Komentari

series.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • ~ Kritike serija

    oko kvalitete serije se sigurno slažemo... =) najjača humoristična serija koja se trenutno emitira, usudim se reći... nego, trebam pomoć oko slika, vidim da ti tako radiš u postu - kako napraviš da ti tekst ide uzduž slike? jer tako mi onda post ne zauzme puno prostora, a ne moram tražit samo određene dimenzije slika =)

    avatar

    20.06.2006. (17:48)    -   -   -   -  

  • ~ Kritike serija

    još nešto - pravi poziv je odlična serija također, nadam se da će tvoj osvrt bti pozitivan =)

    avatar

    20.06.2006. (17:49)    -   -   -   -  

  • Film/TV

    Izvrstan osvrt! Jedino što bi inaće izostavio su spoileri jer da nisam stigao do Turkove ženidbe ne bih bio sretan da sam saznao tu informaciju ovdje :) Nevezano za tvoj osvrt, neznam zašto su naši debili preveli seriju kao Stažist, na pola serije više nije stažist :)

    avatar

    20.06.2006. (18:36)    -   -   -   -  

  • GLAVOM KROZ EKRAN - recenzije serija

    @ filmTV - ja sam valjda nešto krivo shvatio! Pošto nisam gledao Stažista skroz od početka (kao što napisah - zbog termina), ja sam shvatio da su Turk i Carla oženjeni! Ne bih da dobiješ krivu informaciju jer ja NE pratim serije uzastopno s amerikancima... volio bi da mi pojasniš dal oni samo žive zajedno ili...

    avatar

    20.06.2006. (18:55)    -   -   -   -  

  • Film/TV

    @lost man - U prvoj sezoni se tek upoznaju kada Turk i JD dođu u bolnici kao stažisti. Onda prohodaju, žive zajedno, a ožene se tek kasnije. Ta ženidba je kruna jedne cijele sezone.

    avatar

    20.06.2006. (19:34)    -   -   -   -  

  • now my dreams will come true

    joj....ova anketa...ja bi htijela :PRIJATELJI,OC,BITANGE I PRINCEZE,GILMORICE...
    AH....THANKS NA KOMENTARU...BYE

    avatar

    20.06.2006. (19:39)    -   -   -   -  

  • Greensnake

    Prvo moram reči da ti je blog odličan. I ja sam htio ispočetka tako recenzirati serije i filmove ali mi se kasnije to učinilo pomalo dosadnim pa sam odlučio objavljivati postove o svemu i svačemu. Inače imam još četiri druga bloga u kojima obično ispunim ostalim stvarima. Od Stažista nisam još pogledao niti jednu epizodu do kraja ali sam pogledao jedan film koji je režirao i glumio u njemu Zach Braff zajedno sa Natalie Portman. Radi se o filmu Garden State koji je odličan. Najbolje serije su mi CSI: Las Vegas, CSI: New York, Smallville, Gilmore girls, Alias, 24, Star Trek Voyager, Enterprise, Xena, Cold Case, Desperate Housewives, The Dead Zone, i još neke.

    avatar

    20.06.2006. (22:24)    -   -   -   -  

  • Things I can't say...

    ovo mi je jedna od najdrazih serija sad na TV. domar mi je najbolji. pratila sam ju od pocetka do kraja....

    avatar

    20.06.2006. (23:01)    -   -   -   -  

  • anette

    oces ti pisat mozda recenziju sex and the city?? ili ipak moram cekat filmTV da je napise??

    avatar

    20.06.2006. (23:13)    -   -   -   -  

  • urinarna inkontinencija

    ahh..meni je bilo bolje kad je bio u onim "vampirskim" satim jer tad sam uvijek našla 20 min. vremena da odgledam to (osim ako bi u međuvremenu zaspala..) sad mi je uvijek u nekom glupom terminu kad imam neke druge planove il gledam neš drugo..zakon serija..znaš šta si još obećao,everwood i pravi poziv..dobro ovo drugo sam sad izmislila jer su je opet počeli puštati subotom prije everwooda..see ya danas kod mene.. :p

