Komentari

anksioznost123.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • zgbaba-bez šminke

    Nisam niš čitala, kasno je, prčkam tu nekaj po podlozi pa nemerem izabrat promjeniti dizajn ili ne, uglavnom kad prođe moja gužva idućih tjedan dana, vraćam se na tvoj blog i čitam sve postove, odmah sam ubacila link na tvoju stranicu :)))))
    Drš se, ne bi vjerovala, ali i blog liječi, jača, skreće pažnju,... :)

    avatar

    25.06.2006. (02:21)    -   -   -   -  

  • picigin

    Drži se. Koristi sva moguća sredstva koja ti pomažu, od lijekova, podrške svih poznatih i nepoznatih osoba, plakanja na roditeljskom ramenu ili ramenu neke osobe u koju imaš povjerenja da joj se možeš izjadati ipodijeliti strahove i brige s njom, ali i radosti kada se možeš zbog malih, a onda, nadam se i sve većih pomaka, kad prođe dan, pa i više dana, bez problema kojih anksioznost uzrokuje, smijeh, smijeh, ma koliko banalno zvuči, gledanje komedija ili bilo čega što odvraća pažnju, traženje i prećenje drugih iskustava. baci pogled i na post blogerice Minervariranje od 16.5. (http://minervariranje.blog.hr/arhiva-2006-05.html). Meni je bio vrlo zanimljiv za pročitati, kako i post autorice, tako i brojni komentari. Želim ti sve najbolje i da što prije na tvom blogu možemo pročitati da su tvoji problemi stvar prošlosti koja je uspješno prebrođena. :)))

    avatar

    25.06.2006. (10:23)    -   -   -   -  

  • Amy

    Hej, podrška uvijek... :) Ne daj se, nemoj misliti na to, zaokupi se drugim stvarima, uređuj blog, šetaj, čitaj, slikaj, nađi zanimaciju, bilo kakvu... Panika nije vrijedna da trošiš misli na nju... ;)

    avatar

    25.06.2006. (13:43)    -   -   -   -  

  • Moj dnevnik

    Vidim da dosta trpis... moras nesto uciniti da to prestane. Jer takve muke ne moze ama bash nitko dugo izdrzati. Ucini nesto djevojko. A ako ces ostaviti email mozemo porazgovarati.

    avatar

    25.06.2006. (20:57)    -   -   -   -  

  • Gaga

    NEMAŠ POJMA KOLIKO MI JE DRAGO ŠTO SI MI UZVRATILA POSETU, JER ZAISTA BI MI ZNAČILO DA IMAM S NEKIM RAZMENITI MIŠLJENJA O NAŠEM PROBLEMU ZA KOJI MI NISMO NI KRIVI NI DUŽNI, VEĆ TAMO NEKI KRETENI KOJI SU ZAVADILI PA SAD VLADAJU, A MI ISPAŠTAMO. IMA NAS I VIŠE SAMO ŠTO NEMAJU SVI HRABROSTI JAVNO PROGOVORITI O TOME, KAO DA JE TO NE ZNAM ŠTA- A ONO U SUVREMENOM SVETU PREKO 80 OD STO UZIMAJU NEKE TABLETE ZA SMIRENJE I ODLAZE KOD PSIHIJATRA.SVE JE TO , VELIKIM DELOM , UZROKOVAO STRES, A ON NAS SAMO OKUPIRA SVE VIŠE I VIŠE. MENI JE I OVO JEDAN OD NAČINA DA GA SE REŠIM - BITI NA BLOGU. AKO ŽELIŠ RAZMENITI PO KOJE RAZMIŠLJANJE , MOJ E-MAIL JE holcer@eunet.yu. AKO NE, ZNAŠ GDE ME UVEK MOŽEŠ NAĆI! NE DAJMO SE! VELIKI POZDRAV!!!

    avatar

    26.06.2006. (11:14)    -   -   -   -  

  • Blog "Villa Maria"

    Ma kuzim ja tebe totalno,pogotovo ono sto se tice"panike oko izlaza iz kuce".Meni je to pocelo prije cak 5 godina,bezveze, jednog vrelog poslijepodneva na Losinju.Jednostavno mi se zamracilo i skoro sam pao.Od tada malo po malo sam osjecao kako mi se taj filling "nesvjestice" ponavlja, takoda me bilo strah ici van iz kuce,cak i po cigare ili u najobicniji kafic, a o velikim trgovackim centrima kao Billa ili Konzum da ne pricam, na to nesto nisam niti pomisljao.Na kraju sam puko od toga i isao doktorici koja mi je propisala Helex i Luxeta.Helex dva puta po 0.25mg i Luxeta 1mg.Helex mi cini jako dobro ali malo mi je bed i pitam sam sebe "sta ako se navucem na to sranje"?Za Luxeta nema straha jer antidepresivi ne ostavljaju ovisnost.Eto...nadam se da te nisam "udavio" svojim brijama, pa ako ti se da ostavi mi reply na mojem blogu.Drz se!Pozdrav Branimir!

    avatar

    29.10.2006. (02:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...