Komentari

badem.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • lilo

    nikad čula, hm, treba li me to zabrinuti? iako neznam zašto ih spominješ u wannabe feminističkom postu, ha, što su one feministice, predstavljaju girl-power? ali moram priznati, cure su zgodne;) a što sviraju? i da, hmm, kad nabaviš, znaš kome ćeš proslijedit;)

    avatar

    24.06.2006. (11:09)    -   -   -   -  

  • DsK

    Bah, feministice su glupe. Tražile sve više i više prava, nikad im nije dosta. Sad voze tramvaje. Nek uživaju. (Um, prije nego što me netko zakolje ovdje, nemam ja ništa načelno protiv feministica spomenutih u postu, nego samo općenito :)
    A što se benda tiče, ja jesam u njemu! Vi'š na drugoj slici ovu plavu skroz desno? Vidiš? Je sve jasno? Uvijek na slici izgledam zanemareno ili u drugom planu il ko da mi je skroz svejedno, al zapravo je to skrivena moć ;) Dobićeš cd s potpisima svih nas 5 ;)))

    avatar

    24.06.2006. (17:28)    -   -   -   -  

  • zorglub

    OvaMoja se malo zaletila, ipak sam i ja znao, pa mislim, najbolji smo ti frendovi (a još i živimo skupa što je najgore), pa kako nebi doznali u isto vrijeme? i kada si joj to, molim te, nešto rekao prije nego meni, što ona pizdi???? ah, ajde, nećemo te svađe na blog prenjet, Najdraža, ljubim stope koje ostavljaš... a za Bambole čuh od tebe, badM, al imam samo 3 pjesme (Le streghe, La mantide, Peace&Love, sad se malo kurčim, jel Najdraža), pa OK su mi, onako baš zabavan rock sa primjesama punka... a ona tipica je prejebena (badM,znaš na koju mislim;) iako, naravno, ružnija čak i od tvoje sjene Najdraža! Nemoj me zgazit potpeticom svojom feminističkom! A tebi, badM, sori al nemogu nabavit jer sumnjam da itko od stare ekipe to ima (stari HC punkeri, zamisli facu kad pitam za ove), a neide mi se molit mlađe generacije... hej, pa pitaj svoju MC (nisam ljubomoran, ponavljam, NISAM ljubomoran!), ona je kao neka mlada antiglobalistica i sluša tako nešto (ako sam te dobro shvatio), možda ona može nabavit odnekud...

    avatar

    24.06.2006. (21:48)    -   -   -   -  

  • badM

    @lilo: oui, girl-power iz Italije :) sviraju zabavni rock sa primjesama punka (by: Ur dragi). @DsK: znao sam ja zašto sam se zaljubio u tebe na prvi post :) btw, čuvaj se zorgluba, njemu je ta najbolja :)) @zorglub: aha, jes'vidija, brate, dovodim ti bambolu snova :p i nekako mislim da će lilo bolit glava večeras :)))))))) @yoda: vidiš ti ovog bezobraznika, kako se ispuhuje tu na blogu, ja to ne radim, jelda, ja sam dobar dečko :)

    avatar

    25.06.2006. (15:36)    -   -   -   -  

  • yoda

    mhm... čudi me, zorglube, što ti je baš ta najbolja, mislim ako je usporedimo s lilo, nema sličnosti... sad će ispast da sam svinja, ali sve tvoje bivše liče na ovu bambolu (barem one bivše koje badM ima na slikama)... znači li to da je lilo TheOneTrueLove? ;) uf, malo sam glup večeras, jelda

    avatar

    25.06.2006. (22:11)    -   -   -   -  

  • lilo

    malo si se zajeba,dragi, ha, neznaš više rečenicu smislenu složit. nikad TI nije reko nešto prije nego što je reko MENI, al ti se uvijek praviš sveznadar, treba te malo sjebat. i falabogu da ne ličim na njegove bivše (kao ni on na moje, mdr)! još se sjećam te njegove menažerije, ko klonovi... ah, nisam niu ja niš bolja bila, bolje da začepim... i da, ZORGLUBE DRAGI BOLI ME GLAVA :) yoda, nisi blesav večeras, čim kažeš da sam ja zorglubova OneTrueLove, jerbo je to istina :))

    avatar

    26.06.2006. (11:21)    -   -   -   -  

  • badM

    @yoda: da @lilo: daj prestanite, već ste mi navrh glave sa tim svojim prepucavanjima, mislim, znam da je to izljubavi, ali molim vas, ovo je ipak javno mjesto, idite na chat pa se igrajte :p
    @svi: kakve su to sad svima fore ostavljat komentare na stare postove? možda trebam otpočetka gledat, da negdje niste zafrljili misao? :)

    avatar

    27.06.2006. (10:44)    -   -   -   -  

  • Sergio

    Usamljene djevojke iz vašeg kraja - hifuck.me

    avatar

    25.06.2020. (16:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...