Komentari

demijan.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • U svemirskim prostranstvima

    da, žalosno je to što se odmaknemo i okrećemo glavu umjesto da pomažemo, kakvi smo to ljudi postali? mislimo samo na sebe i brinemo samo svoju brigu

    avatar

    21.06.2006. (15:20)    -   -   -   -  

  • Mogu, hoću, ne moram

    Ništa me ne čudi takvo ponašanje drugih, ali se još uvijek zgražavam nad time. Dobro se sjećam svojih trudničkih dana, s ogromnim trbuhom i drugim djetetom u kolicima na blagajni... Znamo što želim reći, zar ne???

    avatar

    21.06.2006. (17:05)    -   -   -   -  

  • Pjesma o jednoj mladosti

    I ja sam onda glupača jer sam kao ti. Pa neka, meni nije žao, čini me sretnom pomoći nekom. I učim Potočnice svoje da budu kao ja. Glupače, jel´te... Za Britance i Slovence me nimalo ne čudi što su 15. odnosno 25. Čula i doživjela. Muž kaže da su i Francuzi negostoljubivi. Vi´š, zaboravila sam koji su oni na ljestvici ljubaznosti...

    avatar

    21.06.2006. (20:05)    -   -   -   -  

  • JaMama

    ja bi dala ruku u vatru da smo mi među najnepristojnim narodima. Pogledaj samo ponašanje na cesti (vozača i pješaka).. ..
    pozdrav

    avatar

    22.06.2006. (16:12)    -   -   -   -  

  • Syrenica

    ..citam post i samo mi u glavi automatski ide "ahaa", "da, bas tako", "poznato mi je".. zalosno ali istinito..

    avatar

    23.06.2006. (01:43)    -   -   -   -  

  • Break The Chains

    Pa niti ja nemam ništ protiv gay populacije, ali oni rade sami protiv sebe. Zbog tebe, mene i nama sličnih to ne trebaju raditi jer ih mi razumijemo. Ali oni koji ih mrze, zbog takvih parada mrze ih još više.
    Ako si ti glupača jer pomažeš drugima, onda dobro došla u klub jer sam i ja takav glupan. Najgore je to što sam čak ponekad u sličnim situacijama čuo i komentare na moj račun odonih koji nisu htjeli pomoći. No, ja i dalje ostajem „glupan“, što mogu, takav sam.
    Lijep pozdrav!

    avatar

    23.06.2006. (08:43)    -   -   -   -  

  • Friva

    Vjerojatno su, dok su imali istraživanje, naletjeli na nekoga tko je sličan tebi. Svaki dan naletim na jedan od ovdje navedenih primjera, a o susjedima neću niti pisati.

    avatar

    23.06.2006. (09:51)    -   -   -   -  

  • Goldeneye

    naši će pomoći u nevolji prije nego "civilizirani" Europljani. imam nekoliko osobnih primjera, možda i postam to. pusa malenom

    avatar

    23.06.2006. (10:54)    -   -   -   -  

  • Rib@rnica

    Ovo je copy-paste kaj sam napisal kod Teute,...Da,to je samo odraz kulture,i hvala Bogu da su to pojedinačni slučajevi.Inaće bi se pitali kamo ide taj svijet.Znaš jednom je na ulici muškarac tukao ženu,i ja sam se umiješao,a tada je i ona mene napala,da kaj ja hoću? Kaj se miješam...neka pustim njenog muža..itd...Isprva sam bio zatećen,a tek nakon par dana ( hej par dana mi je trebalo),sam shvatio da je ona zapravo štitila sebe.Stajući na stranu muža,ona je spasila sebe od batina...eto.Pozdravljam te i ostani uvjek takva,kakva jesi...pusa...

    avatar

    23.06.2006. (20:16)    -   -   -   -  

  • Darkwolf

    Ima nas više "glupih".Ja na svu sreću znam više onih lijepih primjera.Meni je normalno pomoći tako su me učili i tako ja učim svoju djecu.Pozdrav familiji.

    avatar

    24.06.2006. (11:17)    -   -   -   -  

  • ....Demjan

    ovo o čemu pričaš sam ja komentirala kad sam došla u Zagreb. Prezirem ovaj grad koji polako gubi i zadnju mrvu humanosti. Gadi mi se sve to, ali ne možeš ti preodgajati cijeli grad.

    avatar

    24.06.2006. (12:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...