Komentari

monsoon.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • R.E.

    jea! opet na hrvatskom! i opet redizajn :)) jea! fino si to sve pojasnio, sad samo trebas natjerati optionmastera da procita post i kaze koju svoju proletersku. sigurno bi ti rekao da si balavi klinac i da ides spavat jer to nisu teme za djecu..

    avatar

    27.06.2006. (10:44)    -   -   -   -  

  • Monsoon

    redizajn je bio spontani, ipak nemaju svi design advisora kao ti! :) mozda stignem i detaljnije razradit ovo ukoliko Dubya bude imao strpljenja cekati negativan odgovor Irana, vidis da je nervoza sve veca, jedva cekaju da Iran odbije 'prijedlog koji se ne moze odbiti' da ga mogu izvuci za usi pred UN i dobiti 'wild card' za napad...ulazimo u zadnju cetvrtinu, midterm elections su pred vratima, treba naci zeku u velikom sesiru kojeg su skrojili :)))

    avatar

    27.06.2006. (16:48)    -   -   -   -  

  • R.E.

    kojeg je ono datuma vježba, 18. 07? danas sam čuo na radiju da je neki Iranac odbio dosadašnje pregovore kao neprihvatljive za Iran, dok je Putin rekao da se neće svrstati u blok koji će nametati sankcije Iranu i da Amerika ne vodi dijalog, nego želi da ju se sluša.. sve miriši na još!

    avatar

    27.06.2006. (17:02)    -   -   -   -  

  • Monsoon

    Mislis na ovo? Ja mislim da nema sumnje da Iran nece prihvatit 'ponudu koja se ne odbija', a obzirom na trenutnu kolicinu informacija o iranskoj krizi talaca iz 1979 na vecini medija u US i 'pripremu' javnosti na novog Antikrista mislim da je uspjeh 'pregovora koji se nece dogoditi' selfexplanatory...

    avatar

    27.06.2006. (18:56)    -   -   -   -  

  • clearstream crni racuni//freethinking.blog.hr/

    avatar

    02.07.2006. (21:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...