Komentari

novizivot.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Feba

    Amen!

    avatar

    30.06.2006. (11:29)    -   -   -   -  

  • ikhthys (Denis..Papak..ili kako god me narod zove)

    Pravo si to rekla. Ako imamo Boga imamo sve što je potrebno, jer je Bog ono sve što nam je potrebno.

    avatar

    30.06.2006. (23:04)    -   -   -   -  

  • ive

    Baš mi je drago kaj sam naletila na vaš blog... čitala sam malo unatrag, i postala sam radoznala, rekli ste da idete u Radićevu 30 i da imate sina od 18god. Možete li mi molim vas reći kako vam se sin zove? Možda se i znamo! :) Baš sam bila sretna što sam naletila na blog kao ovaj! S poštovanjem! :)

    avatar

    05.07.2006. (00:33)    -   -   -   -  

  • lili

    Draga Ive, Marka sigurno ne poznaš, ali ako upoznaš mene, onda je veća mogućnost da upoznaš i njega. Bog te blagoslovio!

    avatar

    05.07.2006. (11:28)    -   -   -   -  

  • ive

    Ne znam Marka.. misla sam da vam sin možda ide na omladinski kaj je tijekom školske godine u Radićevoj! Bilo bi mi drago ako bi mi mogli ostaviti mail il se bar javit na moj.. Ja sam jako sretna kada sretnem novu braću i sestre, a pogotovo ako ih još možda i znam! :) tako da se nadam da nećete misliti da sam naporna, jer to ne bi htjela biti!
    Inaće blog me je jako inspirirao! Nek vas Gospod blagoslovi i čuva!
    cute.tigress@gmail.com

    avatar

    05.07.2006. (14:47)    -   -   -   -  

  • Napokon jedan normalan blog od svih onih koji se nude world wide weba...Čini mi se da se po našim novinama toliko gluposti ispiše da mi se čini da je kvocijent inteligencije onih koji to čitaju na razini idiotizma.Bibliju treba definitivno čitati i tražiti od Boga prvenstveno da nam otvori oči svojim duhom ako ga od srca zamolimo.On, dakle, koji je toliko moćan i silan Bog ukoliko ga pitamo i za one važne stvari, kao i za one druge manje važne sasvim sigurno će nam odgovoriti.Čuvajte se i Bog će vas čuvati; priklonite se njemu i neprekidnop ga molite da postanete njegova djeca jer je to naime jedini spasonosan način da vas čuva.A sve strahove odbacite ili predajte njemu.Ukoliko pak imate strahove i molite se na tu nakanu redoviti poželjno je da prolazite takav strah i u trenutku dok ga prolaziti neprekidno mislite na njega...
    Eto, toliko od mene i zaista danas prevručeg Splita.Pozdrav od Tony.
    P.S.Mislim da ću uskoro otvoriti blog.

    avatar

    12.07.2006. (13:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...