Komentari

ninochka.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • borgman

    okrutna priča, možda i stvarna.....o liku koji opisuješ imam nekakvo mišljenje. Jedan dio problema je i u njoj. Kriv odabir. Ukoliko je upoznavala mnogo ljudi, komunicirala i pomagala, imala je barem nekakav izbor. Može biti i problem u razumijevanju ljudi i njihovih motiva. Sa druge strane, njena samostalnost i snaga su naznačavali osobu koja je u stanju izaći na kraj sa svim nedaćama. Ukoliko je njen ponos izgovarao "Nije me briga", i to ponavljala dovoljno puta, svi znakovi srca više ne vrijede.
    Potpuno druga priča vrijedi za njene "odabranike". Krenuti sa samostalnom, snažnom i ponosnom ženom je teško za istovrsne muškarce. Oni slabiji njoj jedino mogu probuditi majčinski instikt. A zajednički život je potpuno različita riječ od riječi ljubav. Ponekad nespojivo.
    Muška i tipično muška pogreška je u "osvajanju" bez razmišljanja što sa "osvojenim". Ide dosta leptira od mojega roda, od cvijeta do cvijeta, bez razmišljanja, koliko nesreće ostaje iza njih. "Slobodni duhovi" ili vječita djeca (bolje prevedeno idioti).
    Sve zajedno, iako nepovezano u ovome svemu, to je samo još jedna priča iz života.

    avatar

    02.07.2006. (23:48)    -   -   -   -  

  • tko zna....nitko nista ne zna...krhko je znanje

    zanimljivo razmisljanje, ali od tebe me to zaista ne cudi. uvjerih se da si ok.
    prica je mozda stvarna, mozda nije. svi znamo bar jednu takvu pricu. uostalom prica je, zar je bitno da li je stvarna ili ne... :)

    avatar

    05.07.2006. (17:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...