Komentari

kaodajevazno.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Nisu svi koji lutaju izgubljeni...

    prvo moram zamijetiti da ti je novi dizajn predobar! fakat mi se sviđa. Tanja? ok. :)ova tvoja zapažanja o tim curama su me iznenadila. ali nevjerojatna mi je ta promjena..baš prekrasno. ja neznam takve slučajeve. (i bolje). a kaj se tiče abortusa,u tome se u potpunosti slažem s tobom! nikad to ne bi mogla napraviti.to bi me proganjalo cijeli život..jer...ubiješ. to je ubojstvo. aj pooz..btw,tnx kaj si me stavila u linkove ;)

    avatar

    22.06.2006. (19:24)    -   -   -   -  

  • Kao da je važno...

    evo da odmah napomenem da za novi dizajn moram biti zahvalna bratu koji je moje ideje preneo u html :-)) ...te ponešto nadodao!On to sredi u pola sata budući da se inaće takvim stvarima bavi,a ja dok bih skontala....Veoma sam mu zahvalna!

    avatar

    22.06.2006. (20:25)    -   -   -   -  

  • vedjak

    Pohvaljujem novi, prekrasni dizajn i određenu zrelost razmišljanja, kao i spremnost na eventualno donošenje djeteta (novog ljudskog bića) na svijet . Kao muškarac i otac dvojice sinova smatram da djeca jesu dar života i potvrda naše roditeljske spsobnosti da začnemo novi život. Lijepo je kad su željena i na svijet dolaze odlučnošću roditelja. Mi roditelji ih volimo, i bdijemo nad njima. U svakom slučaju, djeca mijenjaju nas i briga za ta mala bespomoćna bića rađa u nama nove kvalitete. Ali nemoj misliti da je život s djecom bajka, jer su u određenim situacijama potrebna vrlo velika odricanja da bi se maldo ljudsko biće usmjerilo pravim putem u životu. Ponekad i nakon velikog roditeljskog truda i muke, dijete krene nekim svojim lošim putem, a to zna itekako boljeti. U životu treba biti spreman na sve. Potrebno je imati na umu da je relativno lako urediti život s mlađom djecom, ali kad ta djeca počinju odrastati, postajati ljudi, ulaziti u kojekakva društva i svoje krize odrastanja, onda treba biti spreman na različite ishode koje ovaj svijet i život mogu donijeti. Oprosti zbog podužeg komentara i primi srdačan pozdrav i zahvalnost za lijepi komentar koji si mi ostavila. Boooook!

    avatar

    22.06.2006. (20:40)    -   -   -   -  

  • annab18

    hvala na komentaru na mom blogu. da ja kažem svoje mišljenje na tvoju temu. trudnoća i sam porod je sam po sebi jedno stanje koje ne utjeće samo na promjene fizičkih osobina nego i psihičkih. žena se mijenja cijela. iznutra i izvana. i zato svaka žena se osjeća potpuno preporođenom kada rodi. ja sam gledala porod, nije mi se svidjelo mjesto, odnosno samo mejsto gdje se rađa - rađaona i instrumenti i sve ostalo mi se nije svidjelo - zgadilo mi se. ali dojam se promijenio. ovdje si spominjala mlađu generaciju žena koje su rodile. danas je općenito popularno ostati trudan i zatim s eudati. dajkle, ovdje se ne radi o ljubavi kao što već rekoh u svom postu pri kraju. radi s eo privlačnosti i ekperimentiranju. ljubav nema nikakve veze s tim. što se pak tiče abortusa, ja sam za njega. i to u eksptremnim situacijama. pogotovo kada su djeca u pitamju recimo negdje do 15-16 godine, kasnije bi bilo žalosno da napravi. jesam za, kada se siluje neka žena koja za posljedicu ima trudnoću i koaj ne poznaje svoga silovatelja i ne želi dijete, jesam za kada postoji mogućnost da dijete ima određenu bolest ( a to se danas može predvidjeti i isptitati).....to su primjeri. jesam za kada je žena u kasnim 40 , na pragu menopauze i ostane trudna. tada sam također za abortus. postoji još nekoliko situacija, ali svaka ona je za sebe drugačija i specifična i smatram da je to dobra stvar i da treba ženama omogućiti da idu na legalan način abortirati. toliko od mene. pusa

    avatar

    22.06.2006. (20:53)    -   -   -   -  

  • Kao da je važno...

    @dumb-nemaš mi što zahvaljivati što sam te stavila u linkove.Tvoji postovi,dakle tvoj blog to zaslužuje ;-))
    @vedjak-hvala na pohvali.Znam da život s djecom nije uvijek bajka,ali je vrijedno truda i odricanja.Iako sam mlada ne vidim trenutak kada ću imati dijete(ali naravno nastojati ću da to bude onda kada budem emocionalno i financijski stabilna,sada još imam puuuuno planova).Jao pa ne smetaju meni dugi komentari,naprotiv,rado ih čitam i drago mi je čuti tuđe mišljenje na neku temu.Hvala tebi!

    avatar

    22.06.2006. (20:58)    -   -   -   -  

  • Kao da je važno...

