Komentari

girlriot.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Martina =)

    super blog...
    svrati do mene..
    citam te...
    pozzz......:)

    avatar

    01.07.2006. (12:28)    -   -   -   -  

  • The Slut - teenage waste

    jeben post, baš mi se sviđa...imaš BIKINI KILL u boxu aaaa, very kul!!!

    avatar

    01.07.2006. (14:33)    -   -   -   -  

  • patrijarh

    ma vas treba negdje uzgajat da vas muski rod moze silovito jebat i onda prebit i uzet drugu itd.....

    avatar

    03.07.2006. (21:15)    -   -   -   -  

  • GRRRL RIOT

    @patrijarh:ti si najveći dokaz kako su muškarci svinje,ali i kako su žene bile i uvijek će biti nadmoćno inteligentnije!!!a ti lijepo ako ti se ne sviđa način grrrl riot razmišljanja možeš odjebat s ovog bloga jer ja tvoje nerazvijene komentare ne trebam!ti ionako samo potvrđuješ činjenicu:muškarci kao ti i koji kao ti razmišljaju su gamad i trebaju biti istrebljeni do zadnjeg!

    avatar

    03.07.2006. (22:04)    -   -   -   -  

  • pank nije kriminal......pank je sloboda....

    go girls......sviđa mi se post....a i blog.......a što se tiče mog postanja......vratit ću se ja uskoro pisanju.....see ya!

    avatar

    03.07.2006. (22:24)    -   -   -   -  

  • RIOT GRRRL - WE ARE THE REVOLUTION

    Ne znam kako opisati koliko mi je drago da se otvraraju ovakvi blogovi. Zdnjih par godina polako sam učazila u riot grrrl, a od 2004 sam potpuno zaražena s time. I tako, ja sam već 2 godine u feminizmu i tim stvarima. Čak me svi gledaju kao da nisam normalna kada iznosim svoje stavove o muškarcima, vezama i da, naravno, pobačaju. Uglavnom, ja sam zapravo i protiv cijelog rođenja koje isto tako ne shvaćam. Muškarci se predstavljaju kao jači spol, a zapravo su najobičnije pizde, slabići koji samo žele biti face. I ako su toliko jako, zašto onda gospoda ne bi rađala? ZATO ŠTO SU NESPOSOBNI ZA BILO ŠTA OSIM GLEDANJA NOGOMETA I DRKANJA! Uglanom, stvarno mi se sviđa i blog i post. I ne, nisam ja grungerica kao što ste napisale na mom blogu. Ja sam riot grrrl, kao što se može bidjeti u boxovima. Samo o tome dugo nisam pisala, pa ovaj post me potakao na pisanje. Možda napišem i ja post o riot grrrl-u i feminizmu i stvarima u koje ja vjerujem zato što su ispravne i što u njih vrijedi vjerovati.

    avatar

    05.07.2006. (12:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...