Komentari

mybigblue.blog.hr

Dodaj komentar (30)

Marketing


  • secret

    imam sto takvih zelja,svaki dna mi jedna nova padne na pamet, a trenutno se nijedne ne mogu sjetiti:D masta mi ja nivou ovih dana, udavio me miris boja i lakova u stanu :D

    avatar

    29.06.2006. (21:25)    -   -   -   -  

  • slavonchica

    ova treća želja mene isto muči... ;) istina, ima onih želja koje su ostvarive, ali nekad se ne usudimo stati oči u oči sa snom...

    avatar

    29.06.2006. (21:29)    -   -   -   -  

  • misteriozo

    ko to nema garažu, da ga čujem :)

    avatar

    29.06.2006. (22:32)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    @Secret, ti upravo ispunjavaš neke svoje želje, dakle, uživaj ;))
    @Slavonchice, mene muči i ovo što si ti napisala da se ne usudimo, e, to mene muči :)
    @Misteriozo, našao si ključne riječi :))

    avatar

    29.06.2006. (22:40)    -   -   -   -  

  • moje vijuge

    ja sam ti u fazi bajki i mislim da bi ti to bolje odradila zlatna ribica..treća mi je ista kao tvoja..druga: može more (ali nešto egzotično), "faca" - naravno i dva-tri tipa s "pločicama" na stomaku (tek onako, za oči)..a prva: boraviti nekoliko dana u svemiru (tek toliko da sam daleko od svega).. ;))))

    avatar

    29.06.2006. (23:30)    -   -   -   -  

  • slavonchica

    ma to i mene muči isto... ali... nemoj nikome reći... ;)

    avatar

    29.06.2006. (23:34)    -   -   -   -  

  • gdy

    Sto bi mi rekla kad bih ti rekao da sam ja prozivio sve tri tvoje zelje!?
    I, znas sta zelim?
    Jos...

    Vjerovatno bi i s tobom bilo jednako...
    Pusa od krampusa!

    avatar

    30.06.2006. (02:12)    -   -   -   -  

  • vwolf

    ja razmišljam tako o željama sada i sjetim se nečeg od jučer kad je neki skroz nepoznat tip bio iznenada JAAAAAAAKO jako ljubazan prema meni, uz vrlo topao osmijeh i slatke riječi, ali onako nenapadno i kako mi to osvježilo dan i onda sam se sjetila: "to je TO!" ...želim samo jedno-- da ja s tobom - zauvijek budem ljubazna i ugodna i....i da to pređe na tebe...i da to sa tebe prijeđe ne neku drugu osobu i da to ....i da to zagrli cijeli svijet ! :))))) nešto sam jutros sentimentalna ...;)

    avatar

    30.06.2006. (10:15)    -   -   -   -  

  • ŠKORPION12

    ...da moja ŽELJA izgleda tako jednostavna... al još uvijek je smao želja...

    avatar

    30.06.2006. (10:17)    -   -   -   -  

  • miš

    ja želim da se izmisli teleport da svugdje stignem. :I

    avatar

    30.06.2006. (14:11)    -   -   -   -  

  • Kasiopeja

    Jel pričamo o trnutnim željama ili životnim?
    Trenutno mi je da upišem fax, al ono što bisi zapravo najviše htjela je:
    1. Da postanem pjevačica. Ak ne to, onda da bar nađem neki posao koji bi voljela bar upola kao pjevanje.
    2. Jednog muškog kretena. Onak, čisto da je tu i da me voli i kad god sam tužna i sama da me njegove snažne ruke zagrle. Samo to.
    3. Zdravlje. Tog nikad previše. Za cijelu svoju obitelj i, naravno, malo za mene :)
    Valjda ne tražim previše... Valjda... Ova prva želja, možda :)

    avatar

    30.06.2006. (14:36)    -   -   -   -  

  • U svemirskim prostranstvima

    moja je glavna želja letit u svemir, a što se tiče tvoje druge želje moram ti kazat da se meni već davno takva želja ispunila, naime kad sam ja bila mala na plaži nije bilo ni žive duše, a kamoli turista, u moru su bili ježevi čak i u plićaku, al ja nisam znala tada koliko to vrijedi

    avatar

    30.06.2006. (14:45)    -   -   -   -  

  • more nade

    Ostvaruju mi se želje pa nemam ništa što bi mogla ovako nabrojati. Istina, već duže želim ljetovati ili u proljeće boraviti u planinama... dugoročno želim mir i zdravlje. Kad je toga dvoje nekako sve stignem. :-) Trenutno želim da mi je nećak pri ruci da ga izgrlim i izljubim :-), gladna sam i voljela bi negdje na fini ručkić. Najveća želja od svih mi je ipak da ne izgubim vjeru, optimizam i životnu radost. Željela bi do kraja života imati osmijeh i čuđenje djeteta. A inače ove tvoje želje drvena kućica u planinama i morska uvela na osami.. i ja bi poželjela isto. To su vrlo romatnične i lijepe želje... dobar ti vikend!

