Komentari

mybigblue.blog.hr

Dodaj komentar (26)

Marketing


  • silmarien

    to je tako sa nama odraslima...sve više razmišljamo mozgom a sve manje srcem..gledamo, važemo, zbrajamo i oduzimamo a nikako da nam rješenje bude pozitivno :)))))))

    avatar

    21.06.2006. (18:36)    -   -   -   -  

  • pomica

    zasto bi trebale bit jednostavne? onda bi nam bilo dosadno. :) pa di's lipseg osjecaja nego gubit zivce zbog pitanja jel i on isto osjeca :p

    avatar

    21.06.2006. (19:47)    -   -   -   -  

  • pegy

    Bigice, nešto u zadnje vrijeme imamo slične teme. :) Valjda jer nam se slične misli vrte po glavi. :) Slažem se s tobom, kad odrastemo previše kalkuliramo. Ne mislim tu na neko grubo proračunavanje, već samo ono da nitko ne želi biti povrijeđen. I baš zato često izbjegavamo napraviti nešto imajući upravo to na umu. I možda propuštajući tko zna što lijepo u životu.

    avatar

    21.06.2006. (21:15)    -   -   -   -  

  • sklblz

    Neeeeeeeee ne tako. Treba ostati dijete do kraja. Ljubiti iskreno. Do daske. Kakve godine. Kakvo odrastanje. :))

    avatar

    21.06.2006. (22:05)    -   -   -   -  

  • ljubav? uzivai u trenutku i biti ponosan na sebe bez obzira na kraj price da si isao do kraja i davao sebe iskreno..mozda previse razmisljamo, ha:)? curo , go!!!;))))) think pink, pusa !!! K

    avatar

    21.06.2006. (22:08)    -   -   -   -  

  • misteriozo

    hehe :) to mi sve zvuči jako poznato. nova ljubav kod tebe :) ?

    avatar

    21.06.2006. (22:23)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    Silmarien, čini se kao da s vremena na vrijeme zaboravimo da ne moramo sve zbrajati, oduzimati...nego jednostavno - učiniti onako kako osjećamo :)
    @Pomice, ma to je zapravo vrlo jednostavno pitanje koje može imati vrlo jednostavan odgovor ;) Komplicirano je - jer doza neizvjesnosti uvijek postoji, to je ok. Ne bi bilo baš zanimljivo da ne postoji ta neizvjesnost. Drugo je kad se još to dodatno zamrsi. To je već malo previše. ;) Evo Pome, glede kompliciranja, pročitaj i sljedeći odgovor na komentar:
    @Pegy,hi,hi...u pravu si, kakve nam se misli motaju po glavi, takvi su nam i postovi :) I ja bih rekla da se to kalkuliranje događa zbog toga što ne želimo biti povrijeđeni, a katkad smo očito i preoprezni, e, a onda nastaje to - kompliciranje. I baš kao što si rekla...a možda time propuštamo tko zna što lijepo :(
    @Sklblz, treba, treba, samo - vrijeme i iskustvo čine svoje...uvijek se nameće oprez, strah da ne bismo bili povrijeđeni. To, naravno, ne postoji u ranijim godinama - jer nemamo to iskustvo. Ipak, ne znači da ne možemo i ne znamo iskreno voljeti, kao i djeca. Samo se teže prepuštamo ;)
    @K, baš tako - previše se razmišlja ;)
    @Misteriozo, i tebi je poznato, eto vidiš! ;) Ah, nije nova ljubav nego sam nešto pročitala o tome kako se neka žena zaljubila u muškarca i jednostavno i otvoreno mu to rekla: "Zaljubljena sam u tebe". Krasno je bilo to što se i on zaljubio i njegov je odgovor bio: "I ja u tebe." E, onda sam ja počela raščlanjivati to u glavi... Kako je to lijepo. I kako je dobila isti odgovor. Pa sam pomislila: dobro, ako je i on osjećao isto, zašto joj lijepo nije rekao. Srećom pa je ona prva progovorila. Eto,to je zapravo bio povod. Nekako sam morala to "obraditi" ;))

    avatar

    21.06.2006. (22:39)    -   -   -   -  

  • aquaria

    Moj muž i ja nismo baš od velikih riječi kad je nešto bitno u pitanju.
    Kad smo već oboje bili zaljubljeni jedno u drugo, nikako se nismo mogli odlučiti da to kažemo (a imali smo blizu trideset godina, valjda smo bili odrasli ;))) Na kraju sam se sjetila da je spomenuo da nema coflek za vunenu kapu i ja sam mu ga napravila i donijela. Tako je mogao biti siguran što ja osjećam i pozvao me je van (teškom mukom, ali ipak). Moram napomenuti da se to događalo u ovakvo vruće ljetno vrijeme kao što je sad, znojili su mi se prsti dok sam izrađivala taj vuneni coflek, i danas se sjećam.

    avatar

    21.06.2006. (23:05)    -   -   -   -  

  • sklblz

    Ne kočiiii. Ne. Kakva ručna. Kakva nožna. Opusti se i ljubi.:) Kalkuilirati se može kasnije. U Staračkom.:))

    avatar

    22.06.2006. (15:36)    -   -   -   -  

  • Mala enciklopedija

    Imas guba blog.HTJELA SAM TE PITAT KAKO SE SLIKA PRILAGOĐUJE FORMATU(VELIČINI PIKSELA)???????????????????????????????????????????????? tako bi ih htjela stavit a neznam kak to prilagodit...javi mi se...pusa...

