Komentari

bree.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • ...poseban slučaj...

    a kaj da ti komentiram...khm...pervan je debil...heh...idiot...

    avatar

    21.06.2006. (09:27)    -   -   -   -  

  • demonic angel

    ma znam ja da se nisi srdil.... ali moram nekoga malo podjebavat.... :)))
    ono u čaknut-u sam i ja čitala, pametno pametno......

    avatar

    21.06.2006. (09:39)    -   -   -   -  

  • california rest in peace

    e lepi post......sam ne znam baš.....damjan v postu...ak sam dobro skužila.....ah......ma boli me za njega....kaj pa je bilo s pervanom kaj je debil...mislim...znam da je prirodno je al zakaj?..
    p
    o
    o
    z
    z
    ;)
    i komentiraj...

    avatar

    21.06.2006. (13:10)    -   -   -   -  

  • The_Cwetacha

    GLuptupman, inache nei se ve služiti mojim textom iz Čaknuta nego si mogel napisati da sam ti ja taj text dala

    avatar

    21.06.2006. (21:38)    -   -   -   -  

  • gospdoar samoce bez linka

    sorry gala,mislil sam napis+at,ali ta senilnost..........lol. nego,ljudi,gala mi je dala taj tekst z caknuta!

    avatar

    22.06.2006. (20:54)    -   -   -   -  

  • california rest in peace

    gala..ve si mi lepo skomentirala..fala.....nit nesi trebal...ne trebaju mi tvoja pametovanja...ajd' smiri hormone,smiri se......necem se svađati..nit mi se nedaa...kužiš?
    ajde booooOOOOOkkkkkkk.......

    avatar

    23.06.2006. (19:01)    -   -   -   -  

  • †††ISUSE VOLIM TE†††

    Ja čitam Da Vincijev kod i pogledat ću ga,i bez brige to neće promijeniti moju vjeru.
    A za ''materijali dokaz'',pogledaj malo oko sebe (cvijeće,drveće,sunce,nebo,pa i sam ti).

    avatar

    25.06.2006. (11:59)    -   -   -   -  

  • The_Cwetacha

    EKSKLUZIVNO: BRANIMIR JOHNNY ŠTULIĆ

    Vidimo se u Zagrebu

    Frontman Azre, kultnog zagrebačkog banda iz osamdesetih, koji već 15 godina živi u Nizozemskoj gdje se oženio, odbijajući svaki dodir s hrvatskom javnošću, otvorio je vrata svoga doma Glorijinim reporterima, pozirao svom starom prijatelju i otkrio da misli na povratak

    Napisao Kruno Petrinović
    Snimio Mio Vesović MO
    Copyright Gloria

    Branimir Johnny Štulić, frontman zagrebačke rock grupe Azra, koja je od objavljivanja prvog singla 1980. do kraja osamdesetih žarila i palila na prostorima bivše države, već petnaestak godina živi u Nizozemskoj bez ikakvog dodira s hrvatskom javnošću: odbija novinare i intervjue, komunicirajući samo s rijetkim prijateljima i poznanicima. >ak i stan, koji u gradiću nedaleko od Utrechta dijeli sa suprugom Josephinom Grundmeiyer, rijetko napušta, ne bez prijeke potrebe. Legendarni roker, danas 52-godišnjak, zapravo se idealno uklopio u ritam života nizozemskog mjestašca u kojem posjetilac nema gdje prespavati jer hotela ondje - nema. Oko 19 sati zatvaraju se sve trgovine i većina kafića, ulice opuste, a Johnnyjevi sumještani kao da se trude da budu što manje vidljivi: izlaze samo da prošetaju pse, joggiraju ili voze bicikl.

    I nemaju pojma da je taj neupadljivi susjed prije dvadesetak godina prodavao stotine tisuća ploča i na koncertima u delirij bacao tisuće obožavatelja. I da je u svakoj novoj generaciji mnoštvo novih poklonika njegove glazbe koji znaju napamet riječi Azrinih pjesama, ali ne i kako Štulić izgleda.

    Svejedno smo odlučili - idemo k Štuliću. Moramo mu pokazati film "Kad Miki kaže da se boji: tko su junaci Johnnyjevih pjesama", i to prije premijere na HTV-u, koja se očekuje sredinom listopada, bez ikakvih dogovora s njim, bez najave. Jer, znali smo da Branimir Štulić s nepoznatim ljudima ne želi telefonski razgovarati, a kad mu najavite dolazak, njegova supruga vas na ulaznim vratima ljubazno dočeka - i isprati - riječima da je Johnny nekamo otišao i vraća se za tjedan-dva.

    Stvar je za nas bila previše važna (a smatrali smo da je važna i za Johnnyja) da bismo sudbinu posjeta prepustili hirovima njegova trenutačnog raspoloženja i unaprijed smišljenoj taktici odbijanja svakog kontakta.

