Komentari

lonelymaura.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • aibreann

    ovo s težim putevima mi je jaaako poznata stvar... neki od nas zaista vole zakomplicirati si život, kužim te. a nije to uvijek ni loše, zna ispasti i dobro... :)

    avatar

    23.06.2006. (23:30)    -   -   -   -  

  • gugo

    bez obzira što i kako uključite mozak i ti i ona,.to nekošta niti bilo koga može povrijediti ali zato može donijeti mnogo toga..dat nam je da sa njim radimo kao sa naj savršenijom alatkom,.a po rođenju smo majstori pa zašto to i ne iskoristiti..grlom u jagode samo lijepo zvuči (zbog jagoda ili grla neznam)ali zasigurno ne donosi baš dobre stvari...čuvaj se....lijepa moja cura:)

    avatar

    23.06.2006. (23:32)    -   -   -   -  

  • xtc.soul

    u vezi usamljenosti. nekad je najzanimljivije kad na neko vrijeme ostanes solo. da si bez obaveza prema nekom. meni nekak pase to vrijeme, najvise proispitujem sebe. sto sam uvijek obozavala :)
    zvucis mi ko posve mirna osoba i dok je oko tebe oluja...

    avatar

    24.06.2006. (01:14)    -   -   -   -  

  • Maurich

    Bože, nikad se nisam saživio sa nekim postom kao sada sa tvojim...tako te kužim oko te usamljenosti...u jednom trenutku oko tebe brdo ljudi, sutra nema nikoga...nikoga pravoga ...to osjećaš...tako je i sa vezom...znaš da ti uopće nije to dobro u ovome trenutku, ali opet, želiš nekoga, želiš malo ljubavi...
    I da te pitam, zašto baš ''Maura''? Eh da, kad je to tako lijepo ime... :-)

    avatar

    24.06.2006. (03:10)    -   -   -   -  

  • RiotStarter

    Ma ponekad je bolje i tak. Bar znas da su frendovi koje imas stvarno frendovi. Meni bi bio dosta i 1 ak je pravi / prava. Zajebi te šeme s puno prijatelja. Ljudi su u kurcu, samo gledaju di ćete sjebat. Imam dosta prijatelja, poznanika, kumova... Niti jedan od njih nije i nikad neće biti pravi frend na kojeg ću se moć oslonit. Niti jedan od njih nikad neće bit frend onda kad trebaš frenda. E to je u kurcu. Jedini pravi frend mi je sestra

    avatar

    24.06.2006. (12:04)    -   -   -   -  

  • pecorita

    najgore je biti okružen ljudima a osjećati se sam...i još jednom ću ti reći: jako si hrabra, makar nemam pojma o čemu pričaš i u što se upuštaš.
    i da, droge su bljak. neću niš pametno propovijedati jer nisam ni ja baš nevinašce, al droge su bljak. i stvarno ne riješavaju ništa, samo odgađaju..

    avatar

    24.06.2006. (14:29)    -   -   -   -  

  • Ruby Nelle

    Ne znam što da ti kažem, osim da se nadam da će ti prevagnuti onih 1%, pa se nećeš opeći... Pozdrav!

    avatar

    24.06.2006. (14:32)    -   -   -   -  

  • Umjetnik

    Danas sam,
    čitajuću tvoj zadnji post,
    razmišljao o leptiru
    umjesto kursora...
    Ne znam zašto...

    avatar

    25.06.2006. (08:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...