    avatar

    30.06.2006. (14:46)    -   -   -   -  

  • ANONIMAC

    Dnevno ih poželim sto...evo izdvajam jednu;voljela bih naučiti jahati,a može i plivanje s dupinima.Pozdrav

    avatar

    30.06.2006. (16:11)    -   -   -   -  

  • theica

    ja isto obožavaaaam dupine i htiela bih plivati uz nijh........ova pjesma koju si stavila na blog je odddlična i podsjeća me baš na plivanje s dupinima.......i ja imam želja tj 3 želje:........željela bih s nekog viiisokog mosta naparaviti bungge jumping.......željela bih se sa vissooooooke planine gledati u nebo i onda se spustiti padobranom...........i željela bih da nikad ne umremo i da zauvijek svi bidemo zajedno........ova treća želja je najviše nemoguća zapravo totalno nemoguća al ja se nadam da će se ipak to dogoditi dok ne umru moji bližnji.....ove prve dvije želje nisu baš totalno nemoguće al ipak.........to je to......super ti je blog.......a najviše ova predivna pjesma.....da bar traje vječno..........pozz i navrati malo kad možeš.........pussek

    avatar

    30.06.2006. (17:34)    -   -   -   -  

  • just-a-woman

    Sad si me zatekla... 1. da mi moj novi stan što prije bude gotov i da se na zimu mogu useliti u njega, 2. da mogu putovati, ako već ne po cijelom svijetu, a onda barem da obiđem većinu :) i naravno, 3. da steknem neko bogato nasljedstvo da mogu sve to platiti... :))

    avatar

    30.06.2006. (19:24)    -   -   -   -  

  • ....Demjan

    išla je samnom u razred cura koja je ludila za delfinima. Poslije srednje je upisala faks i završila ga prva od svih nas samo da bi mogla otići u španjolsku učiti za dresera delfina, gdje smo bili na maturalcu. Danas živi negdje u Obali bjelokosti, koliko mi se čini, sa svojim mužem koji se bavi istim poslom i imaju malo dijete koje će sigurno voljeti delfine :))) možda si i ti čitala o njoj, jedno vrijeme je pisalo po novinama kako pliva sa delfinima :) Nema tih snova koji ne mogu biti ostvarivi ako dovoljno želiš :)

    avatar

    30.06.2006. (19:39)    -   -   -   -  

  • sklblz

    Ti bi se samo ljubila. Vidiš, ja imam želju sjetiti se najbolje želje:) Pa je poželiti ili poželjeti, kako ti drago:)

    avatar

    30.06.2006. (20:01)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    @Ljubice, što se mene tiče, može i zlatna ribica :) Pa neka nam objema ispuni želje :)
    @Slavonchice, neću, tvoja tajna je ovdje sigurna ;)))
    @Gdy, rekla bih blago tebi, i to bez ljubomore i zavisti. Čak bih te pitala kako je bilo plivati s dupinima, sve mi ispričaj, tako da vidim kako bih ja došla do toga :))) I vidiš kako si i lijepe stvari doživio u životu. Meni su to još uvijek samo želje :)
    @Woolfice, samo neka prijeđe na sve dalje...A sentiment - nije mi to strana riječ ;)))
    @Škorpionice12, a možda ti se i ostvari ;) Treba vjerovati. :)
    @Rh-, to bi bilo zgodno za sve nas ;)
    @Kasiopejo, pričamo o čemu god želiš. Ja ti želim da ostvariš sve svoje želje :)

    avatar

    30.06.2006. (20:49)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    @Andromedo, bilo bi sjajno vidjeti svemirska prostranstva, ali je meni nekako draže promatrati taj svemir s majčice Zemlje :)))
    @More Nade, nadam se da si nešto dobro ručala, to sigurno nije bilo nerješivo :) A ove druge želje - eh, da se ostvaruju kao ručak...I tebi želim ugodan vikend! ;)
    @Santea, pozdrav :) Zaplivaj i ti s dupinima :)
    @Theice, neka ti se lijepo ostvare. Ja čak nisam sigurna ni volim li gledati bungee, a kamoli skakati, brrrrr :)
    @Justawoman, što mogu dodati? Neka ti se ostvari... ;)
    @Demjan, kako to divno zvuči :)))))
    @Sklblz, a jesi me baš morao prokužiti, vraže, ha???? :P