    avatar

    21.06.2006. (10:04)    -   -   -   -  

  • HORROR ZONA

    slažem se s tobom da je bolje kada u seriji nema namještenog smijeha, a to je upravo jedan i od razloga zašto mi se sviđa ova serija. glede pravog poziva, to je meni najdraža serija, tako da se nadam da ćeš napisati jednako kvalitetan (ali i pozitivan :P) osvrt kao što si i napisao za ovu seriju... pozdrav

    avatar

    21.06.2006. (19:53)    -   -   -   -  

  • M.rs

    I ja obožavam seriju Scrubs. Saglasan sam sa drugim mišljenjima da je to najbolja hum. serija od trenutno aktuelnih na TV. Po mom mišljenju, za sada odmah iza The Friends.
    Pogledao sam sve do sada emitovane epizode iako je na HRT bio 'vampirski' termin (kako reče poštovani Lost man). Svaka čast onome ko je izmislio video rekorder :)
    Još neki zanimljivi podaci o fenomenalnim Stažistima...

    U seriji se kao supruga dr Coxa pojavljuje Christa Miller, koja je zapravo Christa Miller Lawrence, supruga autora Billa Lawrencea. U epizodi u kojoj se prikazuju fotke sa vjenčanja “Perryja i Jordan” su zapravo slike sa vjenčanja Christe i Billa.

    Janitor iliti domar je tek od druge sezone potpisivan kao glavni glumac na početku epizode, a do tada među ostalim ulogama na kraju.

    Kad sam prvi put gledao seriju, J.D. mi se učinio poznatim. Na prvi pogled sam mislio da ga zapravo glumi Tom Cavanagh, koji je glumio Eda u nezaboravnoj seriji ED. Da se to nije samo meni učinilo pokazuje potez producenata koji su insistirali da Tom glumi brata Johna Doriana. Pojavio se i u današnjoj, 74. epizodi “My Cake” na HRT.

    Što se tiče gostiju, kao prvo, ne smijem zaboraviti zgodne glumice Taru Reid, Bellamy Young i Heather Graham. Od ostalih, trebalo bi još spomenuti i glumce koji su glumili u Spin City-ju, takođe seriji Billa Lawrencea. I ta serija je bila dobra, ali bolest Michaela J. Foxa i odlazak još nekih glumaca su seriju doveli do neplaniranog kraja. Možda je to i dobro, jer nastala je još bolja serija, zar ne? Glumci iz Spin City-ja u Scrubs-ima su (redoslijedom pojavljivanja): Heather Locklear, Richard Kind, Alan Ruck, Barry Bostwick i naravno Michael J. Fox. U 86. će se pojaviti i Michael Boatman (tamnoputi glumac iz Spin Cityja koji je gostovao i u jednoj od epizoda CSI: Miami).

    @Lost man: nemoj zamjeriti na ovako velikom “komentaru”, ne otimam ti posao, nemam svoj blog, a želim da sa vama podijelim ove zanimljive podatke. Svoja autorska prava prenosim na tebe :)
    Created by: Milan.rs® (redovni čitalac).

    avatar

    21.06.2006. (22:13)    -   -   -   -  

  • Memorabilia

    dodat ću i ja informaciju :) negdje sam pročitala da je u početku, kada je bila planirana samo jedna sezona, janitor trebao biti izmišljen lik, dakle da živi samo u j.d.-ovoj mašti. no očito su to kasnije odlučili promjenili...

    avatar

    21.06.2006. (23:28)    -   -   -   -  

  • imati16.blog.hr

    evo ti komentar

    avatar

    22.06.2006. (14:08)    -   -   -   -  

  • HORROR ZONA

    kad će pravi poziv?

    avatar

    23.06.2006. (20:10)    -   -   -   -  

  • urinarna inkontinencija

    ej imam novi post..pa ak ti se da čitat..

    avatar

    24.06.2006. (16:11)    -   -   -   -  

  • tebi mogu reći

    ...pogledam tu i tamo stazista, ali nije me bas ta serija nesto odusevila.
    Imam novi post, pa mogao bi doci i ostaviti svoj skromni komentarcic...uzivaj u praznicima i pisi cesce postove..
    Bokic

    avatar

    25.06.2006. (22:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...