Komentari

ludacha01.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Inkognito

    Mislim da se svi moramo složiti: Portugal je gay. Ali još više: Italija je gay. To je nevjerojatno da u talijanskoj ligi svaki drugi igrač ima dugu kosu. I ne samo to, nego su k tome svi metroseksualci. A po igri - curice. Samo upadaju na terenu. Portugal je sretno prošo, iako smtram da je Nizozemska daleko bolja momčad. Nadalje, Engleska je odlična ekipa, ekipa jakih individualaca, al dosad su pokazali samo Beckamovu ljevicu i puno sreće. Tako se ne osvaja SP. Njemačka, iako ju ne podnosim, dobro igra i zaslužili su svoj plasman. Nadam se prolasku Australije. Ekipa je dobra, a izbornik im je dva SP-a zaredom vodio svoju momčad do polufinala ( Nizozemska 1998 i Koreja 2002 ), tako da sličan uspjeh očekujem i sada. Gana prolazi Brazil. Brazil je katastorfa, svi im znaju glavne igrače i znaju kako ih neutralizirati. Treba mjenjat ekipu. I na kraju, Švicarska dobiva Ukrajinu, a Španjolska izbacuje sramotno lošu Francusku. Eto, to su stvari kako ih ja vidim, ako se ne slažete, navijajte za SiCG il nešto. Pozdrav!

    avatar

    26.06.2006. (00:01)    -   -   -   -  

  • ..:N€šTo LiJ€Po Tr€b@ D@ §€ D€§i:..

    lool..zanimljivo...kakva srbija i cg??kolko znam ispali su ,...al oky...a ne znam ja ne volim Australiju ne znam zašt živciraju me...a Talijani...no comment...al svedno tnx na komentaru..

    avatar

    26.06.2006. (00:10)    -   -   -   -  

  • najtužniji_blog

    zanimljivo mi je uvijek kad cure prate nogomet..heh, nije bila loša tekma danas..ni ja ne kužim šta ovaj gore spominje sicg..btw. svima nam je žao što je hrvatska ispala..ajd čitam te, hvala na komentaru

    avatar

    26.06.2006. (01:16)    -   -   -   -  

  • maj _lajf

    IMAM NOVI POST!

    avatar

    26.06.2006. (09:40)    -   -   -   -  

  • Inkognito

    Baš zato što je ispala navijajte za nju ako vam se ne sviđa ono što pišem :). I Hrvatska je ispala pa još ima svoje navijače. Eno glupi Talijani dobili Australiju potpuno neopravdano, sramota šta ovi suci rade, treba ih poslat da sude Hrvatsku 3. Ligu sjever! Pozdrav.

    avatar

    26.06.2006. (19:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...