od prije petnaestak godina... mada, moram priznati vidjeh par utakmica ovoga prvenstva i oduševio sam se napadačem koji je "povaljao" dvojicu obrambenih igrača:-PPP pozdrav Radikalcu, i piši češće, barem toliko često koliko navraćam na tvoj blog:-)))))

    avatar

    05.07.2006. (01:56)    -   -   -   -  

  • divlja mačka

    ..svake 4 godine se tješimo da ce sljedeci kvartal biti bolji..
    znamo da nece..
    ..ili je '98 bila sreća samo u pitanju..ili smo kreteni

    avatar

    05.07.2006. (14:18)    -   -   -   -  

  • teatar apsurda

    eh samo kratki osvrt na post prije ... na prvoj godni radimo bivšu prvu I drugu a kako ide treću i četvrtu će mo druge godine.. uglavnom prebolesno ..sad na ispitu u drugom semestru s nama ljudi s druge i treće godine pišu isto ... usput rečeno u pitanju je studij povijesti ... za 2 boda antiku u hrvatskoj moram imat seminar od 12 str. i 5 do 6 pročitanih knjiga osnovne literature .. divno i bajno ..to je samo jedan primjer ... pozdrav jer o nogometu ne bi diže mi tlak

    avatar

    06.07.2006. (17:01)    -   -   -   -  

  • stefica

    update na prvi post: sef je reka:" zna sam od pocetka da nece na dobro,jos od kad nas je cro skoro dobila"!

    avatar

    07.07.2006. (22:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...