Komentari

femfem.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • Scrat

    jel bi mogla molim te ako budes jos ovako odgovarala, odgovorit na jedno pitanje koje sam ti postavi prije par postova? točnije, prvi komentar na post Vita jela…?

    avatar

    21.06.2006. (17:51)    -   -   -   -  

  • Zasto si lagao kad istina je besplatna...

    ma super ti je blog, napokon prica neko i o ovome...samo naprid! i uzivaj...

    avatar

    21.06.2006. (22:54)    -   -   -   -  

  • gaja

    Nevjerovatno je kako je (nekim) ljudima i u 21.vijeku teško da razgovaraju o sexu.Dvoje ljudi koji se vole i onda završe u krevetu ne mogu da se usklade u odnosu.Zar je tako teško reći dragi/draga, to mi radi jer mi se to sviđa i to me uzbuđuje ili to mi NE radi jer mi NE pričinjava zadovoljstvo.Izgleda da je jednostavnije trpjeti, pretvarati se i lagati i sebe i voljenu osobu da je sve OK.Prilikom oralnog sexa cure treba da pripaze na dubinu penetracije da se nebi zagrcnule jer se u grlu nalazi nerv vagus čiji nadražaj izaziva povraćanje.A to je scena koju niko nebi volio da doživi.

    avatar

    22.06.2006. (00:46)    -   -   -   -  

  • estrogena

    hvala na linku...toliko sam čitala o čakrama, a tamo sam tek našla i pismenu potvrdu mojih nagađanja:D hvala još jednom.

    avatar

    22.06.2006. (20:59)    -   -   -   -  

  • femfem

    ako je to komentar koji je ostaljen pod imenom Silovani Jazavac, ne vidim zašto se uzrujavaš. Ako svršiš prije cure, dovedi ju do kraja prstima ili ustima ili nečim trećim. to definitivno ne bi trebao biti problem. zajedničko svršavanje nije tako jednostavna stvar kao što nam se to sugerira sa svih strana i definitivno je potrebno dosta usklađenosti. a i onda ne ide svaki put. ni ne vidim zašto bi trebalo ići.

    avatar

    23.06.2006. (13:31)    -   -   -   -  

  • ...blog

    ej..ak ti nije problem molila bih te da odgovoris na moje pitanje u sljedecempostu...
    naime... moje decko i ja smo zajedno vec 5 mj...al ja bas i ne uzivam u seksu... tj.kad smo u misionarskom polozaju uzivamo oboje... al on vecinom voli s guza, ili da se ja sjednem na njega okrenuta ledima..a meni ti polozaki uopce ne pasu..a oni koji meni pasu ne pasu njemu... kad njemu ne pase on to kaze, a ja neznam kak da mu to kazem.. nikako da pronadmeo neki dobar polozaj u kojem cemo oboje potpuno uzivati... HELP ME... ;)

    kiss....

    avatar

    23.06.2006. (14:02)    -   -   -   -  

  • gaja

    Femfem,ne znam da li si čitala,ali na ribafish blogu ima nekoliko zanimljivih teksova koji su objavljeni u Kliku i koji na malo šaljiv način pišu o sexu.Mislim da ih vrijedi pročitati.Šta misliš o korištenju pornića u sex-edukaciji tj.ako ona ili on nešto ne znaju ipak mogu da pogledaju kako to rade profesionalci.Naravno,sve to treba uzeti sa izvjesnom(velikom) rezervom.
    Isprika prihvaćena!

    avatar

    24.06.2006. (22:03)    -   -   -   -  

  • lady_machiavelli

    hej... prvi puta sam naletila na tvoj blog i mogu ti samo reći - svaka čast! mislim da ću te i dalje čitati jer stvarno odlično pišeš i mogu ti reći da mi je sada gro stvari jasnie :)
    imam jedno pitanje... neugodno mi je bilo koga koga poznam pitati pa eto... mogu ovdje... nemam što izgubiti...
    nikada si nisam brijala macu... i jako bih htjela a neznam kako da ju sama obrijem a da se ne porežem ili nešto slično? dokle smijem ići? koje proizvode trebam koristiti? ako nećeš pisati o tome u postu, zamolila bih te, ako imaš vremena, ako ti se da i sl.... odgovor mi pošalješ na mail... lady_machiavelli@net.hr
    pozdrav...

    avatar

    25.06.2006. (17:32)    -   -   -   -  

  • lady_machiavelli

    tek sam sad vidjela post dolje... :)
    hvala...

