Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Moj blog, moj život,...

    onaj tko piše ovaj blog je ozbiljan, jer ima ozbiljan blog, a ja mislim da bi trebalo biti više takvih

    avatar

    28.06.2006. (11:04)    -   -   -   -  

  • Pero Panonski

    Kaj se ti cudis, ocito nikada nisi bio u Saboru. Ja nazalost jesam, pa svake godine kada bi ko-fol trebao ici opet, ili me uvati proljev ili sam si popio previse, ma vec uobicajno sranje za izbjegavanje ... Ovako Saborsko osiguranje bi se moglo opisati kao "Klub ljubitelja Jamesa Bonda" koji si brije da je smisao svakoga gradjanina RH da prilikom posjeta Saboru ubije nekoga ili da napravi opce sranje. Naravno, svaki obilizak Saboru se mora prijaviti 4 tjedna prije, nedao Bog da npr. trazis dolazak tjedan prije, jer psihicke pripreme nasih Bondova tada nisu moguce. Prvo kada dodjes do Sabora, cekas najmanje pol sata da bi zaista provjerili da to ta grupa, a ne npr. Muslimanske brigade mucenika ubijenih svinja ... Ako se netko misli nadostuklat, a nije na popisu nedao Bog da ce uci. Sve mora na rentgen, ako si imalo drugacije obucen od kravata-odijelo onda slusas komentare da se tako ne dolazi u najsvetiju instituciju rvackoga naroda ... kada konacno upadnes u Sabor, jedino osjecaj koji imas je jebanje matere saborskome osiguranju ...

    avatar

    28.06.2006. (11:39)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Saznali smo mi i za puno gora pijanstva nekih aktera saborskih zbivanja, pa nikome ništa. Blago nama kad to više ne zanima nikoga u državi.

    avatar

    28.06.2006. (13:55)    -   -   -   -  

  • Internet & computer

    zakon blog! Čitamo se

    avatar

    29.06.2006. (12:37)    -   -   -   -  

  • Šibenski Demokratski Forum

    Hrvatski Sabor već odavno nije ono što bi trebao biti i da se ljudi tamo ponašaju sukladno tome; instituciji Zakonodavne vlasti... >Više su institicije sami po sebi!

    avatar

    29.06.2006. (13:27)    -   -   -   -  

  • Kao da je važno...

    tužni i komično ;-)) Je forma je najvažnija!Tako je u svemu kod nas.Pijanci su nama nešto jako normalno,pogotov u saboru ;-))

    avatar

    29.06.2006. (22:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...