    avatar

    22.06.2006. (16:10)    -   -   -   -  

  • slavonchica

    kalkulacije bi trebale postojati jedino u trgovini i knjigovodstvu, a ne u ljubavi... ne valja to... ne, ne... kalkulacije meni zaklanjaju sunce ;)

    avatar

    22.06.2006. (19:16)    -   -   -   -  

  • Uštekana mama

    Valjda nam je predosadno pa kompliciramo, dječije je preinfantilno očito, a toliko je iskreno i jednostavno. Budimo djetinjasti i iskreni, ja se trudim što više... ko zna, možda je prelazno i drugipostanu isto takvi, ponovno...

    avatar

    22.06.2006. (22:15)    -   -   -   -  

  • u ime...

    kada se pribojavaš gubitka pa neke stvari izbjegavaš...ti ustvari živiš gubitak... djeca s tim izlaze na kraj puno lakše, zato su i sretnija... sjetila si me naših udvaranja i ispipavanja terena ha ha ha... bilo je lijepo, zanimljivo i ludo.... pozdrav ti ostavljam

    avatar

    23.06.2006. (08:15)    -   -   -   -  

  • Elena... Mama..drži..me

    Ma baš te volim čitati draga moja..uvijek imaš zanimljive tenme...jutro..pusa pozdrav...l
    Ljubav...eh ta ljubav....ma šta bismo bez nje...:-)

    avatar

    23.06.2006. (08:40)    -   -   -   -  

  • trill

    Mislim da smo u ljubavi svi često jaki na riječima, ali kad se nama samima događa nije sve baš tako jednostavno. Strah od odbijanja, strah da se ne ispadne "truba" (kako je Pegy pisala), strah da krivo shvaćamo nečije znakove ili riječi...sve to raste s godinama umjesto da se smanjuje. Šteta, al kad je baš tako.

    avatar

    23.06.2006. (09:13)    -   -   -   -  

  • more nade

    Da, dogodovštine iz osnovne i srednje se pamte. Spadam u sretnice koje su se uvijek sviđale dečkima koji su se i meni sviđali. No, uvijek su to bile onako prave simpatije s puno crvenila, osmijeha, razgovora. Baš neki dan sam srela svoju srednjoškolsku simpatiju iz razreda. To je onaj što me u razredu dva puta birao za razrednu kraljicu. Nikad ga nisam pitala što to znači, niti smo govorili o osjećajima osim kao i ti po zajedničkoj prijateljici "poštaru" koja je potvrdila sviđam se i ja njemu i on meni. Svidjelo mi se što sam ga susrela pred dva dana i kako me lijepo pozdravio i onda još kratko se upitao, ostalo je predivno međusobno poštivanje. Ljubav danas... među odraslima.. čini mi se kao da se sve manje vjeruje u nju. Zato se počesto toliko misli, kalkulira i strahuje...

    avatar

    23.06.2006. (11:01)    -   -   -   -  

  • Leni1

    Imaš pravo,mislim da ne postoji blog na kojem se nije pisalo o ljubavi......to je zaista neiscrpna tema!Stoj mi dobro!!

    avatar

    23.06.2006. (11:16)    -   -   -   -  

  • sitke

    Hvala za komentar o ' Duhovima'. Imaš tamo i odgovor.

    avatar

    23.06.2006. (13:43)    -   -   -   -  

  • ..capRi..

    Manje mislit, a vise osjecat.. al lako je to reci, treba znati i ostvariti... Kroz zivot ucimo kako, grijesimo, ispravljamo greske i idemo dalje..

    avatar

    23.06.2006. (15:30)    -   -   -   -  

  • buba mara

    da, trebalo bi biti tako jednostavno ............. :))

    avatar

    23.06.2006. (16:39)    -   -   -   -  

  • buba mara

    i još se hoću nadovezati na onu o hrabrosti! to je stvarno istina. ali ako se pogleda ovako - pa taj dečko/djevojka koja joj/mu se sviđa je isto čovjek i od krvi i mesa i osjećaja i ništa se loše neće dogoditi ako joj priđeš!! može se dogoditi samo nešto lijepo a sve loše što može je da joj nisi zanimljiv(a) i da ne želi na spoj! a moš mislit ako je tako -- ima još cura i ide se dalje!! nikad se ne zna tko će nam se svidjeti i s kim ćemo se dobro iskombinirati!! :)) treba riskirati!

    avatar

    23.06.2006. (16:52)    -   -   -   -  

  • šumarKA

    Trebalo bi biti jednostavno, ali svi kompliciraju. :-/ Ja igram na iskrenost, pa što bude. :-o

    avatar

    23.06.2006. (20:09)    -   -   -   -  

  • M.H.Švabica

    Eh... o ljubavi i ne želim trenutno diskutirati... Ali jedno je istina: bilo bi lijepo da bismo mogli biti tako neposredni, bezazleni, otvoreni ko djeca... ali, nažalost, djeca više nismo... Prijatan vikend i srdačni Ti voooZdrić moj!

    avatar

    24.06.2006. (10:27)    -   -   -   -  

  • Darkwolf

    Sve bi trebalo biti jednostavnije.Mišljenja sam da bi se osjećaji trebali priznati.Možda je i lakše progurati poneki poraz nego kasnije žaliti što se nije nešto probalo napraviti.Pozdrav

    avatar

    24.06.2006. (11:20)    -   -   -   -  

  • moje vijuge

    Život bez ljubavi nema smisla..I život i ljubav su jednostavni..Pozdrav!!

    avatar

    24.06.2006. (12:23)    -   -   -   -  

učitavam...