Komentari

jja.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • korason

    Ne bih nikad sparala ni na cemu od stvari za mog malog djecaka :) A na drugim stvarima dalo bi se usparati - dva auta,citaj: dvije registracije, dva servisa, benzin i ostalo, hm to bi bila dobra usteda svesti pricu na jedan. Moja kozmetika, ne kupujem doduse puno i ne stvaram zalihe al kad kupim, bome potrosim :(( Nasi hobiji - skupe strane knjige, oprema za jahanje. Zadnjeg bih se odrekla zdrave hrane i privatnih lijecnika!

    avatar

    28.06.2006. (13:58)    -   -   -   -  

  • korason

    zaboravih dometnuti da su tenisice preslatke :)) imam vrlo slicne lacoste i jako ih volim!

    avatar

    28.06.2006. (14:01)    -   -   -   -  

  • tropical

    ne štedim na hrani i pri tome ne mislim na slatkiše i gluposti već na pravoj, kvalitetnoj hrani. ostalo bi sve nekako išlo polako ako nemam love, jer mi baš nekako živimo od 1. do 1. jer je to tako neko životno razdoblje. ali nismo u dugovima, malo štedimo i to mi je ok. ništa ne fali, svega ima, mi sretni, družimo se ali ne po restoranima i nismo nikome ništa dužni.

    avatar

    28.06.2006. (14:59)    -   -   -   -  

  • tropical

    mi junk food ne kupujemo jer nismo ludi za njom a koštaaaaaaa

    avatar

    28.06.2006. (15:11)    -   -   -   -  

  • jja

    Korason - je tene su mrak, a kak su samo udobne, kao da nista na nozi nemam :-) Krasni su vam hobiji a sto se knjiga tice, to je neka vrsta investicije zar ne? ostaje i podmlatku da danas sutra prolista.
    Topla ljetna kiso - i mi isto zivimo od 01.01. samo su nam potrebe khm malo narasle, ali kao sto i sama pises, takva nam je faza, ja sam pocela s necim velikim i skupim u zivotu ali eto, investicija u buducnost, a zakoniti bas trazi novi posao. Tako da su izgledi za na bolje prilicno realni. Nis ne usparamo i to nije dobro ali nismo nista ni duzni, dapace ostane nam malo na racunu krajem mjeseca. Pisala sam vec o minusu, eto da mi se zadesi nesto ruzno i neplanirano, recimo netko ostane bez posla, e onda bih usla u taj minus (limit je par tisuca eura i dosta bi bilo za prvu silu). Niti mi ne kupujemo junk food jer nam nije fina ai kao sto pises, samo naizgled je jeftina, zapravo je uzasno skupo tako se hraniti. Ovdje su ti convinient proizvodi JAKO popularni pa naidjem na visoko obrazovanu osobu, mamu dvoje djece koja pojma nema koliko se krumpir pece jer uvijek kupi onog obradjenog kojeg samo zapeces u mikrovalnoj. Joj.

    avatar

    28.06.2006. (15:51)    -   -   -   -  

  • Svea

    Super su nove tenisice! Imamo sličan ukus što se cipki tiče :)
    Ne štedim na privatnim doktorima, laboratorijima i zubarima za sve nas i na hrani. Hranu pak ne kupujem u malom i skupom kvartovskom dućanu nego odem jednom tjedno u Metro i kupim sve kaj nam treba.
    I previše trošim na nakit za sebe (zato kaj sam tak odvratno debela da izbjegavam kupovanje odjeće) i na dječje igračke i odjeću.
    Knjige trenutno ne kupujem jer ništa ne stignem čitati. I čitanje mi jako fali. :((

    avatar

    28.06.2006. (22:05)    -   -   -   -  

  • zivot je ples

    Dobro si me podsjetila da preko vikenda malo promislim i složim u glavi neke stvari jer sam primetila da uvijek svoje prioritete ostavljam sa strane radi drugih članova obitelji ali ne može to više tako. Zapravo i nema neke stvari ne kojoj baš nikad ne štedim, više je to ustega. ah...

