Komentari

bigmamma.blog.hr

Dodaj komentar (20)

Marketing


  • jazzie

    Stvarno mi je žao kada sve ovo čitam... Naime, ja nemam tolikih problema, a i imam dobru vezu u bolnici koja mi je olakšala sve do maksimuma kad sam imala onu kvržicu. Loša vijest da sam samo nekoliko tjedana nakon punktiranja kojim mi je cista izvađena, našla novu pa moram opet istim putem... Stvarno mi je bed kad sve ovo za tebe čitam, ali se ipak nadam da će na kraju sve biti ok!

    avatar

    26.06.2006. (21:32)    -   -   -   -  

  • Bigi

    Hvala ti Jazzie, puno mi znači takva podrška:)

    avatar

    26.06.2006. (21:49)    -   -   -   -  

  • Svea

    Ma, izdržati ćeš ti sve to, zbog djeteta. Moraš.
    Nisam baš medicinski potkovana pa na temelju tvog opisa ne znam o čemu se radi, ali malo si me uspaničila. I ja sam prije trudnoće dobila 10 kg, u trudnoći još 20. I još uvijek stojim na +20 kg viška. I zbog problema sa svekrvom nakon poroda i stresa dobila sam neku cistu na štitnjači.
    Velika virtualna pusa tebi za hrabrost!

    avatar

    26.06.2006. (22:55)    -   -   -   -  

  • Zvrk

    BigMamma-nadam se da ce sve biti OK!

    avatar

    26.06.2006. (23:34)    -   -   -   -  

  • Georg

    Mislim na tebe...

    avatar

    27.06.2006. (00:11)    -   -   -   -  

  • Black, White and Life

    Nase misli su sa tobom i stvarno se nadam da ce sve biti u redu. Budi jaka i misli pozitivno, ako se nerviras sve je puno gore! Samo budi hrabra i drzi se, svi se molimo za tebe da sve bude kako treba. Znamo mi da ti mozes to prebroditi!!!

    avatar

    27.06.2006. (01:01)    -   -   -   -  

  • more~snova

    ti znas da ja tebe puno volim i ako sta triba da mi se uvik mozes javit. saljem ti punoooooo vibri ozdravilica sa sjevera a ako i ne budes mogla doc u tg ovo lito meni nije problem sist ujutro u avion, popit kavicu sa tobom i navece se avionom vratiti :-)

    avatar

    27.06.2006. (06:59)    -   -   -   -  

  • dona

    Ja jednostavno ZNAM da će sve biti kako treba. I napokon, kad se sve dobro završi (a hoće, svi znamo da hoće ;)) osjećat ćeš se mlađe i veselije nego ikad. I napisati knjigu ručno. :D Samo hrabro!

    avatar

    27.06.2006. (10:28)    -   -   -   -  

  • Bigi

    Hvala vam dragi moji, neizmjerno mi znači vaša podrška i lijepe riječi:) U ovakvim se situacijama zainatim i kao bik ostvarrujem ono što sam zamislila. Neće meni nitko osporiti nalaze koje sam dosad obavila, niti umanjiti vrijednost mog privatnika. Uostalom, što mi mogu - bičem me natjerati da to prođem ponovo? :D

    avatar

    27.06.2006. (10:39)    -   -   -   -  

  • Ratnik paorskog srca

    Glavom kroz zid,. nekad ne ide drugačije. Vjeruj pogledu iznutra. Ali proći će, a za par godina ćeš se tome smijati. ne daj se.

    avatar

    27.06.2006. (13:27)    -   -   -   -  

  • Irida

    ja mislim da ti zaista i jesi Bigmamma i da ćeš to prebroditi na š+to bezbolniji način............o nehumanim postupcima medicinskog osoblja neću trošiti riječi...........samo ću ti reći da ne uzimaš previše k srcu sve što kažu.....po prosudbi i presudbi nekih velikih autoriteta u našem gradu (u 24-oj g.) ja bih već odavno trebala biti na Mirogoju ili bar u invalidskim kolicima..........nikako nisam smjela imati normalan život........a na rađanje nisam smjela ni pomišljati............ja sam još uvjek tu.....imam troje prekrasne djece(nije bilo lako......., ali i nema garancija za ikog da će biti lako)..................nisam u invalidskim kolicima.........imam svoj režim življenja....., a doktorima sam, na sve njihove zabrane i torture jasno i glatko rekla da se neću odreći života u ime života jer je to paradoks........pusam te i mislim na tebe! irida

