Komentari

2sistem.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Dobrodošli u moj Grad anđela..

    da o da..patetika...meni se romantika gadi..jer ni sama neznam u kakvu ljubav vjerujem,znam da vjerujem u onu koja dolazi od Boga i znam da je prava,Bog je ljubav..ali ovi romantičnu..dečko,cura..ovo ono..no way,ima nekih odabranih koji sretno prođu u tome,a mi obični smrtnici,0 bodova..za mene je to..1.)Vjenčani ljudi se vole?koji su po 20-ak god u braku ugl.u braku su 10 i više god.(ja to gladan:''naravno da se ne vole,nego su se previše navikli jedno na drugo i misle da nemogu bez '''voljene osobe'',a tu su i djeca pa radi njih,imaju svoje porebe to ih isto veže,dakako da su si simpatični i to,slažu se,ali ljubav se izgubi kad tad,samo od problema to ni ne vide..
    2.)Ljubav u našim god.neželim ni komentirati,to su baš presmješne stvari,gluposti..

    Iako i ja koristim taj izraz *ljubav* i ja mislim nekad da volim,ali ovo je moje realno razmišljanje (jer kad se zaljubim i ja na tren pomislim da sam možda grješila),jedne ne zaljubljene,gotovo sretne cure,nije to jer sam se razočarala,nego jer nisam iluzionisti ili neš sl.
    Ali vjerujem u strast,privlačnost,zaljubljenost,zabavu i patnju nakon svega..

    Želim podjeliti s tobom jedne predivne stihove,što je istinito,

    Ljubav je uvijek nova. Svejedno je volimo li jedan, dva, deset puta u životu uvijek smo pred situacijom koju ne poznajemo. Ljubav nas može odvesti u pakao ili raj, ali uvijek nas nekamo odvede. Treba je prihvatiti, jer ona je hrana našeg postojanja. Ako je odbacimo, umrijet ćemo od gladi.


    Bez obzira vjerovali ili ne,uvijek je trebamo prihvatiti..
    Pusa.V.t.Ramot

    avatar

    29.06.2006. (09:03)    -   -   -   -  

  • Hod po rubu

    E ja ti neću ništa pametno komentirat.I sama znaš da padam na romantiku pa se tako i slažem sa svime što si rekla...Ajd vidimo se

    avatar

    29.06.2006. (15:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...