Komentari

tweety2.blog.hr

Dodaj komentar (21)

Marketing


  • Windy

    Novi post! Baš je dobro to što planiraš jer tako imaš veću okretnost i bolju snalažljivost. Ja uživam u osjećaju kada napravim neštu na ili prije vremena i imam višak slobodnog vremena, tako da razumijem tvoj osjećaj u tom trenutku. Mislim da ćeš jednog dana biti dobra majka jer ćeš uvijek imati sve pripremljeno i organizirano... A to je super vrlina, ja na primjer sam strašno neuredna i puno puta kažem: Sad ću to napraviti! I onda ne napravim... Eh takva sam kaj ćeš...

    avatar

    23.06.2006. (11:54)    -   -   -   -  

  • Windy

    Btw prva!

    avatar

    23.06.2006. (11:54)    -   -   -   -  

  • ...tinchy...

    ey...super blog...pozZz

    avatar

    23.06.2006. (12:01)    -   -   -   -  

  • prudence

    eh,moram ti reći da si ti san snova :) ja sam potpuno neorganizirana i sad sam skroz u nekakvom rasulu,ne mogu pohvatati konce....moram ti priznati da bih te odmah unajmila da mi središ i organiziraš život (da posotoji takvo zanimanje kao što je organizator vremena)ja sve radim u zadnji čas i time si nepotrebno smanjujem živce...kad idem na neki put uvijek nešto ostavim (to moj tata naziva suvenirima :)),a pola toga uopće ne ponesem...ali odlučila sam da ću se pokušati organizirati...pa ću vidjeti kako će i to izgledati :)pozdrav!!!

    avatar

    23.06.2006. (12:13)    -   -   -   -  

  • linin šareni kutić

    ej girl :0) i ja vse planiram al malo mi u zadnje vrijeme ne ide učenje
    to jedino šteka..al opet pohvala za izabranu temu za post..
    pusaaaa

    avatar

    23.06.2006. (16:55)    -   -   -   -  

  • horsey

    i ja si za vrijeme škole uvijek sve planiram i pišem.npr. što imam za zadaću,kad pišem test i slično.ali za vrijeme ljeta sam potpuno druga,spontana osoba... :)

    avatar

    23.06.2006. (21:15)    -   -   -   -  

  • happy

    hej....super mi je to što si unaprijed sve isplaniraš pa se ne opterrećuješ.... ja sam to pokušala jedno vrijeme no ja nisam takva osoba.... naprimjer učenje.... ja nikako to nemogu organizirati jer mi se neda.... obično sve ostavljam za zadnji trenutak i znam da to nije dobro... ali nemogu drugačije.... nikad ne učim svaki dan... nego ono... kad nešto terba... znam da mi to nije dobro jer ću na faksu morati drugačije ali štaš.... što se tiče putovanja... ja si uvijek radim popis jer sam puno puta nešto zaboravila (obično to bude fotić) a ovak fino bar 10 dana prije puta počnem raditi popis i zadnji dan onda sve lijepo spakiram.... no ovak neke druge stvari ja ne volim planirati... jer obično kad si nešto isplaniram ne ispadne baš tako kako sam očekivala pa se razočaram... više volim da sve ide svojim tokom pa onda ništa ne očekujem i bude mi super.... kiss

    avatar

    23.06.2006. (21:55)    -   -   -   -  

  • pegy

    Prilično smo slične. Kad si spomenula ovu podjelu stranica, oznake i kvačice, podsjetila si me na mene. Osim što ja imam i jednu dozu lijenosti pa nekad odgađam do zadnjeg trenutka. Događalo mi se i da nekad ne stignem sve planirano, češće nego ovo što se tebi događalo - da napraviš ranije. Sada sam orgariziranija, više zapisujem, i nastojim napraviti PRIJE, tako da mi poslije ostane vremena. Uglavnom, jako volim papiriće u boji. Sigurna sam i ti. :))

    avatar

    23.06.2006. (22:22)    -   -   -   -  

  • Extion

    U potpunosti se slazem kada kazes da je organiziranje pola posla. No postoje i razna vrsta organiziranja, npr. meni ce po stolu biti sve razbacano i neorganizirano ali u kompjuteru mi je sve uredno i slozeno. Ali istina je, treba sto vise planirati, ogranizirati pa ce biti i manje neocekivanih razocaranja i losih rezultata. Predivan post!