    avatar

    30.06.2006. (14:58)    -   -   -   -  

  • lorraine

    Pa potpisujem te u svakom slucaju, zdravlje djece i nas je prioritet. No kako ipak zivimo znas vec di, pristojno zivimo i ne otkidam bas ni od cega,no trudim se sto kvalitetnije zivjeti. Prioritet mi je stednja novaca za skolovanje njih troje jer koledzi su ovdje skupi,a bez toga si nis. Pa eto radje cu ako moram pristedjeti na krpicama,sve moze cekati,no zdravlje i skolovanje njih nikako :).Bravo za post! Genijalno!

    avatar

    01.07.2006. (06:17)    -   -   -   -  

  • jja

    Evo mene natrag :-) bilo je FENOMENALNO. Sto par dana bijega od svakodnevice cine :-) Sutra se javim sa kozmeitkom jer sad imam dogovor za izlazak - subota je, ne? Vratila sam se sa fenomenalnom knjigom doma, takvu zelim mjesecima (o arhitekturi) ali je prije kostala 70 eura a to mi je (ako nije struka) too much - snizili je pazite ovo - na 11 eura :-)))) i ja ugrabila zadnji primjerak i to 10 minuta prije nego smo sjeli na vlak za doma.
    Ples - misli na sebe, tko c eako neces ti ;-)
    Lorraine - ovdje je skolovanje jos besplatno, pitanje koliko dugo, mislim d anije zgorega i ovdje za takve stvari stediti od pocetka.

    avatar

    01.07.2006. (19:53)    -   -   -   -  

  • Zvrk

    off topic,JJA ak si ti nekada postala na mama-mami,drago mi da sam te tu nasla.
    Zao mi je bilo kaj si otisla.

    avatar

    01.07.2006. (20:58)    -   -   -   -  

  • teuta

    Bok, draga. Vrlo interesantno i može se o ovoj temu puno raspravljati. Ja, nažalost, štedim na izlascima u kazalište. Što mi dosta fali, ali eto, moram tako. U biti nisam ti ja neka rastrošna osoba i nasreću, za ono najbitnije uvijek imam. Pogotovo što se tiče djece, zdravlja, zdrave hrane...itd. Što se tiče odjevanja, tu previše ne trošim, jer mi nije bitna "marka", tako da volim kupiti i jeftiniju robu, ali ne zato da bih uštedjela, već zato što mi se npr. sviđa neka robica, bez obzira na jeftiniju cijenu. Na šminku isto puno ne trošim, znaš već mene, pa da ti puno o tome ne pišem. Eto, tako je to nekako kod mene. Sve u okvirima i nisam neka izbirljiva i zahtjevna žena. Veoma sam snalažljiva u svemu. Topli pozdrav, draga...cmokkkkk.

    avatar

    01.07.2006. (21:20)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    Pa stedim tu i tamo. A obicno imam dar kupit nesto sto izgleda jako skupo. Recimo, ona torba sto je nedavno jeftino kupih, svi od reda misle da je designer. I tak.

    avatar

    02.07.2006. (00:19)    -   -   -   -  

  • jja

    Zvrk - da, ja sam ta :-) I meni je drago tebe vidjeti, sjecam se tvojih PREKRASNIH fotografija, bas cu ti skicnuti blog.
    Teuta- ma svak bi te zenio! :-)
    Xiola Bleu-super talent! Moja jaca strana je da uvijek nadjem neko snizenje, pa me vec tradicionalno nazovu frendovi i kazu cuj treba nam vrtna garnitura gdje ima najpovoljnije LOL (iako nemam vrt niti garnituru ali mene bas zabavlja naci BOLJU ponudu).

    avatar

    02.07.2006. (12:48)    -   -   -   -  

  • lolina

    štednja i ja smo dva nespojiva pojma....zato sam sve odluke prepustila mužu , neka on brine ,ali no on nije neki šparan tip, no ipak ima više obzira od mene , ..

    avatar

    02.07.2006. (14:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...