    avatar

    27.06.2006. (13:35)    -   -   -   -  

  • trudnica na kvadrat

    zao mi je bm, stvarno mi je zao :-(
    nemam pojma kako ti pomoci, odnosno nacine koje ja znam, ti bas ne volis pa radije samo saljem vibre hitno-ozdravilice

    avatar

    27.06.2006. (14:48)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Hej, tu treba malo optimizma. Što je najgore što se može desiti? U slučaju da se radi o nekom terminalnom oboljenju - najgore što se može desiti je smrt. A poanta priče je da ćemo svi kad-tad umrijeti. Znači kad postaneš svjesna tog neizbježnog finalnog ishoda, prestani tratiti ostatak života na jadikovke već uživaj u njemu. A prema statistici čeka te sigurno još toliko do dvostruko života.

    avatar

    27.06.2006. (14:50)    -   -   -   -  

  • lorraine

    Hej draga,pa ti si ipak big mama,nije to nista strasno i sve ces ti to dovesti u red.Naravno,saljem ti sve pozitivne vibre preko oceana...:).Mlada si ,nisu to godine da se ne moze nista pobijediti.Samo hrabro naprijed.Znas da imas svoje mame koje te beskrajno vole i salju sve pozitivne vibre. Pusa najveca!

    avatar

    27.06.2006. (15:01)    -   -   -   -  

  • Bigi

    @Ratniče, najčešće isključivo njemu i vjerujem, @LNTP, hvala ti na pomoći, puno, no danas sam izgnjavila sve u svom osiguranju i natjerala ih da mi nađu privatnika koji će odraditi stvar do kraja, bez daa ponavljam sve pretrage (iako nisam sigurna, možda će i inzistirati.), @Station, imaš pravo, jučer mi je zaista optimizam bio u minusu i isplakala sam hektolitar suza (zato su mi danas oči ko jabuke, lol), ali danas je već sve bolje. Ne dam ja da mi se desi bilo što loše, još uvijek me Tiji treba, @Lorraine, znam, hvala ti :)

    avatar

    27.06.2006. (16:56)    -   -   -   -  

  • pomica

    i ja saljen dobre vibacijice, stvarno se nadan da ce sve bit ok.

    avatar

    28.06.2006. (11:56)    -   -   -   -  

  • mama44

    ...ne znam ti šta reći...ljuta sam, bijesna i nemoćna, isto kao i ti...ali mlada si, organizam je mlad, nema prepreke da usmjeriš misli na nešto drugo, koliko god to grozno teško bilo.Nemoj se ljutiti, to ti samo odmaže i inače u životu...ja vjerujem, čvrsto vjerujem, da će sve biti u redu.Mora biti.A bešćutne doktore nemaš razloga ne poslati u vražju mater, napraviti cirkus, pa baš zato da vide da su magarci bez premca...podsjetiti ih da su položili nekakvu zakletvu nekada davno, pa su možda zaboravili...pitati ih zašto rade posao koji ne vole, da li pacijenti u njihovim očima zbilja izgledaju kao bića niže vrste, ili su vrijedni pažnje...ne znam, ja imam sistem reći svakome što ga ide, bez pardona...I nemoj se libiti ulijetanja na vrata koja ti trebaju, oni su tamo radi tebe, ne ti radi njih.Savjeti mi baš nisu nešto, ali, na žalost, vremenom sam naučila da šutnjom ne postižeš ništa...Glavu gore, hrabrost i odlučnost u pogon, držim ti palčeve i šaljem dobro...:))

    avatar

    28.06.2006. (14:51)    -   -   -   -  

  • nespetrano

    A ćerece štaš???

    avatar

    30.06.2006. (16:59)    -   -   -   -  

  • http://nespetrano.blog.hr

    A ćerce štaš???

    avatar

    30.06.2006. (17:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...