Komentari

malablesava.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • ~*iRiS°°

    jesi li i ti gledala mjesecevu ratnicu jer ja jesam i po tome sam stavila moj avatar jer nisam nigdije bas nju nasla e i da ne zaboravim odlican ti je blog
    kisssach

    avatar

    24.06.2006. (17:32)    -   -   -   -  

  • DMode

    hej, si bila na dm/placebo @ slovenia??

    avatar

    24.06.2006. (22:52)    -   -   -   -  

  • DMode

    bit ce bolje next time :-D

    avatar

    25.06.2006. (00:06)    -   -   -   -  

  • Rebellion Truthlove

    Hvala na komentaru. Što se tiče moje igre, ja apsolutno nikada ne radim prekršaje i ne volim grubu igru kakva se igra u Engleskoj i stoga mi Manchester United ne bi dobro pasao.
    A klubovi koji njeguju već spomenutu lijepu igru su upravo Milan i Barcelona i stoga sam se za njih odlučio.
    Ovaj ne znam da li je ono bila samo šala ili ne da mi budeš prva obožavateljica, pretpostavljam da je. Ako nije naravno da ću biti počašćen, i da iskomentiram post...
    Ja sam također osoba koja se uhoda u rutinu i cijeloga života može raditi isto, ali eto mene uhvate ta raspoloženja kada želim sve i svašta, hirovita stanja zbog kojih rutina više ne postoji, a adrenalin je moja droga.
    Ti radi kako osjećaš da je najbolje. Nije ni dobro da je svrha u životu samo se zabavljati i slično, ponekad je dobro živjeti monotono i malo razmišljati o svemu.

    avatar

    25.06.2006. (11:02)    -   -   -   -  

  • nobody's fool..

    heh...monotonija...ti znas da nas dvi nismo mogle biti razlicitije?
    da je to jedino sto me zbilja strasi...cinjenica..da se stvari stalno odvijaju jednako..
    da nema promjene..da nemam ocekivati nista..jer sve to vec dogada..stalno..i stalno ispocetka..ne to nije moja furka...zivim za andrealin...za uzbudenja..za nova videnja..novi svijet..nove nade..jer zivot ne bi bio vridan zivljenja..kad bi zbilja znala sto ce se dogoditi..i gdje cu ja biti za te tri godine..ne fala..radije cu svaki dan ziviti kao novi..dok ne dode kraj..
    jer kako zapravo mozes znati tko si ti..ako nisi probao sve sto mozes biti..ako cili zivot radis..isto..unaprid odredeno svojim postankom,..cisto nemoguce...jer onda ti nisi ti..ti si onda samo reject..ono sto je ostalo..od svega onoga sto je moglo biti..monotonija je nekada dobra..ali onda kada nije sve?jer kako znati sto zbilja zelis..ako nisi probala iskoristiti sve prilike? koje su mogle biti sve..samo zato sto to niej bilo ucrtano na plan..nikada onda ne mozes biti..zivot je labirint pun skretanja..i mozes ici lakim putem..samo se drzati desne strane..i tako propustiti sve one stvari koje te cekaju putem..ili mozes..ici nasumice...pogadajuci skretanja..pokusavajuci iz svakoga izvuci sve..na oba nacina dodes do sredista labirinta..samo..mozda..ako uvik ides istim putem...bez ikakvih promjena..neces znati cjeniti svoje srediste labirinta..jer bez svih tih pogresnih skretanja..njegova vaznost nije velika..jer svo ucenje,..dogada se kroz pogreske...kuzis? ne kuzis? objasnim na msnu..ako budes pitala..ako te bude zanimalo..ako si spremna otvoriti se..a ne preci ponovo na neku temu...koja nema veze s vezom...

    avatar

    25.06.2006. (18:19)    -   -   -   -  

  • Bolesnikinja

    A gle,nitko zapravo ne zna što želi od sebe.Recimo,mi zacrtamo neke svoje ciljeve,ali nismo sigurni dali ih želimo.Neka,nemoj se opterečivati time,samo budi ono što jesi i to je to.
    I moram ti reć da ti je vrlo zanimljiv blog.Tvoj ću morat čitat!
    Pozz,čitamo se :D

    avatar

    29.06.2006. (11:48)    -   -   -   -  

  • Bolesnikinja

    Pa e,digne ego.I super je to kad saznaš da nekome toliko značiš tko je bio "neprijateljski" prema tebi.A zakon :D

    avatar

    30.06.2006. (11:53)    -   -   -   -  

  • Bolesnikinja

    KAD ĆE NOVI POST???

    avatar

    01.07.2006. (15:52)    -   -   -   -  

  • ~*iRiS°°

    mozda mi dodes na blog jednog dana ajde kisssach
    e da i ocekujem ubzo novi post.....

    avatar

    04.07.2006. (10:10)    -   -   -   -  

  • somethingelse

    Rutina ubija...svaka promjena je dobra, pa makar i na gore...

    avatar

    11.07.2006. (12:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...