Komentari

pegy.blog.hr

Dodaj komentar (46)

Marketing


  • raštrkane misli jedne raščupane

    ne brini :)) svi smo mi takvi, ispadamo trube i osjećamo se kao trube..ja sam redovno ljuta na sebe kada ne reagiram onako kako bi trebala i svaki put se grizem zbog toga..pokušavam to ispraviti, ali ne ide mi..stoga glavu gore svi smo mi isti

    avatar

    21.06.2006. (20:52)    -   -   -   -  

  • Rock Roll

    Ne ne, "život je poput bombonjere, nikad ne znaš što ćeš dobiti" (Forest Gump). Lijep post Pegy. Kad već citiram: "svi bivaju povrijeđeni, ponekad" (REM).

    avatar

    21.06.2006. (20:52)    -   -   -   -  

  • Run

    hm, ponekad je i dobro ispast truba nego ništ ne poduzet. Baš sam se unio u čitanje i onda si prestala. Zahtjevam još bar dva tri nastavka Trube, pogotovo sad kad si rekla da imaš materijala

    avatar

    21.06.2006. (20:53)    -   -   -   -  

  • ančić

    Ime mene zanima nastavak,navrati koji put do mene i komentiraj ....pozz....

    avatar

    21.06.2006. (21:13)    -   -   -   -  

  • Život je duga cesta...

    draga moja! svi smo mi ponekad trube...ponekad pred drugima, a nekad i pred samim sobom. A meni ti se puno puta zna dogoditi da se lampice uključe kasnije. A vrijeme, nemilosrdno i grubo, ne dopušta kasno paljenje. I zato mi je najviše žao kad ispadnem truba pred samom sobom. No, jebiga, u nekim situacijama je možda i bolje imat albaniš svjećice...

    avatar

    21.06.2006. (21:17)    -   -   -   -  

  • silmarien

    čuj sve su to normalne stvari koje se događaju svakome od nas..ne se brigati zbog toga...opusti se i uživaj :)

    avatar

    21.06.2006. (21:54)    -   -   -   -  

  • Crna Mamba

    1.truba-povratak na mjesto zločina
    2.truba-svaka nedovršena priča treba tzv "closure"
    3.truba-neke stranice dobiju ono što zovemo "uho" pa se svako malo vraćamo na njih pa se čini kao da se nismo makli...

    avatar

    21.06.2006. (22:05)    -   -   -   -  

  • Coloring my life...

    svi smo mi ponekad trube...činimo stvari a kasnije žalimo,ili još gore kada ne učinimo ništa...potpuno te shvaćam u ovom prvom slučaju,teško je gledati da te netko mijenja u životu drage osobe... šta se tiče neizrečenoga,nikad nije kasno...zapravo je,zato požuri ispraviti dok ne bude kasno... ponekad je teško okrenuti list,ali s vremenom mu dopizdi pa se sam okrene...bit će bolje...neka te tješi da na svijetu ima puno večih truba od tebe...npr. ja...hehe..koja nikako da krene dalje...moji listovi stoje na mjestu...pusa

    avatar

    21.06.2006. (22:22)    -   -   -   -  

  • Vinci

    svi često u vlastitim očima izgledamo poput trube, a možda drugi u biti u nama vide violine ;))

    avatar

    21.06.2006. (22:41)    -   -   -   -  

  • kulerica

    Ma daj, kakva truba? Nitko nije savršen, svi imamo neke svoje male ili veće slabosti, nitko se ne snađe u svakoj situaciji, nitko ili malo tko ima uvijek spreman odgovor... A za ljubomoru ne brini, emocije znači da si ljudsko biće. :-)

    avatar

    21.06.2006. (23:31)    -   -   -   -  

  • stereokemija

    Pa, gledaj da ne postaneš i truba –četvrti put!: )) naravno, ovo je šala!: ))) E, sada bih ja trebala dati neki komentar, pametan, naravno...Mislim da smo svi u životu, u nekim situacija trube, i to je i negdje normalno...ali, moj ti je savjet da pokušaš koji puta da se odvažiš i riskiraš u životu...pusa: )))

    avatar

    21.06.2006. (23:39)    -   -   -   -  

  • aquaria

    U ovakvim situacijama svi smo trube, samo se to najčešće ne vidi izvana, zato ljudi misle da su samo oni trube ili nešto slično. Ne daj se, s vremenom se sve zaboravi. Iako, ponekad su potrebna dasetljeća, a i nakon toga nismo potpuno ravnodušni. Ja bih se zabrinula kad bih uistinu bila ravnodušna u ovakvoj situaciji. Pozdrav! :))))

    avatar

    21.06.2006. (23:42)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    Svi smo mi katkad trube, Pegy ;) Ja, priznajem, imam takvih trubastih situacija. Eh, a ono o lijepljenju listova i stajanju na mjestu...čuj, to jednostavno tako mora biti dok ne budeš sigurna da si proučila cijelu stranicu i još bolje - dok ne budeš sigurna da si je spremna okrenuti. Ako ti se čini da to predugo traje, sjeti se da se katkad stranica knjige okrene sama, čim zapuhne povjetarac. ;) U prvi tren se iznenadimo, poželimo vratiti natrag, ali onda shvatimo da smo tu prethodnu već pročitali i na toj novoj ugledamo krasne stvari. I zahvalimo vjetru što je puhnuo :)

