Komentari

idemisenegde.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Peci STA

    Ne znam da li je to sreca, ali radost za me sigurno jeste. Imam dosta prijatelja, ali ovaj post me je posetio da sve ovo imam u jednom. Treba cuvati prijatelje, prijatelji su najvece blago.

    avatar

    26.06.2006. (14:54)    -   -   -   -  

  • moe boe

    i onda sa svima tipk tipk pa čuješ kako im srce kuc kuc
    :-)

    avatar

    26.06.2006. (23:55)    -   -   -   -  

  • ubipacijentic

    Pre par meseci svi mediji su davali rezultate nekog obimnog istraživanja - šta univerzalno čini ljude srećnim i zadovoljnim životom. I odgovor nije ni novac, ni kuća sa bazenom, ni kola, ni veliki IQ, čak ni deca. Odgovor je samo PRIJATELJI! Budi okružen prijateljima i bićeš srećan. Ali to smo znali i ranije, zar ne? :)

    avatar

    27.06.2006. (02:12)    -   -   -   -  

  • CrnoBeliSvet

    uf prijatelji prijateljchine! bez njih bi svet bio manji, i uzhi, i nekako :'(

    avatar

    28.06.2006. (14:51)    -   -   -   -  

  • la lara

    Lepo si to opisala, originalno. Slazem se, skroz.

    avatar

    28.06.2006. (15:09)    -   -   -   -  

  • ponekad odsutan

    ej bok, hvala na savjetu, ali sto se tice i prijema i svih tig stvari, poksao sam divje godine, cam sam ga na pocetku, kad je dosao u firmu pola godine i zvao na kavu, tako i tkao sam je ja platio, i probao uspostaviti nekakav odnos jednostavno tip je podao, tek kasnije sam saznao sta se desavalo iza mojih ledza, uglavnom jedan veliki shit. O.K. danas sam ocito osjetljiv, postajem kao ovi madzari, oni su ti jako osjetljivi i to prije nego sto se promjeni vrijeme, tkao da ti ne treba vremenske prognoze nego samo njih pogledas i vec znas da ce biti promjenjljivo.
    Prosli put je dosao kod mene prijatelj. Vec je bila noc oko 9.sati, vani vruce, vruce, i onda ulazi on i kaze mi da hoce umrjeti, a meni u glavi, daj boze da bude promjene vremena, malo kisice pa da se ohladi d abudem lakse spavao, i eto, cim je trgao noge sa stana, vec je pocela kisa,hehehehe.

    avatar

    29.06.2006. (14:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...