Komentari

dustinthewind.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • Pero

    hehehe, ma sta nam odlazis, smrc :P...

    avatar

    27.06.2006. (10:22)    -   -   -   -  

  • ...*Neki novi klinci*...

    bok,draga.... :) ajme,jel vjerujes da sam te tocno zamislila na livadi u suknjici... hahha...vjerujem da si uzivala,znas da i meni nekad dode da izadem iza zgrade,gdje je nekad bilo glavno okupljaliste nas klinaca,i pocnem onako divljat...i doci kuci sva prljava od prasine i ko zna cega...al opet ja na đoleta(nisam normalna)..." u avliji pod gustom krosnjom sad igraju se deca...neki novi klinci..." sta da ti još trkeljam...sad cu malo pameti svoje dodat...heheh...kako bi matos rekao "pejzaž je stanje duse.." e pa,mene ovaj krš doslovno ubi,raskomada... na more? jedva cekam...idem sa par frendica iz raz,nas prvi solo odlazak negdje...na krk,frendica ima tamo kucu i eto,valjda ce biti dobro...u svakom slucaju,bolje nego ovdje... ljubim te!!! p.s. pozdrav sanji,a razred ti je mrak...parfemčić predivno miruši ;)

    avatar

    27.06.2006. (20:39)    -   -   -   -  

  • ...*Neki novi klinci*...

    Ej,ljubice moja....mi definitivno trebamo pomoc...a taj decko...kakav ste imali odnos u ta 3 dana...?ako ti ista znaci,shvacam te...i ja sam bila u takvoj situaciji...prije negdje 2 god...pa jesmo ili nismo srodne dusice?hehe....evo sad bas slusam,a sta drugo,nego balaševića...predivne su mi ove riječi... „nedostaje mi naša ljubav mila,bez nje se život kruni uzalud,nedostajes mi ti kakva si bila,nedostajem i ja ovako lud...ja znam da vreme uvek uzme svoje i ne znam što bi nas poštedilo,ali meni evo,ništa sem nas dvoje nije valjalo...“ pa poslije doda..“ ali što su reči,samo kreon što se izliže kad tad“... obožavam ovu pjesmu. Ponekad mislim da bi se mozda na tren smirila da sam u tom jebenom gradu,da ga vidim,da se vidimo,da ga poljubim...mozda bi se smirila,i nebi me ovo toliko...a nekad mislim da je bolje ovako...ne znam dali sam ti spominjala,taj grad di je on....je gs....mozda ga cak i znas,mozda ste se mimoisli nekad....“ja bi se i mimoisla s njim,bar to...samo da ga vidim...“.... pusičak....

    avatar

    29.06.2006. (13:37)    -   -   -   -  

  • Id kill myself for you,Id kill you for myself

    da stari mi je iz like.kaj smo ja i ti neke rodice

    avatar

    30.06.2006. (15:41)    -   -   -   -  

  • hej lutko! Nikako ja uhvatiti vremena i malo ti se javiti! Danas sam luda! Onaj tamo za kojega sam mislila da je sda već daleko, da sam sretna jer sam ga napokon zaboravila pošalje mi poruku neki dan kako sam mu lijepa i bla bla... Ali shvatila sam da je to komplicirano, iako tu ima nečega očito je da se oboje moramo pomiriti s tim da je to teško izvedivo!
    Ma pusti, ne znam što da radim, kada god sam u onom kafiću pogledi frcaju, ma što da ti kažem! Voljela bi i ja da sam dijete i da sve to shvatim kao dječju igru, bez osjećaja i ičega ali očito nije tako! Kažu da sve ima svoje razloge, pa valjda će se ovo sve pokazati kao jedno dobro iskustvo za mene!
    Joj Martice, jedva čekam da te vidim i da se malo ispričamo! Zvrcni me sad koji dan! Volim te! Sanja

    avatar

    01.07.2006. (11:05)    -   -   -   -  

  • ...*Neki novi klinci*...

    ej ljepotice,evo ja pola kuce sredila...i bas sam ponosna ;) ma ja sam onako,malkice bolje,dosla sam do nekih spoznaja,a opet nemogu o tome ovdje...znas,ova frendica kod koje sam trebala doc mi je neki dan javila da je vjerovatno u pon u gs,pa da dodem....al jos nista nije sugurno...tako da cu vjerovatno biti tj dana tamo...pa moramo se vidjet nekako ;) i da,ajde mi reci mail pa ja tebi u njemu sve napisem jer mi 160 slova u poruci njet dovoljno ;)
    p.s. ovo moje "dosla sam do novih spoznaja" mi je pomoglo... :)

    avatar

    02.07.2006. (13:42)    -   -   -   -  

  • ...*Neki novi klinci*...

    p.s. opet ja.... hvala na pohvali dizajni...kazes i ti bi takav? ;) ako hoces dam ti kod pa cemo imat obje isti...pusence

    avatar

    02.07.2006. (14:46)    -   -   -   -  

  • mateic

    ej mala, šta ima u liki? znaš da mi malo, ali samo malo fali onaj mir...a puno mi fališ ti!! jedva čekam da se vidimo, po mogućnosti u kaštelima...pusa

    avatar

    02.07.2006. (18:45)    -   -   -   -  

  • Life is a waterfall...

    ej curo, kako si? nemaš pojma kako mi je drago šta ste se pomirile...parfem je perfect, imam ga i ja! Nadam se da ćeš doć malo kod nas na more :)
    kissach

    avatar

    02.07.2006. (19:14)    -   -   -   -  

  • Id kill myself for you,Id kill you for myself

    da stari mi je iz lovinca,neznam dal cu dolazit,al znam da je uzbudljivo doznat prek bloga da imas rodakinju.ako jesmo rodakinje,a vjerojatno jesmo.

    avatar

    03.07.2006. (13:58)    -   -   -   -  

  • Id kill myself for you,Id kill you for myself

    by the way ja i ti imamo isti oblik lica.hehe

    avatar

    03.07.2006. (13:59)    -   -   -   -  

  • ...*Neki novi klinci*...

    ljubavi moja,dok sam stavljala sebe i mog dečka na box :))) negdje mi je tvoj opis nestao...to je nešto neoprostivo ;) odmah idem to ispravit ;) i naravno,odmah idem poslat mail...zapravo,dobit ćeš dva maila....u jednom kod,a u drugom moje misli...hehe =) pusičak!!

    avatar

    03.07.2006. (20:46)    -   -   -   -  

  • ...*Neki novi klinci*...

    imas ga =)

    avatar

    03.07.2006. (21:18)    -   -   -   -  

  • Pero

    Hehehe, a di su? Bas me zanima koje su to slikice :P.

    avatar

    03.07.2006. (21:41)    -   -   -   -  

  • nedostupna*

    ooo ličanka...samo da pozdravim ,idući put cu citati ...pusa

    avatar

    03.07.2006. (22:40)    -   -   -   -  

  • Pacey

    e kad se tebi svida pozadina, onda je svima ok, hehe, cujemo se, pozzz, pusa

    avatar

    03.07.2006. (23:31)    -   -   -   -  

  • lepa protina kci

    imaš mailčinu na kub! =)

    avatar

    04.07.2006. (00:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...