    avatar

    21.06.2006. (23:51)    -   -   -   -  

  • zmajka

    HITNO PROČITATI: Zašto muškarci vole gadure, od Sherry Argov
    Ne štedjeti, kupiti je.
    I držati pod jastukom.
    Topli pozdrav

    avatar

    22.06.2006. (00:41)    -   -   -   -  

  • 6ftman-ara___->

    da bar ja ispadnem truba, prestanem se nadati da ce sve samo rijesiti na najbolji moguci nacin i prihvatim ocigledno....
    pozdrafff

    avatar

    22.06.2006. (00:42)    -   -   -   -  

  • lorraine

    Ima nas jos ne brini, kad god mislim i sastavim recenice u glavi tipa e sad cu ja njemu,nece on meni vise tako i sl.,zamuknem bas ko truba...ma okreni list draga i idi dalje...samo treba prestati voljeti Njega i onda smoci snage za stranicu zivota dalje...uf,pocela sam filozofirati,ne valja:)))

    avatar

    22.06.2006. (03:08)    -   -   -   -  

  • Fubar Surabenu, Momentalist

    imam prijedlog za drugu trubu. nemoj razmišljati. djeluj i možda će stvari biti bolje

    avatar

    22.06.2006. (08:03)    -   -   -   -  

  • ANONIMAC

    Pročitala sam post,pročitala sam sve komentare i sve je rečeno,a meni ostane da ponavljam kao papagaj Svi smo mi trube:)

    avatar

    22.06.2006. (09:14)    -   -   -   -  

  • eli

    Što više budeš zalazila na mjesta na kojima ste bili zajedno i na mjesta za koje znaš da on tamo zalazi biti će ti ga teže zaboraviti...ali čim si ga vidjela u društvu tih drugih cura, kako se zabavlja, očito da je on tebe zaboravio te da njegova ljubav prema tebi i nije bila nešto veliko i snažno, poput tvoje.Stisni zube curo, izdrži, zaboravi! (Znam da je to lako reći, a teško napraviti).Ali moj savjet ti je da nađeš neki novi hobi, nešto novo čim ćeš biti zaokupljena.Držim ti fige.Kiss

    avatar

    22.06.2006. (09:33)    -   -   -   -  

  • plokmin

    Mislim da nema čovjeka koji nije bio jedan od ove tri trube ako ne i sve tri. Ljubav i sam život nas uvijek čini trubama. Zbog ljubavi ja bih mogao napisati još 15 vrsti truba a život učimo iz dana u dan tako da ćemo koji put (za)trubiti s njim, bez daljenjeg. Mislim da bi bilo dosadno da toga nema.

    avatar

    22.06.2006. (09:40)    -   -   -   -  

  • buba mara

    hej, pa svi smo nekad trube i kasno palimo i sve ispadne nespretno! to ne umanjuje tebe kao lijepu i duhovno dobru osobu! :))

    avatar

    22.06.2006. (09:46)    -   -   -   -  

  • Pjesma o jednoj mladosti

    Hajde, hajde (tapš, tapš po ramenima) nisi jedina koja misli ponekad da je ispala truba. Mene smeta što ne uspijevam uvijek na vrijeme upaliti lampice pa ostanem bez riječi i reakcije. Ali imam sve više tih svijetlih trenutaka pa sam onda sva ponosita i sretna što sam rekla "pravu stvar u pravo vrijeme". Nekome to uspijeva svaki put, nekome dođe s godinama, nekome bogme nikad ne dođe...

    avatar

    22.06.2006. (09:46)    -   -   -   -  

  • trill

    I ja kažem da smo svi mi trube. Ja ti niti ne kužim one zakulisane igre, ostavljanje prostora, davanja prilike, čekanje poteza...meni se sve treba direktno reći. Onda ne ispadnem truba. Možda ;)
    Ako ti je još uvijek teško odlaziti na ona mjesta koja te vežu za Njega, nemoj to raditi. Ima vremena i ima drugih mjesta. Zašto se mučiti? :) Možda tek da se vidi da li je ta priča definitivno završila, u nama samima. Ali, to tek kad smo sigurni da stvarno je.
    I još nešto imam za reći :) Biti truba znači i biti spontan, nemanipulator, čistih misli...tako da to što smo trube i nije nešto loše :)))

    avatar

    22.06.2006. (09:48)    -   -   -   -  

  • Dovitljivi

    Upravo zato sam nedavno zavolio blogove. Život. :)

    avatar

    22.06.2006. (12:46)    -   -   -   -  

  • ljubav u zaleđu dalmacije

    evo neću štediti na riječima. Prvi put na tvom blogu. Vrlo domišljato i izuzetno dobra koreografija. Svrati do mene!!! POzzdravvvv!!!!!;)

    avatar

    22.06.2006. (14:20)    -   -   -   -  

učitavam...