Komentari

flop.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • www.bezkomentara.bloger.h

    Pozdrav kolega, sjećate me se? Pisao sam neko vrijeme na blog.hr? Bio sam oni neki "revelation" ke je pisao o energetici i slobodnoj fikciji? Evo me, smjestio sam se na bloger.hr i moram priznat, ide mi pisanje. Ne pišem više fikciju, bavim se istraživanjem stvarnosti. Svrati. Pozdrav.

    avatar

    20.06.2006. (21:39)    -   -   -   -  

  • borja

    zakon za mp3, a meni se nije dao gledati bas zbog simultanog prijevoda, super bi bilo da negdje na download stave bez simultanog

    avatar

    20.06.2006. (23:15)    -   -   -   -  

  • R.E.

    ma to je i mene ubijalo na tribini! taj simultani prijevod, kao uostalom i u emisiji sinoc. razmisljao sam da iz ovog mp3 izrezem hrvatski prijevod, ali sam odustao jer ipak ima i onih koji ne razumiju engleski, a one koje tema interesira ipak ce pregrimiti ovaj nedostatak i poslusati sta Engdahl ima za reci.

    avatar

    20.06.2006. (23:34)    -   -   -   -  

  • ovajonaj

    ma da!? samo kod nas izdana!?!

    avatar

    21.06.2006. (13:03)    -   -   -   -  

  • R.E.

    prije par mjeseci negdje sam pročitao/čuo da je knjiga (tada) izdana samo u Hrvatskoj. na njegovim stranicama ima scan naslovnice hrvatskog izdanja: http://www.engdahl.oilgeopolitics.net/GMO/World_Trade_Order/world_trade_or der.html

    avatar

    21.06.2006. (13:27)    -   -   -   -  

  • Monsoon

    mislim da jos nije izdano na drugim jezicima: http://tinyurl.com/nz72v

    avatar

    21.06.2006. (15:49)    -   -   -   -  

  • k.

    nece lako naci izdavaca, nije to davincijev kod. ova knjiga je optuznica s dokazima starim desetke godina, pola tih stvari sam ucila jos na faksu, narocito o argentinskoj soji koju krave nece jesti ako ne moraju. navodno se agrokor kune da ne uvozi vise argentinsku soju, vec koristi samo domacu, od kako je zaposlio puno mladih inzinjera/menagera u zadnjih nekoliko godina. o uljanoj repici koja sadrzi kancerogene spojeve (rekao nam je profesor 80-tih godina: jedite suncokretovo ulje, nikako biljno. to s repicom je bilo toliko poznato i nakon toga zataskano da se od onda takvo ulje zove u ducanima biljno ulje, a nikad repicino ulje.

    osim toga, bit ce gore od nafte, jer je suptilno i nedokazivo (nema vise nezavisnih laboratorija, sve financira big farma):Origen Therapeutics (zanimljiv homepage) announced today (8.6.) that it has succeeded in developing a robust and versatile technology for genetically modifying chickens
    citat iz casopisa nature, 8.6 2006.: Using the new technology, Origen can, in principle, make any genetic modification desired to the chicken genome, including the insertion of genetic elements for the production of human therapeutics and the modification of the chicken immune system to produce novel human sequence polyclonal antibodies. Moreover, the new technology opens up the possibility of producing chickens with enhanced agronomic traits, including resistance to avian flu. obzirom koje pare stoje iza toga, o losim stranama gmo-a ce se pisati samo na "cudnim" websiteovima, jer poceti nevidjena kampanja za nove pilice (stari ce biti odjednom puni antibiotika i nezdravi, zarazni), kao sto je bila i kampanja o nezdravosti crvenog mesa. nijedan holivudski glumac ne jede crveno meso, ne zbog holesterola i mode, vec jednostavno zato sto je americka govedina otrovna. hormoni razhebu krvozilni sustav i jetru, a ne meso. zato je jerry springerova publika onak debela. sklona sam misliti da im je zdravstveni sustav u krizi jer su otrovali vlastiti narod. s ostatkom svijeta ce biti jos gori.

    avatar

    21.06.2006. (16:49)    -   -   -   -  

  • Mon-Santo

    Vidi i doktorica je jos s nama!!! :)))) nisu oni otrovali narod, oni su ga ucinili ovisnicima (kroz reklamne kampanje i kroz samu hranu) pa se narod sam otrovao, i naravno, sad je kampanja za lijecenje raznoraznim diet pillsima i slicnim stvarima...da ne spominjem novo izmisljene 'bolesti' tipa npr. 'restless legs' (googlaj RLS.ORG)

    avatar

    22.06.2006. (03:11)    -   -   -   -  

  • R.E.

    vidis, na zanimljivom putu smo.. mene ustvari zanimaju hormoni, antibiotici i drugi sintetički pripravci kojima hrane i tove meso u životinjskim konclogorima, a onda mi kupujemo tako tretirano meso u supermarketima. koliko ti hormoni za brzi rast i sl., antibiotici i drugi "lijekovi" i nakon klanja ostaju u mesu koje konzumiramo? ako ostaju (a ne vidim nacin zasto ne bi ostali), onda nije ni čudo što su ljudi nabrekli i samo što ne puknu. najugroženija su opet djeca.. ima netko kakav dodatak?

    avatar

    22.06.2006. (10:40)    -   -   -   -  

  • k.

    (doktorica ratuje s prepametnim djecjim doktorima, (it ain't pretty))
    uh flope, budem odgovorila (kad bi veterinari htjeli pricati.....ostali bi bez posla :), u hrvatskoj je jos dobro...
    znam za sindrom nemirnih nogu (:)). uvijek uzmu malo, malo zrnce istine i naprave prekrasni primamljivi ogromni biser lazi oko njega...

    avatar

    22.06.2006. (10:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...