    avatar

    24.06.2006. (14:15)    -   -   -   -  

  • Windy

    Što se tiče mog posta... Sve ja to znam, mislim da to doslovno nije 24 sata kao 7 dana i znam da je crkva s vremenom prihvatila ovo drugo, ali to je sve tako i mi ne možemo ništa točno tvrditi!

    avatar

    24.06.2006. (21:43)    -   -   -   -  

  • črnkica

    uff..šta se tiče organizacije ja sam čista suprotnost.kod mene je sve često neuredno i sve se radi u zadnji čas..
    ah,šta ću,ne mogu si pomoći..
    pozz;)

    avatar

    24.06.2006. (22:05)    -   -   -   -  

  • I have a dream...

    Za početak zdravo! Moram ti priznati da već neko vrijeme čitam tvoj blog,danas sam ga konačno i ja odlučila napraviti,i da je riječ fasciniranost premala za ovo što ja mislim o tvom blogu...Sve svoje teme obrađuješ na poseban način,i postovi su ti dubokoumni...Moram ti priznati da si me na neki način potakla i na ovaj blog,koji je za sad još u početku...

    avatar

    25.06.2006. (01:27)    -   -   -   -  

  • šumarKA

    Volim organizirane ljude. Ni ja ne volim da sve bude zbrda, zdola, ali ponekad se volim pustiti nek me (voda) nosi, pa što bude. :-)

    avatar

    25.06.2006. (09:04)    -   -   -   -  

  • Windy

    Novi post!

    avatar

    25.06.2006. (14:46)    -   -   -   -  

  • ŠKORPION12

    ..ja to pokušavam - al mi ne ide.. više sve odrađujem uz neki neformulirani planer... najbolje funkcioniram "pet do dvanaest" - pusa

    avatar

    25.06.2006. (17:25)    -   -   -   -  

  • ~*iRiS°°

    tako je slazem se s horse spirit prvim komentarom e da i usput super ti je blog odlican.....=)
    kisssach

    avatar

    25.06.2006. (17:55)    -   -   -   -  

  • Dreamer-ica

    i ja volim sve organizirati i planirati,ali mislim da je ponekad malo spontanosti dobro došlo.pozz

    avatar

    27.06.2006. (11:42)    -   -   -   -  

  • Život je duga cesta...

    ponekad sam i ja znala sastavljati slične popise. Ali, shvatila sam da sam poprilično spontana što se toga tiče i da si jednostavno ne mogu narediti da npr. idem učit tad i tad ako stvarno nemam volje. Inače volim planirati, ali nekako mi je sve to draže zacrtati u mojoj glavi. Papir nema na mene taj efekt da bi mi dao dodatne snage i volje za nešto. Inače, slažem se s tobom kad si rekla da ljudi koji ne znaju što žele od svojeg života zapravo i zaglave "negdje u životu"...jer...Nema tog vjetra koji bi bio naklonjen onome koji ne zna kamo plovi. Pozdrav :)

    avatar

    27.06.2006. (13:16)    -   -   -   -  

  • Love is an illusion that wont fade away...

    Uao...već imaš novi post! Sigurno će ti puno značit da znaš kako svojim rječima možeš utjecati na jednu osobu (možda ti to bude slijedeća tema...hehe=,stvarno,baš sam razmišljala o tome što si napisala i slažem se s tobom,i mislim da je super to što radiš!

    avatar

    27.06.2006. (14:19)    -   -   -   -  

  • Love is an illusion that wont fade away...

    Iskreno,da sam planirala vjerojatno bih i ja prošla sa odličnim jer su mi falila dva boda...ali opet,ne mogu si narediit da idem učit kad me nije volja,jer tada sam bez koncentracije,i jednostavno ne ide...tako da volim biti spontana,i u drugim stvarima,iako planiranjem bih vjerojatno uštedila vrijeme,ali ponekad čovjek se jednostavno mora opustiti i rasteretit...planiranje ću pustiti za rujan...=)
    KISSSSSSSSSSSSS

    avatar

    27.06.2006. (14:22)    -   -   -   -  

  • Alien˙Tweety

    pozdrav rodjo!

    avatar

    27.06.2006. (18:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...