    @anna-ne znam,sve to naravno ovisi o osobi i o tome kako će tko što podnesti.Gledala sam film gdje je prikazan abortus...Rasplakala sam se,onako mali fetus,od straha mu se ubrza rad srca,vidiš da izbjegava ono sranje s kojim ga vade...da se ispravim,čupaju (mada je danas i malo drukcije,ali odstranjenje ostaje).I dosta sam se informirala o tome i o posljedicama koje su moguće....grozno!Što se tiče silovanja i jako mladih majki,to mogu 90% opravdati,međutim činjenica ostaje da je pobačaj izvršen.Kao što već rekoh,svatko je drukčiji. U mom slučaju,ja ne bih mogla živjeti s tim.Hvala na iskrenom mišljenju i što si ga podijelila sa mnom.

    avatar

    22.06.2006. (21:06)    -   -   -   -  

  • darlene

    Kako ti je zakoooon novi dizajn!!! =))) Ja sam uvijek bila za abortus... Kako dijete moze odgojiti dijete? Ja mislim da bih bez problema pobacila. Volim djecu toliko da im ne zelim zagorcati zivot zbog svoje gloposti, neopreznosti. Dali bi mi bilo zao? Vrlo vjerojatno... Ali naucila bih se s vremenom. Jer je ipak tako bolje... Nisam sigurna dali je jedan od glavnih razloga sto uopce ne planiram imati radjati - tj odgajati dijete. A sto je bilo s tom curom od 13? Sto je s ocem djeteta? Kazes da u životu volis preuzeti odgovornost za sva svoja djela... Okej, rodis... Nit ti zivis... Nit dijete... Ja bih radije pobacila i time spasila zivot - i djetetov i svoj. Dali to spada pod neodgovornost? Po meni ne.

    avatar

    22.06.2006. (22:58)    -   -   -   -  

  • Irida

    čista desetka za post, za dizajn i za osobni stav...........naravno, potpisujem i sve prethodne komentare..........., a ove suze koje se pretvaraju u cvjeće su mi se na poseban način urezale u dušu.................puuuuuuuuuuuuuusa! irida

    avatar

    23.06.2006. (11:06)    -   -   -   -  

  • ANONIMAC

    Dizajn oduzima dah...Ja sam ti jedna (relativno) mlada mama i moram priznati da je moja prva misao bila abortus,ali brzo sam istjerala takve milsi iz glave.Ne mogu reći da abortus ne odobravam,ali nisam ta koja bi ga mogla napraviti.Gledam svoju curicu i samo kada se sjetim da sam uopće pomislila na abortus srce mi se stegne,a da sam ga napravila ne znam koliko bi s tim mogla živjeti.Pokušavam živjeti tako da se učim nositi sa svim posljedicama svoga ponašanja (ne mislim samo na trudnoću)...poslije hebanja nema kajanja...Ako si dovoljno zreo za seskualne odnose onda budi spreman i za odgovornost koja te kasnije čeka.

    avatar

    23.06.2006. (14:55)    -   -   -   -  

  • Kao da je važno...

    Prvo htjela bih svima zahvaliti za pohvale za dizajn.Ali kako već rekoh,bez moga brata ne bi bilo ništa od ovog.Zato hvala njemu :-)))
    @darlene-ueee you`re alive :-) Ne znam što ti reći,ja znam da bih živila da rodim,možda čak i bolje nego sada.Jer imati dijete,mislim da je to nešto posebno(iako kako je Vedjak rekao,nije uvijek bajka).Ali ponavljam se po stoti put,svi smo mi drukčiji.
    @irida-našla sam tu sliku jednom prilikom na netu i odmah sam je snimila.Imam je već dosta dugo,skoro otkad sam blog otvorila i odmah sam rekla:ovo će jednom biti na mom blogu.Biti će da nam se objema urezalo u dušu :-)
    @santea-tako meni stari priča cijeli život:Mala moja,poslje jebanja,nema kajanja! :-) Slažem se.Drago mi je što tako misliš o abortusu.Vjerujem da bi i oni koji pomisle na to,a ne učine,zgražali se kasnije nad tom idejom kada pogledaju to dijete-baš kao i ti :-)

    Veliki pozdrav svima!

    avatar

    23.06.2006. (15:29)    -   -   -   -  

  • indigo

    "...ovako nešto ih spusti na zemlju i učini puno boljim osobama (uvijek ima iznimaka),ozbiljnijima i odgovornijima i iskrenijima.Čini se da je dijete zaista dar i da mijenja čovjeka."
    Iz tvojih usta u Božje uši.
    Moj sin se treba roditi u 11.mjesecu...oduševljen, zabrinut, pomalo uplašen, ali iznad svega-sretan.

    avatar

    24.06.2006. (01:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...