Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Karlo

    Znam ja tog Kelemena,žena mu je bila glasnogovornica u uredu državnog inspektorata u vrijeme njegovog rada na OTV-u. Čovjek je imao ambicuju da kroz emisije na toj marginalnoj televiziji uzme lovu onima koji se hoče oglasiti,a onima koji neće, njih bi napao u nekoj od narednih emisija. Zadnja dva radna mjesta za koja znam,bila su uređivanje časopisa potrošać, a u zadnje vrijeme je bio urednik u časopisu LPG. Vidiš što sve možeš kad imaš jaku ženu i dobar pedigre. Baš me zanima kako će se braniti od te optužbe za susjeda Vučkovića.

    avatar

    23.06.2006. (00:12)    -   -   -   -  

  • Kara Đorđe

    Točno kažeš Karlo. Jer, u to je vrijeme Kelemen jebao tvoju ženu, pa ju je jednom doveo na OTV, tijekom Nightmare stagea, i na gang bang. Tu je sretnica saznala sve detalje zločinačkoga plana Josipa 'Joce' Kelemena, glede reketa i inog, pa ih je valjda tebi izlajala ogorčena činjenicom da nije postala spikerica na toj marginalnoj televiziji. Inače, rad s mikrofonom je odlično savladala. Ima to nekako prirođeno. Onako, iz zgloba. Javi znaš li još ponešto o Kelemenu ili bilo kome drugom, pa da to zajedno prokomentiramo. Pozdravi gospođu.

    avatar

    26.06.2006. (00:00)    -   -   -   -  

  • Karlo

    Što se buniš, kao da si jedan od OTV-ovih direktorčića u vrijeme Kelemenovog bravka na Oteveu. Znaš onu "Kome kuća gori taj se javlja".Nebi bilo loše da i ti izneseš po koju kad vidim puno toga znaš. Pozdravi svoju odbjeglu ženu.

    avatar

    26.06.2006. (08:16)    -   -   -   -  

  • Kara te Đorđe

    Ha-ha, Karlo, i tebe su dakle na OTV-u naguzili! Izgleda da su tamo neki opaki jebači kad vas je toliko po ovom malom gradu koji se držite za šupak i slinite na sam spomen OTV-a! Karlito, dok su tebe tamo držali za uši i karali te svi po redu, dečki su sebi zbrinuli familije za tri koljena. Ne znaš zapravo tko bolje od njih prosperira! Što se tiče moje obavještenosti, nije to neka informiranost znati tko ti je sve ženu karao; to izgleda ne znaš jedino ti! Što ne čudi kad se uzme u obzir da si ti više pratio kretanje Josipa Kelemena, nego svoje šesne ženice. Puno pozdrava tvojoj dragoj obitelji uz koju nas vežu bezbrojne lijepe uspomene. Tvoj,

    avatar

    01.07.2006. (12:45)    -   -   -   -  

  • karlo

    KtĐ ajde ne brabonjaj, odi si kupi zlatnu narukvicu i onda posjeti OTV.Takvi neki slični tebi rado će te primiti za guzu,ali samo ako nisi viši od njih.Što se moje žene tiće,u krivu si,nije je bilo,ali izgleda da tebe peće tvoja savjest zbog tvoje žene.Izgleda si bio oženjen a da ju nisi karao ni prije a ni poslje braka. Pitaš li se ikad tko ti ju je smjestio.Tko joj je smjestio te ne zanima,znam,ti i onako nisi zainteresiran za taj spol. Stari Đoko koji KaRa, Baci se ti na posao ili uživaj u svojoj masti, ali svakako svrati do neke bolje zlatarne,vidjet ćeš kako će ti to popraviti raspoloženje.

    avatar

    02.07.2006. (07:58)    -   -   -   -  

  • Karlo

    @KĐ Vjerujem da ćeš shvatiti zašto ti preporučujem zlatnu narukvicu,a što se tiće love i dugova OTVa prema djelatnicima,s kojima se vidim naslađuješ,meni nisu ništa dužni.Smetaju me jedino takvi kao ti koji ih ima potrebu braniti i opravdavati njihovu imovinu. Ti to stalno činiš koristeći različite nickove na ovome blogu. Odavno sam skužio tko si, ali javnosti ću reći samo da nisi viši od 165 cm. Ako imaš potrebu za obranom OTVa i njegovih vlasnika i direktora onda bi bilo u redu da se predstaviš imenom i prezimenom. U suprotnom je bolje da se suzdržiš komentara vezanih za OTV. Pozdravi kameru i poljubi kazetu.

    avatar

    02.07.2006. (08:53)    -   -   -   -  

  • jesen stiže dunjo moja

    Kelemen ne može nikog guzit jer njega guze!
    On je običan jadni seljačić koji se domogao kuće zahvaljujući ratu.
    A krao je i lagao gdje je stigao.
    Što gluplji to slobodniji!
    Dupelizac!!!
    Zapravo govnar, sa malim "g" jer niti za to nema muda!
    Mjesto mu je u njegovoj selendri Laslovu!

    avatar

    27.10.2006. (00:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...