    Radeći dokumentarac "Kad Miki kaže da se boji..." u produkciji Hrvatske televizije i razgovarajući s četrdesetak junaka njegovih pjesama, prijatelja i osoba iz najbližeg kruga, shvatili smo da se kroz sudbinu Branimira Štulića prelamaju najvažnija događanja u Zagrebu od početka sedamdesetih do kraja osamdesetih. Tako da je priča o njemu, zapravo, priča o Zagrebu toga doba. Osim toga, nakon dvadeset godina je i najvećim Štulićevim osporavateljima postalo jasno da su na novovalnoj rock-sceni osamdesetih najdublji trag ostavili upravo Johnny i Azra.

    Ekipa filma, redateljica i scenaristica Ines Pletikos, producent Dokumentarno-povijesnog programa HTV-a Hrvoje Habeković i ja, koscenarist Kruno Petrinović, znali smo da nas Johnny neće moći odbiti ako mu se na vratima pojavi i prijatelj. Jedan od protagonista filma, fotograf Mio Vesović, koji je sa Štulićem išao u osnovnu školu u Jastrebarskom i kasnije napravio neke od njegovih najboljih portreta, te snimio naslovnicu Azrinog dvostrukog albuma "Filigranski pločnici", bez razmišljanja je pristao krenuti s nama u Nizozemsku. Naša ekipa imala je još jednog člana - snimatelja Darka Halapiju, jer smo željeli da prvi put nakon petnaest godina Branimir Štulić da izjavu za HTV, i to za Dnevnik, središnju informativnu emisiju.

    Zdravi zubi i zarazan osmijeh

    U utorak, 12. srpnja, oko 13 sati na vrata su mu pozvonili Mio Vesović i Ines Pletikos. Nosili su darove: Mio četiri uramljene Johnnyjeve fotografije i deset tvrdo kuhanih jaskanskih jaja, a Ines bocu dalmatinskog maslinova ulja, bademe i suhe smokve. Njegova supruga Josephine ih je pozvala unutra, a dva sata kasnije pridružio sam im se i ja.

    Johnnyja sam prvi put ugledao u dvorištu, ispod suncobrana, u razgovoru s Ines i Mijom: neposredan i srdačan, živo je gestikulirao. Bistrog pogleda, zaraznog osmijeha i zdravih zubi, u dobroj fizičkoj snazi, Branimir Štulić zapravo izgleda mnogo bolje od većine svojih vršnjaka, a pogotovo kolega s rock-scene. Nije ni čudo, najveći dio svoje mladosti, prije nego što se proslavio, Štulić je potrošio stvarajući i svirajući od jutra do mraka: jagodice na prstima bile su mu crne od vježbanja. Nije pušio, ni pio (omiljena pića bili su mu voda, sokovi i čaj), a prije nego što mu je diskografska kuća Suzy objavila singl "Balkan/A šta da radim" imao je već gotovih 150 pjesama. U to doba Štulićeva najdraža razonoda bio je - kao i danas - nogomet, koji je prema riječima upućenih vrlo dobro igrao.

    Osim toga, Štulić već godinama živi uredno, bez stresa, u komfornom dvoetažnom stanu, neobično urednom, i mnogo spava. Jedini porok su mu lake droge , čija je konzumacija i prodaja u Nizozemskoj - legalna. Više ne svira, ali zato piše. Prije deset

    dana mu je, u izdanju beog

    avatar

    25.06.2006. (14:32)    -   -   -   -  

  • something o mojemu nekad boring a nekad zanimljivo

    ja sam gledal da vincijev kod.........zakon film.........he he.........

    avatar

    25.06.2006. (19:07)    -   -   -   -  

  • gospodar samoce

    fala gala

    avatar

    26.06.2006. (11:59)    -   -   -   -  

  • california rest in peace

    ka pak je ovoj isuse volim te?ta je fcehnuta...bez uvrede...

    avatar

    27.06.2006. (11:43)    -   -   -   -  

  • something o mojemu nekad boring a nekad zanimljivo

    kak bi bilo da se zbudis i napišeš nofi post........?

    avatar

    29.06.2006. (20:07)    -   -   -   -  

  • FREAKella*

    ey! super kai smeš...rođendan slavim 8.7... tjedan prije neg nam je...zato kai mi best frendica ide na more...pa moremo se onda videt...ja ti pošaljem sms...sad imam vip, al mislim da imaš broj il? donesem ti nirvanu? to bu ti za birthday, ti rak...stalno se sjetim kag smona iskonu skužili da smo 16.7. i kag nismo mogli vjerovat=) ...i da, i ja sam skoro ock...bum ti pričala,...pozz i kissek***

    avatar

    02.07.2006. (14:57)    -   -   -   -  

  • ivK.TE.hLn

    isuse vanja!!!nebrem verovati!kak ti je opce pal na pamen onaj koment. na mojem blogu????

    avatar

    02.07.2006. (14:57)    -   -   -   -  

  • fata

    dobar post,ali mogel bi već novoga napisati!!

    avatar

    02.07.2006. (22:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...