Komentari

plesnaskupinamidal.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • **ena**

    majo,majice!!!!!!!!!!!!SRETAN TI RODENDAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!zelim ti puuuno srece,zdravlja,ljubavi,sexa,plesa.......ma svegaaa!!!!!!!!!!!!joj bas mi je zao sto necu bit na rodendanu!!evo mene tu,uzivam za sve vas!!!javim vam se poslije vikenda da vas izvjestim o new yorku!!!sofia, mozda se i vidimo...hehehehehe!!!!joj,zamislite da ju stvarno nadem...jooooooooooj!!!!!!!!!
    puno vas sve volim!!!*PuSa*

    avatar

    23.06.2006. (16:46)    -   -   -   -  

  • **ena**

    ljudi...........evo ja stigla iz ny!!!!!!!!!!!!!!!!e..........ja sam jos u soku i nemogu vjerovat da tako nesto postoji na svijetu!!!!!!!!!!!zamislite sve onako iz filmova i jos 100 puta bolje!!!!!!!!!to je nesto PRESAVRSENO!!!!nazalost nisam se susrela sa sofiom...ali vidjela sam nekog drugog.......................JULIU ROBERTS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!da,da...bas nju...setala je sasvim sama ko normalna osoba gradom!!!vec sam si nesto kupila,a naravno ni na vas nisam zaboravila...hehehehe!!!e...a kakvih crnaca ima...pa ja skoro umrla...mislim da sam ih se nagledala do kraja zivota...iako,njih nikad dosta...hehehe!!eto...neznam ni vise sta da vam napisem od soka koji sam dozivjela!to bi ukratko bilo to,a detalje ce te cuti kad se vidimo!!!
    love you all!!!!!!!!!!!kissssssssssssssssss

    avatar

    26.06.2006. (08:01)    -   -   -   -  

  • **ena**

    P.S. majo,kak je bilo na rodendanu??!!de neke slikice mal stavite!!pusa

    avatar

    26.06.2006. (08:04)    -   -   -   -  

  • Midalice

    Evo enić da ti se javimo, naaaaaravno da ti zavidimo jaaaako... U nedjelju imamo nastup na osijek-protiv neke ekipe sa cipra... vruće je strašno... jučer smo bile vani.... u petak su bili battleovi koje je žapa organizirao i tak... javljaj se i dalje.... PUSSSSSETINAAAA

    avatar

    28.06.2006. (18:45)    -   -   -   -  

  • malaaaa

    ena ena ena ena ena vidim da se svima javljaš (andrei, moniki, midalicama...) samo se meni nebi javila! nebi ti pala kruna s glave da mi pošalješ koji mail il tak šta! eto, nadam se da uživaš! *pusa*

    avatar

    30.06.2006. (11:27)    -   -   -   -  

  • TheGuardian

    ja isto volim plesat

    avatar

    30.06.2006. (14:50)    -   -   -   -  

  • Nina

    Hey, evo slučajno sam naišla na vaš blog i bilo mi je drago vidjeti da postoji klub u kojem se pleše toliko različitih stilova.....ja plešem hip-hop.....šaljem vam jedan veliki pozdrav!

    avatar

    01.07.2006. (01:33)    -   -   -   -  

  • **ena**

    ej ljudi...evo da vam se mal javim!!nedogada se nista posebno...uzivam,idem van,kupujem...ajme kolko sam si stvari nakupovala...inga...tebi ce se svidat!!!!hehe!!kak je bilo na battleovima,jeste bili?!pozdrav veliki i cmok!!!!!!!
    P.S.matea pa mogla bi i odgovorit na mail!!!!!!!!!!idi vise kod tog vlade!!!! =))
    P.S.tea...pa da si mi dala svoj mail mozda bi ti se i javila!!!!!!!!svi su mi dali osim tebe,a i kad sam te neki dan pitala da mi das mail da ti posaljem onu neku poruku rekla si da ni sama neznas koji je i da ga ni nemas!!! moj ti je : ena_dance@yahoo.com pa mi posalji svoj mail!

    avatar

    01.07.2006. (03:41)    -   -   -   -  

  • **ena**

    lado.........kakve su po slike na semenci?????!!!!!!hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!!!! !!!!!!!!!!!!
    puuuuuuuusaaaaaaaaaaaa

    avatar

    01.07.2006. (03:55)    -   -   -   -  

  • Hip Hop gonna take over the world

    Rekla si HIP-HOP??????????????????????????????????????????????????????????????????? ???
    I LOVE YOU!

    avatar

    01.07.2006. (15:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...