Komentari

kazzomortalle.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • * S.O.(S.) *

    ouuuu jeeeeee!!!

    avatar

    27.06.2006. (13:15)    -   -   -   -  

  • skybird

    hahahaha-hahahaha...ma smijem se onako zdravo luđački jer konačno mogu reći da sam i ja neki kurac iliti penis kako ste me gosn Kaco titulirali...kao kad kraljica Elizabeta daje titule viteza pa opizdi mačem po glavi...Možda je to dobra ideja - toliko ima tih spomenica, ordenja, titula, redova, rodova, da mislim da je potrebno uvođenje novih standarda...A kao prvo predlažem da je najveće priznanje bude upravo - penis...I to sa gumenom lentom - da dobitnika mogu i nategniti...Može ono i Red...npr. Dobio je Red za crni kruh s plastičnom kesom...hahahahahahaahaha...ma zamisli i ja neki kurac....hahahahahaha...

    avatar

    27.06.2006. (14:51)    -   -   -   -  

  • nika

    vrlo poduzetno! svaka čast :) hehe, ne_podnosim_spamere.hr...

    avatar

    27.06.2006. (20:20)    -   -   -   -  

  • Ribafish

    nema one "ferma, torna ii biglietto..." damn... dolaz danas na nasip!!!!!!

    avatar

    28.06.2006. (11:29)    -   -   -   -  

  • shund

    ti si sigurno jedan od onih tipova koji nikada ne stavljaju kruh u vrećicu nego ga puste u kartonu da se osuši.

    avatar

    28.06.2006. (11:38)    -   -   -   -  

  • Cpt. Insane-o

    Zamisli svijet u kojem velike kompanije stružu mast koja se nakuplja između tvog testisa i bedara. Zamisli to.

    avatar

    28.06.2006. (15:31)    -   -   -   -  

  • Kaco Mortale

    @RIBAFISH: Odi na www.filji.com, imaš tamo na albumu "Demode" @BLUDNI: Tako nekako. Jel9 se mi znamo? @CPT. INSANE-O: A zamisli da ti velike kompanije dnevno čupaju 10 kg cerumena iz ušiju i od njega prave kremice za pseće guze.

    avatar

    28.06.2006. (17:52)    -   -   -   -  

  • G. Loop S.I.

    e, a 3 puta sam već pročitao one dnevnike pod naslovom "ubio staricu i popio pelinkovac" i uvijek zaboravim kako su dobri, pa uvijek umrem od sijeha, care!

    avatar

    29.06.2006. (14:07)    -   -   -   -  

  • Kaco Mortale

    @GRGO B. GOOD: Klikni sa strane u "Govnarije iz arhiva" na link "Goran Milić". Tu si ti prva dva dnevnika.

    avatar

    29.06.2006. (16:25)    -   -   -   -  

  • G. Loop S.I.

    znam znam, i ti su mi zakon.

    avatar

    30.06.2006. (00:28)    -   -   -   -  

  • pokojni_toza

    E vako: Prvo, ZAMP je idijotska organizacija koju su osnovali prestarjeli kvazi-muzičari koji su napravili 2 pjesme prije 40 godina i sad bi htjeli da dobijaju pare a da ništa ne rade! A pošto smo htjeli kapitalizam, dobili smo ga pa im je to i uspjelo! Evo baš sam neki dan imo bliski susret s njima jerbo sam radio u Čvari na Deftonesima! Drugo, sumnjam u neku veliku megauspješnost ovog projekta jer naravno da većina ljudi koja snima i izdaje neku muziku ipak očekuje da neki kurac i zaradi od toga, pa je moje mišlenije da ćete se teško maknut dalje od (neka se niko ne uvrijedi) loših punk, metal i inih bendova koji svoje uratke daju džabe iz jednostavnog razloga što ionako to niko nebi kupio!! Eto. U svakom slučaju puno sreće! pozdraf

    avatar

    30.06.2006. (10:12)    -   -   -   -  

  • filji di bruno atomiko

    @pokojni_toza (sorry na spamu ali moram reagirat) mislim da imas malo krivu sliku o stvaranju i izdavanju muzike. ne rade svi muziku iz istih razloga. neki je snimaju da bi ju (sebe) prodali i to rade ciljano i za ciljano trziste, neki da bi "zaradili" na bilo koji nacin pa tezgare po sitnim rupama za malu lovu i u principu odradjuju posao iliti sljakaju (sto je u principu isto kao i ono prvo) a neki iz cistog gusta i boli ih kurac za lovu i za to hoce li netko to slusati i hoce li mu se sviditi ili nece i za to tko sta misli o svemu tome. nama ne treba lova od muzike. mi sviramo jer nam je odlicno svirati (ako si ikad nesto svirao onda ces, nadam se , skuziti o cemu ti pricam). e pa monteparadiso netlabel je bas to. pa tko voli nek izvoli a ko ne nek si kupuje cd u cd shopovima i placa jebenom ZAMP-u za pustanje istih u kaficima i klubovima.

    avatar

    04.07.2006. (09:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...