Komentari

turbomania.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • DO SREĆE DALEKO, DO BOGA VISOKO

    nebu mene više niko vrijeđal na mojem blogu. redovito brišem komentare koji vrijeđaju krapinčane(naravno i mene). netsoldier - maksimalna dužina komentara je 2-3 rečenice, za poznanike i TF-čane nema ograničenja ! zabranjeno je komentiranje svim anonimnim korisnicima !!!

    avatar

    20.06.2006. (15:04)    -   -   -   -  

  • DO SREĆE DALEKO, DO BOGA VISOKO

    a jeste vi neke naporne pederčine, samo vi spamajte, bez brige neće se vaši komentari zadržati ni 20 minuta, ne kršite pravila gamad usrana

    avatar

    21.06.2006. (18:03)    -   -   -   -  

  • MALA I NARODNA

    evo, preuzeto s indexa: "Ceca je jednu pjesmu otpjevala i za svog pokojnog supruga, svojevremeno jednoga od najtraženijih ratnih zločinaca. Nije potrebno posebno napominjati kako je publika na to reagirala s ovacijama."
    Sine dragi, jel znas sta je taj covjek radio Hrvatima???!!!

    avatar

    21.06.2006. (21:38)    -   -   -   -  

  • DO SREĆE DALEKO, DO BOGA VISOKO

    nisam ti ja sin. kao drugo to su same gluposti, pjesma nije namijenja nikome, sve pjesme je napisao jedan poznati autor (informiraj se za njega) i ona nikada nije ni u kom kontekstu spomenula da je pjesma namijenjena arkanu. slušaj ti mene, za mene je heroj ANTE GOTOVINA, za srbe ARKAN, jebiga jedan je mrtva drugi u hagu ! i kaj bi sad ja mogel napraviti ???? kad bi gotovina žena otpjevala pjesmu o svom suprugu onda bi to bilo moralno al kad bi to učinila Ceca onda bi to bio ratni zločin. daj zavuci se u mišju rupu i odi spat .!

    avatar

    21.06.2006. (23:30)    -   -   -   -  

  • MALA I NARODNA

    gle ovo... otiđi na svoj stari blog, redirektat ce te na jedan drugi blog na kojem mozes procitat sve sto se tice tvog idola.

    avatar

    22.06.2006. (17:41)    -   -   -   -  

  • MALA I NARODNA

    gle ovo... otiđi na svoj stari blog, redirektat ce te na jedan drugi blog na kojem mozes procitat sve sto se tice tvog idola. i nemoj se glupirat. kulturno sam ti

    avatar

    22.06.2006. (17:43)    -   -   -   -  

  • \m/ (o O) \m/

    sm0th daj pusti ga vise neka ga voda, znas da se nece vikad vratiti na pravi put. Pusti smrtnike :)

    avatar

    25.06.2006. (22:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...