Komentari

flop.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


 • ledenaicy

  Što reći na sve to...zanimljivo je pročitati. Ja spadam u idealiste, ili hipije, kako god me nazvali..i također otplaćujem svoje kredite i nisam klinka.
  No, ono što stvarno mislim je da svijet možemo mijenjati samo na način da prvo i osnovno promjenimo sebe.
  "Imaju li jaki pravo da svoju snagu upotrijebe protiv slabih? Moglo bi se pitati i to, trebaju li mudri potisnuti svoju mudrost pred glupošću, treba li se lijepa žena unakaziti kako ružnima ne bi nanosila bol; moglo bi se pitati, gdje leži krivnja mudrih i lijepih, a gdje zasluge glupih i ružnih.
  Ali poraženi nikada nije u pravu."
  Mislim da sam dovoljno rekla...

  avatar

  29.06.2006. (14:32)    -   -   -   -  

 • R.E.

  možda da ipak pojasniš boldano?

  avatar

  29.06.2006. (15:09)    -   -   -   -  

 • http://bezkomentara.co.nr

  ... mah... nema se tu što pojašnjavati... ako se sjećaš, prije nego li sam te pročitao od tamo negdje skoro pri kraju prema početku i ja sam bio spreman izreći termin: "kvragu još jedan lijevi blog" i strpati te u isti koš, na sličan način kao optionmaster... pa smo nabacili malo mailanja... i ja sam se zainteresirao za temu i nakačio, pogotovo nakon serije postova o biodizlu... :-))) ... no, ako već ideš s "neprijateljem" bilo u nogomet, bilo u raspravu prvo ga prouči... a ako ga dobro proučiš, možda ga naučiš poštivati i od rasprave ne bude ništa, a još uvijek stignete odigrati prijateljski hakl... :)

  avatar

  29.06.2006. (15:41)    -   -   -   -  

 • ledenaicy

  Kako da pojasnim boldano...to bi trebao biti cinizam. Tko jači - taj kači, kako god želiš. Ne slažem se s tim, nema pravde na svijetu. Dakle, prvo i osnovno je da mijenjamo sebe, pa na taj način djelujemo na svoju okolinu..i tako redom.
  Nije dobar jedan veliki plamen..potrebno je puno malih iskri kako bi se stvari počele mijenjati na bolje...vidim da si i ti jedna od tih iskrica, ti mi se sviđaš..:)

  avatar

  29.06.2006. (16:54)    -   -   -   -  

 • R.E.

  hvala! nisam shvatio na prvu tvoj cinizam, vjerojatno zbog pregrijavanja. evo ide kiša :)

  avatar

  29.06.2006. (18:38)    -   -   -   -  

 • M-S-M master

  jedna sitnica je za ispravku: 'Veliki Kapitalista' OM nije stigao u USA nego je zapeo u Kanadi...toliko o njegovom izboru drzave za zivot...bilo bi interesantno izlistati npr. sve viceve Amera o Kanadjanima

  avatar

  30.06.2006. (03:59)    -   -   -   -  

 • Socijaldemokracija

  Glava leša pokazuje činjenicu da je dotični mason.

  avatar

  30.06.2006. (06:32)    -   -   -   -  

 • R.E.

  @M-S-M master- hvala za ispravak, to me nekako zaobislo, treba baratati tocnim informacijama. @socijaldemokrat- ne znam sto je, ali zadrto slijedi svoju ideologiju ne dozvoljavajuci si da uopce pomisli kako ima nesto u tome sto pisemo. ako bi na trenutak pomislio da smo i mi malo u pravu njegov bi se svijet i vjera u dobrobit kapitalizma urusio kao kula od karata.. ali nije na meni da ga uvjeravam, samo koristim priliku da brusim svoje stavove..

  avatar

  30.06.2006. (09:44)    -   -   -   -  

 • xx

  E što mrzim te ljude koji govore da trebamo šutit,radit,i razmišljat samo o lovi i o svakidašnjim poslovima.Ne, ne smijemo samo šutjeti i raditi,to govore samo duhovno prazni ljudi!Postoje neki viši ciljevi u životu!Pogledaj svu silu filozofa,umjetnika i znanstvenika!Mozart,Einstein,Tesla,Sokrat,Platon,Beethoven,Newton,Diderot, Rosseau,Goethe,Gallieo Gallilei,Leonardo da Vinci,Marie Curie,Pasteur,Mendeljejev,Lavoisier,Schiller,Byron,Shakespeare,Cervantes,P icasso,Chopin,Bohr,Rutheford,Dostojevski...To su ljudi koji su stvarali i razmišljali!i onda da mi netko kaže da se posvetim svakidašnjim poslovima i okanim se "gluposti".M daj!Priznajem da nisam na razini niti jednog od tih ljudi,al barem mogu nešto sam stvorit!I bar imam mozak za razmišljanje,a ne za robovanje!

  avatar

  30.06.2006. (09:52)    -   -   -   -  

 • Njata

  Ma ljudi, dajte se najte sekirati, treba si stvoriti nekaj u životu i uživati...
  ne trošit život na gluposti...
  svatko ima svoje ciljeve u životu, ne moraju to biti neki "viši" ciljevi..
  Sokrat, Platon- mrtvi već odavno..
  Tesla-faca- al umire kao siromah...
  Goethe- izaziva val samoubojstva
  itd.itd.
  živi svoj život i boooli te briga..

  avatar

  30.06.2006. (18:28)    -   -   -   -  

 • zombbop

  Kada shvati da se novac ne može jesti, pozivati će se na ono što sad pljuje i prezire. Smeće....

  avatar

  01.07.2006. (10:44)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...