Komentari

trudnabanana.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • tehnozena

    Svašta sam pomislila, dok sam još provjeravala pišeš li. Pa, niti mali komentarčić nisam na pričicu dobila. Nego, mogla bih ti na mnoga pitanja odgovoriti ali komentar duži od posta nije poželjan. Opisala sam sve u Dnevniku trudnice na mameibebe, ali nikako da mi postave zadnjih nekoliko stranica... Uglavnom, ja rodila u Petrovoj: nove su rađaonice, sve ok, a poslije bila u apartmanu. Mislim da je 600 kuna dnevno, ali isplati se. ISPLATI. Ipak, preporučam ti šetnju: odi i u slovensku i u odabranu hrvatsku bolnicu i pogledaj, pitaj, odluči.

    avatar

    23.06.2006. (13:34)    -   -   -   -  

  • tehnozena

    A sad o zaljubljenosti: ja se svako malo ponovno zaljubim u muža. no to naravno nije ono ludilo... To mi se događa dok gledam neke romantične filmove ili čitam takve knjige. Pa, sad ako ne želiš prevariti, onda ti je to jedini put:)

    avatar

    24.06.2006. (09:29)    -   -   -   -  

  • SheDevil

    Eh, eh...Imala sam sličnu raspravu, jučer, sa svojim mužem...Naravno, ja sam je potaknula :) Nažalost, mislim da se TAJ osjećaj ne može ponoviti s istim partnerom osim u slučaju opasnosti da se taj isti partner ne izgubi...
    Što se mog umora i nespavanja tiče...draga, neću ti pisati o tome...Nadam se da će Marta biti dobar spavač!

    avatar

    25.06.2006. (12:28)    -   -   -   -  

  • Trudna banana

    Hvala cure na komentarima... baš mi je žao da ste mi obje daleko i da ne mogu s vama na kavu. U svakom slučaju vidim ja da se vas dvije nosite svaka sa po dvoje (odnosno dvije), pa to daje nadu. Tehnoženice, konačno sam probala prikopčati se na hotmail da pročitam priču, ali tako dugo nisam bila tamo da su mi sve izbrisali. Ako ti se da poslati ju još jednom, obećajem da ću je odmah pročitati i prokomentirati (ionako su mi s dolaskom u Ljubljanu problemi sa svekrvom opet aktualni). Vražice, malo me brine to što ne pišeš (često...na svom blogu). Ja nekako zaključila da si ti žena prepuna energije i optimizma, pa mora da je umor stvarno golem da tebe ovako sruši. Nadam se da će uskoro biti bolje.

    avatar

    27.06.2006. (11:36)    -   -   -   -  

  • tehnozena

    evo sad ću poslati!

    avatar

    27.06.2006. (15:01)    -   -   -   -  

  • mama sepia

    ja sam uvijek radije čekala da me taj osjećaj zaljubjenosti prođe i da u miru vidim kakva mi veza i s kim gužvam plahte...dok sam nosila ružičaste naočale nisam baš imala dobru perspektivu...i nisam bila sigurna da li je ono što vidim stvarnost ili samo plod moje mašte

    avatar

    02.07.2006. (08:26)    -   -   -   -  

  • blond lady

    pozdrav od još jedne trudnice :)

    avatar

    23.03.2007. (20:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...