    avatar

    25.06.2006. (17:36)    -   -   -   -  

  • femfem

    @the bitch
    znam da to nije najjednostavnije, ali tu na žalost nema pomoći: moraš mu sama reći. malo razmisli, ne moraš odmah u glavu, kaži da ti više paše ovako, a ne onako, kaži da znaš da on voli ovako, ali se ti još jednostavno ne možeš opustiti i biste li mogli neko vrijeme onako kako je jednom i drugom ok. ako bude srao, reci mu da je seks sport za dvoje i da ćete do užitka doći isključivo zajedno.
    iako, volim vjerovati da neće srati. ipak i dečki kuže neke stvari. ali neke jednostavno ne mogu skužiti ako im ne kažeš, nego još jednako uzdišeš i stenješ kao i kad ti je super.
    trik: ako ti je jako neugodno, reci da mu moraš nešto reći, ali te sram i da si to napisala na ovom blogu. pa nek te (se) prepozna

    avatar

    25.06.2006. (18:52)    -   -   -   -  

  • marduk

    da, žalosno je da u 21. stoljeću parovi ne razgovaraju o seksu, već pate u tišini... žalosno je da još uvijek u školama nema seksualnog odgoja (za razliku od vjeronauka)... žalosno je da muški misle da je normalno svršiti za 3 sekunde... žalosno je da većina njih niti ne zna da su orgazam i ejakulacija dva odvojena procesa koja se događaju u isto vrijeme... ali eto...

    onoj curi kojoj smrdi sperma mogu samo dati dva savjeta:

    1. žene su mnogo osjetljivije na mirise općenito, tako da bi im bilo pametno tražiti dečke više po njuhu (ako je dobra kemija to znači da su se i mirisi složili, a u tom slučaju i malo teži mirisi prolaze - npr: Napoleon je svojoj dragoj slao pisma prije nego li bi se vraćao s bojišta i pisao bi joj da se ne pere jer se vraća)...

    2. miris sperme ovisi i o načinu prehrane, pa preporučam istraživanje, koja hrana stvara kakve mirise... normalno je da nakon jela i pića spolovilo ispušta intenzivnije mirise i ako ste osjetljivije, seksajte se puno kasnije nakon jela ili prije jela... osobno mislim da je veći gušt jesti poslije seksa...

    3. ako baš nema druge solucije, postoje mirisne vlažne maramice koje mogu brzo rješiti problem... ja osobno volim one voćne maramice (narančaste) iz konzuma...

    eto toliko ;-)

    avatar

    26.06.2006. (10:52)    -   -   -   -  

  • marduk

    ups, to su tri savjeta ;-)

    avatar

    26.06.2006. (10:55)    -   -   -   -  

  • calipso

    htjela bih te nekaj pitati kad vec odgovaras na ovakva pitanja.... upravo sam nabasala na tvoj blog- i cijelog ga procitala u jednom dahu- super je!!!! evo sad i pitanjca: u vezi sam vec preko 4-5 mjeseca sa jednim deckom, oboje smo vrsnjaci-25 godina, meni je na pameti sex i vodjenje ljubavi s njim, a on od toga bijezi glavom bez obzira, nekaj trabunja da mu je cudno biti sa zenom nakon dosta godina apstinencije, a kad ga se mazi i dira po spolovilu, poreponama i okruzenju to mu pase i pozitivno reagira, i ak'kojim slucajem maknem ruku on ju vraca, a kad bi ja nekaj takvog- onda se on povlaci u sebe, te govori da ne zeli ni poceti nekaj takvog jer se boji da me nece zadovoljiti, nikako mu nede u glavu da ne zelim samo cisto jebanje-sorry na izrazu, i vaginalno nego da me i mazi i oralno zadovolji. ne znam vise ni sama kako da mu objasnim, pokusala sam vec na sve nacine, a da njemu to dodje do glave i mozga da treba opustiti se,probati i vidjeti sta ce biti, a ne odmah sve osuditi na propast...HELP!!!

    avatar

    26.06.2006. (13:57)    -   -   -   -  

  • marduk

    @calipso: možda ga je neka cura ismijala ili povrijedila na neki način kada je svršio prebrzo...

    avatar

    26.06.2006. (17:58)    -   -   -   -  

  • :-):-):-):-)

    U vezi smo 4 mjeseca i u krevetu je sve bilo u redu, super ali jedne veceri mu se nikako nije mogao dignuti. Razgovarali smo o tome i rekao mi je da je razlog taj sta je cilo vrijeme razmislja o tome kako je on kriv ako ja ne svrsin, jer sam ja nesto tako rekla u zezanciji prije. Nakon price mislila sam da smo to rijesili, poslije je bilo sve u redu do neki dan. Kad je on na meni, kad mene ljubi po prsima i oralno zadovoljava njemu je stalno dignut, a kad ja njega ljubin po prsima ne digne mu se, stovise spusti mu se ako je bia dignut.. On kaze da mu je lipo kad ga ja ljubin i da uziva da sve radin dobro, ali jednostavno ne zna zasto je tako. Prije kad bi ja bila na njemu stalno mu je bia dignut...I kad mu drkam dok je na meni sve super, a kad jegle ne leda spusti mu se.. poza na ledima mu ne odgovara.. Jedino do cega smo dosli razmisljanjem je da mu se ne dize kad ga ljubim je zato sta neprestano razmislja o tome da mu se treba dignuti, a ne znamo sta ucinit da se opusti.? na netu ne pise nista, a ne znamo kome se obratit.. ne vrsimo pritisak jedno na drugi i imamo razumijevanja.. Bila bi ti zahvalna da nam das koji savjet ako znas:) Zasto mu se ne digne kad san ja na njemu..??

    avatar

    04.11.2007. (14:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...