Komentari

furuna.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • umoran

    Sitne brige, krupne brige... kao ... kada ti mali kamenčić uđe u cipelu pa žulja i smeta do boli... ili gromada s kojom se boriš s polugama (prijateljima), makneš je, razbiješ, zaobiđeš, pobjediš... i bude ti drago...? Pozdrav!

    avatar

    02.07.2006. (02:10)    -   -   -   -  

  • teuta

    Bok, draga...apsolutno se slažem sa svime što si napisala u svom, vrlo zanimljivom, postu. Na neki način, sve je to i dokazano i zapravo nije to nit čudno. Npr. već samo po tome, što smo mi žene predodređene da rađamo, dakle da podnosimo tu bol, moramo biti spremnije i jače od samih muškaraca, da budemo u tom smislu jače. Što se tiče lukavosti, i to je točno...moramo biti takve dabi se bolje snalazili u životu, koji je nekada davno bio jako težak za nas žene, ha ha. Mala šala, ali ima u tome istine. Uglavnom, sve je to točno. U vezi mog posta...tamo,na toj granici često nam su se događali svakakvi problemi, pa zato sada (već duže vremena), idemo preko Austrije. Topli pozdrav, draga...cmokkkk.

    avatar

    02.07.2006. (11:14)    -   -   -   -  

  • Ruby Nelle

    Da, da, pa žene su snažnije... Živjele žene!

    avatar

    02.07.2006. (17:27)    -   -   -   -  

  • furuna

    @ umoran- prijatelju moj , to je točno; sa krupnim brigama se odmah uhvatimo u koštac a te male ( svakodnevne) zafrkancije nas dovode do ludila.Mislim da su svi tvoji veliki radovi po crkvama isto (za tebe) velike brige ali i izazovi koje tako uspješno rješavaš na zadovoljstvo svih nas.Pozdrav. @ teuta.- dugo je trebalo da dođemo do današnjeg vremena kada muškarci ipak priznaju da smo u nekim stvarima jače, a ta mala lukavstva- pa to je nešto što imamo samo mi žene-to je naš urođeni talenat-NEKA SE NE UVRIJEDE NAŠI MUŠKARCI-VOLIMO MI NJIH!! @ darla- Živjele žene-slažem se , ali i dečki su nam jako važni-ŠTA BI MI BEZ NJIH?? Zar ne?

    avatar

    02.07.2006. (23:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...