Komentari

domination.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • Penellope

    Jbmu, nikako to ne mogu razumjeti. 250E za jednu kartu? Za nogomet? Za 90 minuta? Ja za malo više radim cijeli mjesec.
    Jbmu, stvarno ne razumijem.

    avatar

    26.06.2006. (10:16)    -   -   -   -  

  • jazzie

    I moji stari išo na tekme... ja bih rađe te novce u shoppingu potrošila, ali dobro - svatko ima svoje gušte!

    avatar

    26.06.2006. (10:19)    -   -   -   -  

  • domijeve nacije

    @PENELLOPE: pa jebemu, bar si ti navikla da neko ne razumije tvoja mišljenja i tvoje postove... kak onda ovo ne kužiš?!
    @JAZZIE: a kaj je s tobom? zakaj ti nemrem blog otvorit i zakaj ovdje vidim tvoj potpis bez linka?! jel mi to nekaj govori?!

    avatar

    26.06.2006. (13:06)    -   -   -   -  

  • * f a j r u n t *

    rasa zvana navijači... ne razumije svatko tu euforiju, ali meni je to pre-he-be no! I fakat niste dali puno za karte, ja sam užasno htjela ići na tekmu sa Australcima, al sad mi je drago da nisam... Ništa, do slijedeće sportske euforije... i novih ozljeda :)

    avatar

    26.06.2006. (13:29)    -   -   -   -  

  • domijeve nacije

    @FAJRUNT: živjela kraljica! shvatila si poantu :)

    avatar

    26.06.2006. (14:03)    -   -   -   -  

  • U jebemti koji blog

    Ajd baš mi je drago da si se super proveo. Nadam se da ću i ja u životu doživjet nekaj tak premda čisto sumnjam jer sad je bilo ono pravo vrijeme za otić a ja budala nisam išao. Za 4 godine ću imat 28 dakle bit ću oženjen i imat malo dijete tako da nikaj od Južnoafričke Republike! :))

    avatar

    26.06.2006. (14:34)    -   -   -   -  

  • U jebemti koji blog

    E da, i sam neka Dinamo uđe u Ligu Prvaka! To mi je bitnije i od repke! Onda mi neće bit žao ni kaj nisam išao na SP ni ništa. Pa onda u grupici izvučemo Chelsea i oni moraju igrat u bijelim dresovima na Maksimiru! :))) A onda mi idemo u Englesku sa Dinamom! :))

    avatar

    26.06.2006. (14:36)    -   -   -   -  

  • Ives&Sara

    Ajme blago ti se šta si iša. Ja nisan mogla nabaviti karte. Ej ppizdila san jbate. Šta bi dala da san tamo bila. Ja inače obožavam nogomet pratim sve lige osim hrvatske koja je užasna pa se tu nema šta reći. Najdraži klubovi su mi Milan(lipi Kaka), Chelsea i Barca. Eto toliko od mene. Nadam se da ću ići na Europsko prvenstvo, ako ne i na sljedeće Svjetsko. Naravno ako me još bude među živima.

    avatar

    26.06.2006. (20:11)    -   -   -   -  

  • zgdnevnik

    Navijači zakon ko i uvijek a igrači..

    avatar

    26.06.2006. (22:26)    -   -   -   -  

  • CHAD

    ovo sam svjetsko propustio, jesam li zbog toga konj?naravno da jesam!jel moglo bit drugačije?moglo je!na greškama se uči, a planovi se kuju ko i uvjek!2010, bliža budućnost, ja se novopečeno oženio i već radim koju godinu!buduća draga pita:"di ćemo na medeni mjesec"?ja onak na ovlaš i kao neplanski odgovaram:"ljubavi, pa mogli bi u johanesburg!!!a, kaj veliš?pa oduvjek mi je bila želja posjetiti afriku, a ovo nam je nekak najsigurnije odredište"!ona, nesvjesna proračunatosti svojeg novopečenog supruga, sva u zanosu i oduševljenju kliče:"dragi, to je i meni oduvijek bila želja, kak si se samo toga sjetio"?a ja, nevinim pogledom odgovaram:"pa evo, ovu sekundu mi je sinulo"!par mjeseci nakon toga, ona skuži prevaru ali povratka nema jer su karte i hotel več rezervirane!to je vjerojatni početak kraja mog predivnog braka, al bože moj, svako zlo za neko dobro!pošto me ona ostavlja, otvara se mjesto za nekog frenda koj može sa mnom (pa nebu sad valjda propalo to jedno mjesto), i avantura počinje! svaka tebi čast kaj si bio gore, znam da si se proveo jebenica i nije da sam preveliki altruist, al jebeno mi je drago kaj je bar neko od nas to popratio!dođem dole u hol za ćuku pa idemo na leffe!završi u referadi do tad kaj moraš

    avatar

    27.06.2006. (10:58)    -   -   -   -  

  • L.

    a ja sam očekivala post u nastavcima... :( no dobro, i ovako je ok. drago mi je kaj sam vas pustila :))) hihihihi!

    avatar

    28.06.2006. (16:03)    -   -   -   -  

  • Penellope

    A jebiga, znaš mene i moj stav o nogometu:)))
    Nego, daj reci Ujebemtiju da ne serenda sa gašenjem bloga.

    avatar

    30.06.2006. (09:16)    -   -   -   -  

  • buba mara

    znam da je vrijedilo! sad sam se i ja zapalila za taj tjedan i uživanciju :)) zarazan post!

    avatar

    02.07.2006. (22:19)    -   -   -   -  

  • skips on the record

    bitno da je vrijedilo.. iako eto moram priznati da nisam baš pažljivo čitala post. neda mi se baš, opet moram priznati, s obzirom na tematiku... al moram se pohvaliti da sam čak gledala pola jedne utakmice. i zadnja dva puta kad su jedanaesterci bili. pozdrav!

    avatar

    03.07.2006. (01:35)    -   -   -   -  

  • macketina

    konacno sam stigla citat blogove... moram priznat da cak i mene potegne taj nogomet, kad se domoljublje u meni potencira na 17 i sva se ufuran u cijelu spiku.. ja sam tekmu s australijom gledala u engl. u pubu koji ima 2 odvojene velke prostorije s mrcinskim plazmama. naravno svi su gledali bra-jpn, jedino ja, sister, amerikanka koja ima 1/4 hrvatske krvi, jedan irac i jedan australac smo gledali nasu tekmu:) malo drugaciji dozivljaj od tvog:)
    sve u svemu vidim da je super vam bilo..treba to dozivit..

    avatar

    04.07.2006. (10:50)    -   -   -   -  

  • HRVATSKA ILI NIŠTA!

    slušaj čovječe tekma je bila koma i nemam komentara više o njoj.jedino što ti mogu reč je da čemo na idučem svjetskom bit još gori.by:kizo

    avatar

    08.07.2006. (18:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...