Komentari

azhdaja.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • rincewind

    dobar! ne preostaje nam nista nego ko nasi vrli sportasi odselit se, bar fiktivno, u monte carlo pa se smijat kak ostali luzeri placaju sva ta sranja koja se rade u drzavi

    avatar

    28.06.2006. (21:52)    -   -   -   -  

  • azhdaja

    E. Ja bi sad stvarno volila da mogu nešto nadodat, al reć ću samo da kolko god ja volila primjerice glazbenike (pritom mislim na klasičare), ko im je kriv šta je danas Let3 traženiji... A šta, jebemu...

    avatar

    28.06.2006. (21:55)    -   -   -   -  

  • durica

    Imam ja za dodat. Uzimaju i porez za vrtiće, ali ih ne grade, vele preskupo je, nema se para, a roditelji nemaju kam s djecom, na jednu tetu, u prosijeku, ide dvadesetoro djece, koja moraju ručati u dvije grupe, jer nemaju dovoljno stolova i stolca. O školovanju kadrova da ne pričam, prvo bila srednja škola, pa uveli jednu godinu kakti faksa(molitelijepo, kakav to faks jednu godinu?), pa uveli još jednu, pa još jednu(ko da, jebote to astrofizika) I ona žena koja se zaposlila sa srednjom školom sada se mora(po zakonu) doškolovati ako želi zadržati posel, a to zapravo znači platiti školarinu, pa bu joj teta u referadi izdala potvrdu kako se ona školuje. Isto tako zakon kaže da te ne mogu zaposliti kao pripravnika ako imaš staža od prije. Tako sam ja školovan kadar s diplomom koja je trenutno priznata(ako nešto novo ne uvedu dogodine), moje školovanje je financirala država, i ja radim na crno već osam godina dobivam lovu na ruke, za mene niko nikad nije platio porez, niti sam ga ja platila. Kada bih pokušala nešto svoje otvoriti imala bih tolike izdatke da opće ne bih imala zaradu nekoliko godina. Propala bih zbog poreza. Voliš Hrvatsku? Volim! Uz blistav osmijeh, naravno.

    avatar

    28.06.2006. (23:21)    -   -   -   -  

  • azhdaja

    @d: cek kako onda imas staza, ako si na crno? a bar nemas problema sa zubima uz blistav osmijeh :)
    @h: tocka 2 nema sta, da ne spominjemo logiku kako sve to funkcionira mimo svake logike.. mah bah..

    avatar

    29.06.2006. (00:29)    -   -   -   -  

  • azhdaja

    Bravo japica!dobar post!

    avatar

    29.06.2006. (01:39)    -   -   -   -  

  • iskrivljena hipotenuza

    meni je najgore kad nazovem na onaj telefon "ti si andjeo to znam, podigni me, tvoja sam blabla" za onu malu djecicu pa mi glupa drzava uzme pedeve na to. koja gamad, pa ide u dobrotvorne svrhe!

    avatar

    29.06.2006. (10:52)    -   -   -   -  

  • durica

    Pa, ja nemam staža. Ni sekunde. Ne smijem imati. Osim toga , kaj će mi staž?

    avatar

    29.06.2006. (16:23)    -   -   -   -  

  • durica

    Nemam ja opće problema, pogotovo ne sa zubima. :)))))!

    avatar

    29.06.2006. (16:25)    -   -   -   -  

  • azhdaja

    onda te mogu zaposlit kao pripravnika :)

    avatar

    29.06.2006. (17:47)    -   -   -   -  

  • azhdaja

    KIŠA!!!!

    avatar

    29.06.2006. (17:53)    -   -   -   -  

  • azhdaja

    nema kise:( ajmo svi ispred A plesat i dozivat kisu!

    avatar

    29.06.2006. (18:16)    -   -   -   -  

  • azhdaja

    Evo da i ja dam svoj mudri obol: znam da pederi, lezbijke, transeksualci, tetraseksualci, triskaseksualci i ostali perverznjaci spadaju pod nevladine udruge, ali sam mislio da valja spomenuti i njihove ponosan-sam-kaj-sam-neizljecivo-bolestan parade koje takodjer placa drzava (prekovremeni i teren policajcima, evtl. zatvaranje prometnica...). Medjutim, iako su pedersi uvijek popularna tema, htio sam i predlozit rijesenje na spomenuti problem... naime s obzirom da svim tim organizacijama vlada kapa pare, dio tih para individualac bi mogao povratit ukljucivanjem u sve te udruge. Istina ne bi mogao utjecati na to kako se pare trose, ali barem bi se trosile i na njega.

    avatar

    29.06.2006. (20:29)    -   -   -   -  

  • azhdaja

    a da ti blozis,umjesto da sve to pises pod komentare?ovo nije ruganje,špotanje,prigovaranje niti ikakvo negativno -anje,samo prijedlog!

    avatar

    29.06.2006. (22:10)    -   -   -   -  

  • azhdaja

    Pa blozio bih ja, oooo kako bih blozio...samo da imam o cemu... Ali kako trenutno nemam o cemu, ne zelim spustat prosjek kvalitete bloga losim postovima o nicemu... al zablozit cu ubrzo da me nebi ko (opravdano) zaspotao da sam ljeno kezme.

    avatar

    29.06.2006. (22:20)    -   -   -   -  

  • Veliki Brat

    Srce mi krvari dok - pored lijepo objasnjene uloge drzave u isplati nasih placa - nitko ni rijeci ne prozbori o istoj ulozi nase "drzave u malom", u narodu poznatoj kao Zagreb.
    A stvari na koje se trose moji prirezi ima toliko da ne znam kud bih s njima: *preuredjenje* gradskog stadiona kosta 400...pardon, izgleda da je oko 600 milijuna kuna. Ali sto je 600 milijuna kuna prema milijardu eura za "Zagreb na Savi": par brana i hidroelektrana da bi Sava postala plovna. Pa "vrag odnio provinciju" projekt svevladine zgrade na Prisavlju (ogromni kompleks za sva ministarstva, sasvim slucajno u neposrednoj blizini HRT-a, pretpostavljam)...a to su samo najsvjeziji primjeri.
    Veceras mogu mirno spavat znajuci da je lova koju sam zaradio - ako i nije na mom tekucem - u dobrim rukama!

    avatar

    29.06.2006. (23:52)    -   -   -   -  

  • Tovarov blog, jer sta ima

    Kao što je premudri Canjuga jednom predlozio, ajmo svi skupa: Kro .... Kro .... acija, ra-du-je se na-ci-ja!

    avatar

    30.06.2006. (10:05)    -   -   -   -  

  • iskrivljena hipotenuza

    Jebiga ocito ne stane sve u potpis, jebo taki potpis, ni to ne radi u ovoj drzavi

    avatar

    30.06.2006. (10:06)    -   -   -   -  

  • iskrivljena hipotenuza

    E da hirojaki, s obziron da vec postoji ivokarlovic-govno blog mislin da je krajnje vrime da se pojavi stjepan-tomas-retardirani-peder.blog.hr

    avatar

    30.06.2006. (10:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...