Komentari

kenguur.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Krmeljava

    E, fakat si genijalac, hehehehhe. Stvarno bi se mogao napraviti biznis, pa bismo i mi kao i ovi što iznajmljuju apartmane mogli cijele godine živjeti od par mjeseci rada. Podaviti svinje i umjesto da trpamo kobasice u crijeva, lijepo prodati crijeva kao sirovinu za kondome i onda nek dečki trpaju svoje.

    avatar

    24.06.2006. (12:49)    -   -   -   -  

  • Kenguur

    E jebiga sad si me dala u razmisljanje. Razmisljam da napustim EU i da se vratim na moj budzak i na pikovim pasnjacima uzgajam svinje a sad mi je najgore za to kako ti kazes "trpanje kobasica u crijeva" malo se bojim. Ipak sam ja covjek u godinama neznam hocu li znati :)))
    Ali ako mogu u Bosni imat piramide mozemo i mi kondome od svinja za visekratnu upotrebu. Cuvajmo nase Panonsko more kao zjenicu oka svoga, da kad dodju Czesi uvalimo te kondome jel oni se najvise kondomiraju :))))
    Krmeljava os mi bit tajnica u kondomeriji " Kriva Bara " ;):):)

    avatar

    24.06.2006. (13:54)    -   -   -   -  

  • blebetusha

    Hmm,,,cini mi se da bi biznis brzo propao,morao bi bankrot objavit,,Jebga ako tamo nije nista deminirano,kako kupit crijeva po pasnjacima?? Nego evo dragovoljno se prijavljujem za radno mjesto ako se otvori naravno,testiranje ispravnosti,,,da ne procuri gdje :-)))

    avatar

    24.06.2006. (19:52)    -   -   -   -  

  • sunflower_sun

    Eto kasnim za prijavu boljih radnih mjesta u safe-sex-piggy company...no možda mi sačuvaš mjesto dizajnera.Ovim putem ističem svoje kvalitete za zatraženo radno mjesto - diskrecija, procjena, oblikovanje, intuicija, profesionalni kolorit, poznavanje muške psihe u korist liječenja kompleksa....Molim da me obavijestite prije kolinja i umakanja crijeva u svježe pomuženo mlijeko.

    avatar

    24.06.2006. (20:52)    -   -   -   -  

  • Krmeljava

    Da, imam iskustva iz "Braće Đurđević" što se tiče poznavanja Krive Bare, ali eto vidiš ne moraš brinuti. Pogledaj samo koliko ih se prijavilo za natječaj za posao. Ja bih radije bila mali dioničar. A što se tiče EU, baš sam babi jučer priopćila da je i ona postala članica EU budući da su je spojili na kanalizaciju. Sad i ona sere u Dunav kao što to čini cijela Europa, a ne u septičku kao ostali balkanci.

    avatar

    25.06.2006. (21:16)    -   -   -   -  

  • Kenguur

    Dok smo mi srali u septicke i zivilo se dobro nismo ni trebali EU tada. Pozdravi babu i objasni zeni da nije sve tako crno kao sto izgleda ni u EU ( jos gore je )

    avatar

    26.06.2006. (06:41)    -   -   -   -  

  • Krmeljava

    Morat ću te učlaniti u jednu stranku, euroskeptici dobrodošli ! Pa nek zvoni "Hrvatsko zvono".

    avatar

    26.06.2006. (09:43)    -   -   -   -  

  • Kenguur

    Ja sam ti vise za neke erotske stranke nego za politicke,, politika mi nije poznata a o sexu se jos necega sjecam :)))))
    Ako nista barem kao savjetnik jadnih muskaraca :)))))))))))))))))

    avatar

    26.06.2006. (10:59)    -   -   -   -  

  • Krmeljava

    Aj ne lupetaj, kao da ne znamo svi da je to kao naučiti voziti bicikl. Jednom kad svladaš, više ne zaboravljaš. Osim ako kao savjetnik ne staviš koju pinku u džep, pa ti je veće zadovoljstvo savjetovati druge nego zasukati rukave i primiti se posla ! ! :)))

    avatar

    26.06.2006. (12:49)    -   -   -   -  

  • Kenguur

    Dobro si spomenula biciklo, mislim da sam ga vec i zaboravio voziti. ne sjecam se zaista kad sam ga vozio posljednji puta. Mislim jos davne 1987 kad sam isao na proslavu 1. Maja u Adicu preko Budzaka i Luzca pa pored bare, kroz hladovinu.
    A rostilj i janjetina sa raznja mirise cijelom sumom. Ringispil se okrece a od svega najdraze ti sto se sastavio praznik od 5 - 6 slobodnih dana pa se neide u " Borovo " raditi.
    A navece, eh navece na korzo ispred radnickog doma a komarci stipaju li stipaju, ali mlad si pa ti nesmeta vec samo gledas i divis se kako je nase Borovo naselje nekada bilo najljepsi dio zemaljske kugle.
    Krmeljava ,, vracas me u sjecanja, pokvarila si mi koncepciju i status zajebanta :):):) kiss

    avatar

    26.06.2006. (12:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...