    avatar

    30.06.2006. (20:56)    -   -   -   -  

  • pavaogc

    Jako zanimljivo pitanje. Nekako sam od malih nogu bio dosta "živ" i slobodan pa sam zahvaljujući toj slobodi ispunjavao želje i ne sjećam se sada ničega što sam poželio, a da to nisam i dodirnuo, okusio, učinio. Klasičan primjer uđem u more i vidim udaljeni otočić i poželim otplivati do njega pa to i učinim. Sad je trebalo doplivati natrag. Nekad sam se u tim svojim željama izložio opasnostima, doživio njihovu goru stranu (recimo snijeg je lijep, ali vječno mokri i promrzli prsti su učnili da mi ga je dosta za jedan dan) tako da sam danas primjer nekoga tko bi možda rado vidio Japan, ali ... promišljam i o tim eventualnim lošjim stranama priče. Zavidan sam na ljude koji imaju svoje želje i koji se organiziraju prema njima; kao što je primjer ove cure koja je studirala to što je zavolila i otišla živjeti gdje je otišla. Baveći se svim i svačim, danas nakon svega, izblijedile su razne nekadašnje strasti i svoju snagu usmjeravam prema radu i otkrivanju novog, kao brodolomac koji se našao na nepoznatom terenu sreću otkrivam u pronalasku novih jestivih biljaka, vode i sl., a nemam pojma što tražim ili hoću li to naći. Na stranu ono drugo o čemu Big Blue piše, a svim nam prvo; ono isto što svi tražimo bez obzira na boju okoliša i okolnosti u kojima se nađemo; ljubav i mir. Od zlatne ribice bih zatražio da me učini uvijek dovoljno snažnim da podnesem samoga sebe. Druga želja bi bila trajno zdravlje. Treća neka sitnica da mogu život provesti nezavisan od borbe za egzistenciju. Od sitnijih želja; volio bih više protrčati i propješačiti okolo na duge staze, kao Forrest Gump, pomalo i prosječnom brzinom kojom već čovjek ide nagledati se svijeta, odnosno prirode, gaziti i plivati kroz hladne rijeke i nagledati se neba i zemlje u svim bojama spektra, pogledati tisuće zora i zalaza sunca, osjetiti hladne noći. I puput Big blue s ... :-)

    avatar

    30.06.2006. (22:33)    -   -   -   -  

  • M.H.Švabica

    Super post, Big Blue, vrijedi ga čitati, malo razmišljati... Ako oduzimamo želju da su mi djeca i unuk živo i zdravo, sretni da Bog da za života, jer to nije nimalo u mojim, već u Njegovim rukama...
    Moja najbitnija želja koje se možda daju još ostvariti... hmmmm...
    Da ću imati još dovoljno energije i pameti da ću se nabubati i svoj studij s magistarom jednom uspješno okončati...
    Da ću zatim naći neki dobar posao, da mogu raditi, zaraditi, neovisna biti, još jednom da počnem živjeti, u pravom smislu tih riječi...
    A treća i najveća - jer bez nje sve ostalo i nije baš od značenja - bila bi ta da će se čudo desiti, da mi ima dušu mojoj srodnu koja će me voljeti kao i ja nju, kojoj se smijem povjeriti, pouzdati, s kojom bih živjela, u dobrim kao i lošijim danima, u sreći i ljubavi... eh... da Bog da!
    Prijatan vikend i srdačni Ti voooZdrić moj!

    avatar

    01.07.2006. (11:56)    -   -   -   -  

  • poma

    meni sad jedino pada napamet on, da je 400tinjak km juznije. i ispiti. polozeni. kad bi to dvoje sad imala bila bi najsritnija na svitu.

    avatar

    01.07.2006. (12:03)    -   -   -   -  

  • možda prevarena, ili???

    super blog
    navrati do mene
    čitamose
    kiss

    avatar

    01.07.2006. (15:27)    -   -   -   -  

  • pegy

    Ova zadnja tvoja želja je najbliža jednoj od mnogobrojnih mojih. :) Nadam se da će ti se ispuniti sve tri, a ako ne onda barem jedna od ovih. I naravno, još puuuuuno drugih. :)

    avatar

    01.07.2006. (19:27)    -   -   -   -  

učitavam...